Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    01. Ožujak 2016. 11:11

Ribi nadam se da ćeš ovaj put to riješit do kraja, pa da se glupa beštija više ne vraća

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mama3put
    01. Ožujak 2016. 11:57

Ja cekam necakinju  

Sanjarka88
    01. Ožujak 2016. 12:24

Držimo figice!

ja sam neki dan imala flash backove na svoje trudove pogotovo one zadnje u boxu.... i želim epiduralnuuuuuuuuuu!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

iva1989lea
    01. Ožujak 2016. 12:28

Da,držimo fige da sve prode brzo i sa što manje boli

MalaKoza
    01. Ožujak 2016. 13:16

Mi smo u Hrvatskooooooj!
    Obozavam ovaj zrak. Cim smo izasli iz auta na mom dvoristu, odvalila sam se od srece, a Emily krenula lupat ko luda. Pola dana sam provela setajuci po nasloj livadi, polju i sumi. Bas mi to fali tamo.
    Kupili smo ovdje i kolica. I ustedjeli 200 eura. Jeftinija su nego u Njemackoj. Bas sam si sretna.
    I nema veze sto pada kisa i sto je tmurno. 
    Bas uzivamo!
    Saljemo vam puno pusa!!!

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.