Mare, zgodna mama i lijep trbuscic!
Zabice, ja sam pila oko 3 dl, a voda bila toliko hladna da sam jedva popila na dva puta. I napomenu ti tamo da nesmijes pijuckati nego na dva puta. Samo sam molila Boga da se ne ispovracam poslije jer malo dize zeludac. A poslije mi je najveci problem bio sto nisam smjela na wc.

Malamimi zasto nisi smjela na wc? meni to nisu rekli, a bas sam bila prosli tjedan na ogtt. Cak mi nije ni ta slatka voda bila tolki problem kao cekati tamo u cekaonici 2 sata. Hrpa ljudi koji kaslju i smrcaju samo sam se bojala da ne pokupim gripu ili nesto, a uz to sam jos na mirovanju.
Lijepe busice :)
Brki jesi bila na hitnoj??

.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sve curke koje ste objavile slicice-sve ste slatke i imate diivne busice 👏💞 ispricavam se al zbilja ne mogu popamtit sva imena i ko sta objavljuje :) tim teze jer sam preko moba ... :/

.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ima li još tko osim mene da nije radio OGTT a da je trudan 24+? mislim nije da se žalim, al da vidim jel jedino mene nije poslalo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
U prvoj trud radila ogtt u 32/33tj. Jer me vinogradska poslala na to. Pitala ranije dr rekla da ne vidi niti jednu indikaciju za to. Nije obavezan test koliko znam

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji