Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    04. Ožujak 2016. 10:16

Pozz curke...
    Eto mene, vadila krv za štitnu.. I prvi puta iskoristila pravo trudnicke prednosti... A komentari pred labosom(muz cekao vani pa cuo)- to sve nesto preko veze.... Eee majkicu im,da sam ih cula,nabila bi im papire na kojima velikim slovoma pise mirovanje,pa da vidimo ko je preko veze... Jos da je to kakva baka komentirala, nego neke dve zene u svojim kasnijim 30ima... Ufff!!! Automatski obolim od popizditisa! 😠😡😤
    Malakoza a di si ti u Karlovcu? Slj puta kada dodes, mogli bi koju kavu dogovoriti :) hehe

Dalje,sto se babinja tice i dolazaka rodbine... Vec sam naglasila da NE ZELIM posjete prva tri tj,a i kasnije ce morat nazvat i pitati... Iako znam da imam nekoliko ovih nametljivih koji ce vec sljedeci da po dolasku iz bolnice zvonit na vratima, cisto da vide kak sam ja to podnjela,pa da mogu dalje komentirat... Vec mi od takvih pjena ide na usta...(danas sam nabrijana,ko bijesna lisica...) tata ce nam se naravno ubit od alkohola na festi dok smo mi u bolnici,bas tako kako kaze Aurelija…. A za krstenje,i ja imam problem,samo mojih bratica i sestricni ima 15, a svi vjencani i sa djecom... Pa cemo vidjet kaj ce to bit....

Cure,sretno danas na pregledima i ocekujemo dobre vijesti i izvjestaje :) svima saljem zagrljaje :D

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Malamimi
    04. Ožujak 2016. 10:19

Abies, lijepo!
    Cure koje idu na pregled, sretno!

Sad sam se sjetila recenice zene iz racunovodstva kad sam hodala s trbuhom do zuba. Kaze ona meni: Na poslu nitko nije nezamjenjiv, jedino mjesto gdje si nezamjenjiva je tvoj topli dom, cuvaj se za tog andjela koji dolazi jer njemu ces biti nezamjenjiva. 

Mare, i ja sam navijala za kunica. Nas je nazalost imao kamen u bubregu i nakon operacije uginuo. Toliko smo bili tuzni da smo nabavili ribice.

Abies
    04. Ožujak 2016. 10:20

Ovisi gdje radis test. 2dcl minimalno. Max je ogromna casa valjda 4dcl. Jako slatko je. Kao da prokuhas secer u vodi pa postane gusca slatka voda. Popij sto brze mozes bit ce ti lakse. I disi.

mare1989
    04. Ožujak 2016. 10:23

Malamimi  i nama je se svidio jer je jako umiljat,znam da ce na kraju past sva odgovornost o brigi na mene al nema veze.

mare1989
    04. Ožujak 2016. 10:27

mare1989
    04. Ožujak 2016. 10:28

nije nesto slika,al eto htjela sam da pokazem koliki je moj stomak

Abies
    04. Ožujak 2016. 10:29

Malamimi teta iz racunovodstva je rekla sve. Bravo! 
    Kroz dan ocekujemo puno lijepih novosti s pregleda. Mozda i koja slicica da uzivamo

mare1989
    04. Ožujak 2016. 10:31

Hvala sanjarka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.