Hvala cure na dobrodošlici
Ribi meni je moja gin rekla da pijem puno vode. Al da ispričam ispočetka: prije mjesec dana pala sam dragom prilikom šetnje dva puta u nesvijest i on me sa šogorom strpao u auto i na hitnu. Poslali su me prvo kod gin i sve je bilo u redu s bebom. Ona me poslala internisti s nalazom krvi iz kojeg nisu mogli ništa previše vidjeti pa su mi vadili krv još jednom i dala sam urin. Iz toga svega vidjeli su da imam blagu mikrocitnu anemiju uz početni urinoinfekt. I taj me, mladi nadobudni doktor, htio ostaviti na odjelu ležati, ali se ipak na kraju predomislio jer je vladala gripa i pošalje on mene ipak doma u 12 navečer i veli mi da obavezno odmah idem u dežurnu ljekarnu po antibiotik i da to počnem piti. Drugi dan moja gin nije radila i idem treći dan k njoj, pregleda ona mene i sve je bilo u redu. Dok je čitala povijest bolesti samo je okretala s očima (haha nije baš bila zadovoljna s tim mladim doktorom) i rekla da nisam trebala početi piti antibiotik da bi bilo bolje da smo napravile nalaz urinokulture. Ali šta sad svako trubi svoje, a ti nikad dovoljno pametan. Tako da sam popila taj antibiotik, napravila pauzu 10 dana i dala urin na mikrobiološki. Sutra idem po nalaz i u četvrtak k njoj na redovan pregled, pa ću tek onda vidjeti šta se događa.
Bebačica, preporucujem ti čaj od brusnice u velikim kolicinama. Ona je zakon za te urinarne infekcije. Dobar ti je i caj od koprive za zaštitu bubrega. Samo pazi da unosit i dovoljno soli i elektrolita da se ne "razvodniš"
Dobrodosle nove cure
Ako koju zanima danas je na rtlu u emisiji Sve u sest, jedna mama koja je rodila doma, pa bu ispricala iskustvo, pa ako koju zanima nek pogleda, mada cemo sve rodit u bolnici, osim jedne ako se ne varam..
Starim hvala na preporuci, onda cu tanje cini se ipak bolje..
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Ribi..e da zaboravila neke stvari napisati...kak je rekla crazy brusnicu piti na nju sam i mislila pod biljni pripravak , za koprivu se savjetuj se nekim, meni su neki rekli da slobodno u trudnoci a neki ne piti u trudnoci....
dali ti je netko rekao da uzimas i neke vaginalete za floru, mislim nakon treće ture antibiotika uništit će ti vise dobre nego loše bakterije i onda češ se mučiti sa vaginalnom infekcijom...i tako sve u krug ti nekad ide...
ja ti toliko vode pijem da sam ko bumbar:-)
Starim posteljina je prekrasnaaa
Kolko si tamo platila tetre?
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Starim, di si to bila u shoppingu u BiH? Stvari mi super izgledaju, puno toga si ti kupila!
Kod upala mokraćnih puteva opet treba paziti da se me miješaju neke stvari. Koliko se sjećam, ako pijes uvin h čaj, ne smije se paralelno piti i čaj od brusnice jer jedan pobija drugi, tako nešto. Meni je uvin čaj uvijek pomogao, najbolji mi je onaj iz gradske ljekarne što ga treba provjeriti jer nije u vrećicama. Na svu sreću, sad u t nemam tih upala, mislim da bi poludila, jer mi je taj osjecaj grozan.
Ma bilo gdje u BiH da odete necete pogrijesiti
Znaci ovako-dva rucnika,posteljina,10 bijelih tetri,4 gaze sa tiskom,jedna plahta na gumu,dvije dude,boca,tri paketa zlicica osijetljivih na toplinu(mijenjaju boju kad je kasica prevruca) skarice sa tupim vrhom,aspirator za nos,drzac dude,toplomjer za vodu,cipelice i jednu s tiskom tetru(samo zbog miki mausa 😊) 650 kn ovdje bi za te novce taman kupila posteljinu i dva rucnika
Povrat poreza 90 kn-gorivo taman
Ajme to je fakat jeftino...Mislim da cemo se i mi uputit u BiH..
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji