Mare, zgodna mama i lijep trbuscic!
Zabice, ja sam pila oko 3 dl, a voda bila toliko hladna da sam jedva popila na dva puta. I napomenu ti tamo da nesmijes pijuckati nego na dva puta. Samo sam molila Boga da se ne ispovracam poslije jer malo dize zeludac. A poslije mi je najveci problem bio sto nisam smjela na wc.
Malamimi zasto nisi smjela na wc? meni to nisu rekli, a bas sam bila prosli tjedan na ogtt. Cak mi nije ni ta slatka voda bila tolki problem kao cekati tamo u cekaonici 2 sata. Hrpa ljudi koji kaslju i smrcaju samo sam se bojala da ne pokupim gripu ili nesto, a uz to sam jos na mirovanju.
Lijepe busice :)
Brki jesi bila na hitnoj??
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sve curke koje ste objavile slicice-sve ste slatke i imate diivne busice 👏💞 ispricavam se al zbilja ne mogu popamtit sva imena i ko sta objavljuje :) tim teze jer sam preko moba ... :/
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ima li još tko osim mene da nije radio OGTT a da je trudan 24+? mislim nije da se žalim, al da vidim jel jedino mene nije poslalo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
U prvoj trud radila ogtt u 32/33tj. Jer me vinogradska poslala na to. Pitala ranije dr rekla da ne vidi niti jednu indikaciju za to. Nije obavezan test koliko znam
Sortiraj odgovore
Najstariji