Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    16. Ožujak 2016. 13:12

Maja i tebi sretan rođendan! Uživaj danas! (a vidim i da hoćeš )
    Ribi & Inaj - krasni trbuščići
    Malakoza - ja ne volim mirisat na deserte, samo ih volim papat  zanima me jel z naš možda koje bi sastojke trebalo za recimo neki citrusno voćni ili cvjetni miris stavit u kremu...
    Ja dobila nalaze, i naravno ureaplazma! I muž i ja dobili antibiotike, plus vaginalete za mene da ne bi udrile gljivice. Kaže dr. da se teško toga riješit, al se nadam da bi kod mene moglo upalit obzirom da nisam antibiotike pila od svoje valjda 13.godine... Pitala sam ju za OGTT pa mi dala uputnicu, al kaže da po prirastu težine nema razloga za to, iako sam joj rekla da mi nešto u zadnje vrijeme često padne šećer, pa mi je samo rekla neka jedem više manjih obroka u danu. 
    eto toliko od mene, držite palčeve da se riješim ove bakterije.

ejic
    16. Ožujak 2016. 13:41

Cure evo i mene!
    Samo jos jednom spavati da opet vidim svoju bebicu!! Ne mogu vise docekati

Nessah i Maja, sretan vam rodendan!!!

Cure, jel i vi imate osjecaj kad sretnete nekog tko zna za trudnocu, da vas umjesto u lice prvo pogleda u trbuh? Mislim, moj trbuscic se sad malo nadzire i ispod malo sirih majica pa ga onda svi traze pogledom

iva1989lea
    16. Ožujak 2016. 13:51

Nessah i Maja sretan vam rodendan...
    Javljam vam se iz St.rodilišta...sve je OK iako šećer baš i nije nakon prvog vadenja... I molim da se napokon zatvori lista s imenima i spolom za 6 mj jer nama stiže sin David :) i već ima oko 900 gr...napokon sam imala normalan pregled...

curicax3
    16. Ožujak 2016. 14:16

jeeeeej! čestitke na sinčiću:) drži se, bit će sve ok!

Bruna257
    16. Ožujak 2016. 14:20

maja i nessah sretni vam rođendani :D sve naj naj vam želim, a i ove godine obje dobivate najljepše moguće poklone :) 

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

MalaKoza
    16. Ožujak 2016. 14:59

Ribi, bas si simpa trudnica. I cestitam na curki. Izjednacenje!

CrazyPuppet, mozes uzeti maslinovo ili bademovo ulje, pcelinji vosak (a mozes i bez njega), rafinirani shea maslac ( nerafinirani smrducka, iako je hranjiviji) i kokosov maslac. bitno je da ti omjer maslaca tj. krutih sastojaka i ulja bude 70:30 ako zelis dobiti kremastu strukturu. 
    Po zelji stavis neko citrusno etericno ulje koje ti pase. Na 100 ml ti ide 3-5 kapi

ejic, mene vec odavno ne gledaju u lice kad pricaju sa mnom. Posto mi je trbuh vec od samog pocetka poceo rasti. I cak mi je malo nepristojno to. Ok, pogledat, komentirat i to. ali 90% razgovora vodit s mojim trbuhom i nije bas po bontonu.

IvaLea, cestitam na sincicu prekrasnog imena.

Cek, jel su to sad decki opet u vodstvu?

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

vjeverica8
    16. Ožujak 2016. 15:10

IvaLea bravo za dečkića!! Drago mi je za normalan pregled!! izabrali ste lijepo ime, i meni je isto u užem izboru 
    Crazy kolika ti je ureaplasma, deset na..? Imala sam ju i ja prije trudnoće. Dobili mm i ja tabletice i pobijedili ju 

vjeverica8
    16. Ožujak 2016. 15:18

Da, da dečki opet vode 

ejic
    16. Ožujak 2016. 15:21

Mala Koza, bas si me nasmijala s ovim "razgovarati s trbuhom"  Ali slazem se s tobom. To mi nekad dode ko ono kad te u nedelju u crkvi stara baba odmjeri od pete do glave kako si se to obukla ili sto je to za jednu
    Ali za sad sam sretna sto jos nitko nije doso na pomisao poceti mi dirai trbuh (osim dragog koji ga obavezno mora parput na dan pomaziti , ali on smije ). Toga se grozim i nadam se da nece ni nikom pasti na pamet jer neznam ako cu onda biti pristojna

Iva, cestitam na sincicu!
    Ribi, cestitam na curi i bas si slatka trudnica
    Inaj, prekrasan ti trbuscic

inaj
    16. Ožujak 2016. 15:37

Ja gotova kod ginića, njihova vaga je koma po njoj sam dobila 7 kg do sada, mjeri mi uvijek vise, makar kaze ginic da je i tih 7 kg ok, za tlak mi je rekao da nema pomoci da bolje da je niski nego visoki
    Imam  beta hemoliticki streptokok B u urinu dobila antibiotike,juhuhuhh
    Sestra mi je rekla dok me nitko ne salje na ogtt da sutim😁
    Jos samo da zubara rjesim danas i bit ce super
    Maja...divan ti je tvoj dan samo uzivaj
    Ivalea bit ce ok sa secerom nebrini,to je neka budala smanjila granicu za trudnice pa nas maltretiraju bezveze, to je i sestra od ginica rekla da kad je isla na vrh vrhovac su je pitali da zasto toliko gnjave trudnice sa secerom, i da kad osoba radi nalaz u vinogradskoj kazu joj da ima povecani secer a na vrh vrhovcu isti taj nalaz je u redu, da stvarno nas tlace sa time a moramo sve to otrpjeti....

Skuzila sam danas da mi trbuh vibrira kak malac udara uspjela sam i snimiti s mobacem pa poslati muzu, ma srce nase😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.