Jutro, kakva kisa danas uzass.
Peppe da da udajem se inace je svadba trebala biti u 6 mj, ali beba nas je odlucila iznenaditi. Pa cemo sad obaviti maticara, a u 9. mj idemo u crkvu i bit ce krstenje
Sanjarka drzi fige da sutra ne pada jer kako je krenulo jos ce i snijeg.
A pregled... Na nalazu sa mikrobioloskog pisalo je samo fizioloska flora uretre, gin mi nista to nije komentirala. Vec mi je tijekom pregleda rekla da imam dosta gljivica. Dobila sam vaginalete i neku kremu za vanjsku primjenu. A sa bebicom je sve u redu, rekla mi je da imam pravu curu, duljina bedrene kosti je 4.81cm, i ima 800 g. Pitam ja nju jel beba mala ili velika ili je to kao dobra tezina. Veli ona meni beba je dobra, al mama je malo velika hah. U 25 t sam na +9. Danas me poslala na, kako ona veli, fini test sa secerom, pa kad dode nalaz moram ju nazvati da mi veli kakav je. Kontrola za 3 tj opet. I to je to, valjda nisam nesto zaboravila
Maja jedva čekamo info jel pišo još tu
što se tiče posla i toga, ja imam plan koji imam, ako dr. kaže drugčije idem doma i to je to. Nema tu neke filozofije, pa palo meni teško ili ne,.....
Užasno mi je tvrd i napet trbuh i tako više manje stalno čak i kad ležim na leđima.... i to je jedino što me zasad muči e sad jel to od puno sjedenja nemam pojma
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro ljepotice!
Prvo sta sam danas vidjela na mobu je mamina poruka sa slikom od 20 cm snijega ispred kuće.
Ja sam kod mm-ovih u Karlovcu, kojih stotinjak km dalje i tu ništa. Malo kisice. Ne mogu vjerovat koja razlika u vremenu.
Sve se bojim kakvo će vrijeme biti kad ćemo se vraćat nazad za Njemačku. Zadnji put smo ono za Novu zapeli u mećavi. Nadam se da se neće ponoviti
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Jutro trudnice moje :)
Cro čuvaj ti sebe i bebu...pusti posao...
Zumbul neki nemaju toliko ljudi ni za pireve haha mi računamo na krštenju oko 30 ljudi i to ćemo spojit s 7. rodendanom kćeri...
Sretno cure na pregledu danas..
Zna li neko kakvo je stanje u Splitu što se tiče posjeta djece?
Ja vec mislila da vas ne zanima moja trbusina :D
Sto odabirem za velicinu slike?
Ajme dosta vas ima u najmanju ruku neobične običaje prilikom rođenja djeteta! Kod nas je jedini običaj (a mislim da je univerzalan) da se tata napije s frendovima dok je mama u bolnici
Meni je nekakvo osnovno pravilo pristojnosti da novopečenu mamu ne uznemiravam barem dva mjeseca, osim ako je baš jako bliska osoba... Već sad razmisljam kako da svojima objasnim da ne moraju dosađivati svaki čas i provjeravati da li smo dobro, da li smo jeli, da li smo spavali i sl...
zaljubila sam se u pola ovih bodića!!!
https://www.etsy.com/market/newborn_onesies
Dan ljetnice☺
Cro pusti sad posao,cuvaj bebaca
Proljetnice na veliko pocele sa prinovama svaki dan😊
Iva naravno da moze doci dijete u posjetu,pravilo im je samo da se ne smije napuniti soba ljudima
Sortiraj odgovore
Najstariji