Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    18. Veljača 2016. 14:51

Bravo Peppe za super vijesti!!!! 👏👏👏👏 Nema nikakve amnio ni nicega, hvala Bogu!!!
    Vjeverice, ti od tamo ides Klaicki na pregled? Super!! Drago mi je da je super sve s curkom!! Samo neka ona raste!
    Čokoladice, dobro dosla!! Vidjet ces kako kod nas vrijeme brzo prolazi!!

Sanjarka88
    18. Veljača 2016. 14:51

Cokoladica dobro nam došla, i dugo se tipkale

Peppe jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! ma nisam ni sumnjala predivno ime!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ejic
    18. Veljača 2016. 14:53

Mene je dr na prvom pregledu isto pito da li mozda znam kad je bila ovulacija i rekla sam mu za ta 2-3 dana kasnije, ali mi je reko da je to zanemarivo i da cemo svejedno racunati prema zadnjoj M ali ja za sebe ipak racunam s neka 2-3 dana kasnije

Peppe, jesam li dobro zapamtila? Ti si imala tu bakteriju za toxoplasmozu, jel? Kod toga sam i ja u sivom djelu (ne znam sta im to znaci, tako pise na nalazu), ali kaze dr da je to vjerojatno zaraza od prije trudnoce (taj nalaz je od prvog pregleda s svega 6tt), ali da cemo ipak na sljedecem pregledu (u 19.tt) uzeti krv i jos jednom provjeriti. Nadam se da ce i kod mene rezultati biti dobri... Ja sam iz tog razloga prestala jesti sve suhomesnate proizvode, iako je dr reko da mogu sve normano jesti, ali nekako si mislim da posto se i od toga moze dobiti ta toxoplazmoza, da necu izazivati srecu da se opet zarazim.

ejic
    18. Veljača 2016. 14:58

Cokoladice, dobro nam dosla!!! Vidim, necemo s Vjevericom biti same koje cemo se na kraju nase liste mrcvariti u vrucinama

Nessah
    18. Veljača 2016. 15:16

Cao zene,majke, kraljice! 
    Cokoladice dobro dosla i zelim ti trudnocu zdravu kao svima nama 
    A evo nas na jutros 22week + 1 day (ticker mi kasni za dan). Veeeeelika razlika od 19weeks kad sam stavila zadnju fotku… Sad vec i drugi vide da imam "podstanara"  💙👶🏻💙👶🏻💙👶🏻💙
    Puse svima sa kisnog juga Hr! 

bettyboop_st
    18. Veljača 2016. 15:41

Ciao curke Obavila sam sve pretrage koje sam imala.U 7 ipo, primilo me na vadjenje rh faktora, a u 8 sam vec vadila krv, iz prsta(glukoza).Sve rijeseno, nalaz je odlican, jedino cekam nalaz krvne grupe, koja je u ponediljak

Počastila sam se bojankom za odrasle kupila bojice i pernicu, avantura krece Ima dosta bojanki, a ja sam uzela pod nazivom: Probudi umjetnika u sebi
    Cekam da se rasplamsa kreativnost

Peppe  cestitam na maloj,zdravoj Mari
    cokoladice dobrodosla
    Baby mogla ti je kcer dat bolju dijagnozu,od tzv doktora

inaj
    18. Veljača 2016. 15:44

Super buša Nessah:-)

Ja došla od svojeg ginića, priznao mi nalaz od Kosa i dao mi uputnicu za ehokardiografiju
    Rekao mi je da nebi smjela više povraćat, da sad su krenuli tjedni kad se nikakvo povraćanje nebi smjelo događati, a ja cijeli tjedan povračam zbog žgaravice
    Dogovorili smo se da ću navečer popiti peptoran i ako se nebude smanjila žgaravica i povračanje da budemo onda na drugi način to rješavali
     Zadovoljan je sa kilama ( na njihovoj vagi +4) i sa svime i da sad dolazi vrijeme kad samo trebamo fino papati da bebica raste

MomM.94
    18. Veljača 2016. 15:59

vjeverica ti bi trebala onda bit u Lonjici?  

Ja se slazem za kavu u cubismu... 

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

• Silvestrica82
    18. Veljača 2016. 16:09

Pozdrav drage moje ljetnih.
    Nisam se dugo javljala jer sam sva u svojim pretragama oko tog još uvijek misterioznog karcinoma vrata maternice... Imala sam jednu stanku zbog toga što su mi stariji klinci bili bolesni pa ima je zaista trebala mama...
    Uglavnom sutra na redovan pregled pa vidjeti šta dalje..
    Redovno vas čitam ali zaista nemam puno vremena za tipkati... 
    Šaljem vam ogromne pozdrave, a malim bebicama puse....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.