Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    09. Veljača 2016. 09:03

e htjela sam vam još napisat za kolica... ja imam CAM Fluido i prezadovoljna sam. evo video https://www.youtube.com/watch?v=qcKBj5gYOuU 
    toplo preporučam, ako nemate jaako mali gepek u autu... :) meni su se pokazala jako praktična, dosta su prostrana, lagana i lako sklopiva. sve je perivo u perilici

miska
    09. Veljača 2016. 09:21

Crazy hvala za inf, zvali su sad da dolaze izmedu podne i tri. 

Sanjarka jako sam se tesko suzdrzala kad je dr rekla aa evo sad vidimo i spol, a mene kopa najrade bi joj bila rekla neka mi kaze haha, al necu znat kad smo se dog tako neka ostane zagonetka 
    A prije T sam imala 53-54 kg, s onim povracanjem dva mjeseca izgubila tih 4-5 kila i sad mi se ne vracaju.
    Stizu tetrice popodne, ja sam ih narucila kod svekrve na adresu jer smo bili tamo a ocekivala da ce doc prije, sad sam malo kod svojih na cuvanju tako da ne znam kad cu svoje raspakirat, a zaboravila skroz koje sam uzela, paket bijelih ziher, za ostala dva nemam pojma! Eh pameti!

• kokolo5
    09. Veljača 2016. 09:43

Dobro jutro cure,
    Baš nam je danas lipi dan, idemo odmah u šetnjicu 
    Nisam stigla sve popamtit, ali vidila sam da ste stavili dosta slikica lijepih trbušića  neka samo rastu!  I moj je iskočio preko noći...sad se i ja mogu slikat-uskoro 
    Super i za sve dobre preglede i sretno svima što idu danas-jedva čekam izvještaje!
    Što se seksa tiče...to se jede?  Šta da kažem...jedva čekam muža 
    Inače...prijavljujem problem-već su mi počele noge oticat, pogotovo desna, na njoj su mi i vene iskočile  Tako mi je bilo i u prošloj t, ali tek pred kraj! Što će još bit kad trbuh više naraste i krenu vrućine...ne želim ni mislit 

• kokolo5
    09. Veljača 2016. 09:44

P.S. Starim glasala sam  super je Josip to nacrtao!

Sanjarka88
    09. Veljača 2016. 09:51

Moj direktor časti

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Veljača 2016. 09:53

Miska tako sam i ja sa 53 pala na 49kg, i dugo sam bila na toj kilaži nikako gori, tu negdje oko 17-18tj. je krenula oko Božića u biti, i vrlo brzo se vratila stara,tako da ne brini

Kokolo već te brige ha?
    jedva čekam slikicu buše i uživajte u šeetnji

Mama3put
    09. Veljača 2016. 09:58

Jutro cure
    Slabo sam spavala nocas,mali kasljao pa se budio😑
    Hvala za glasove 😚😚 tesko protiv ovih da bude medu prvih 10,lose su smislili ovo

Nessah slatka ti je busica

Sanjarka napravila sam na kraju neki kolac cokoladni s narandom😉 mene moj ubija po mjehuru,okrenut je glavom vec dolje pa mi malo i nejasno kako toliko u tom polozaju moze tako lupat po mjehuru

Kokolo jel rano malo za oticanje,prerano ustvari? Ne zelim te plasiti ali to je razlog za posjet dr jer moze upucivat na neke stvari...

Crazy ja isto imam sliku iz prve T u 9 mjesecu i to je 😲 tad mi nije izgledalo tako

Ja cu po*izdit s ovim nekim bolovima ,jutros sam mislila da cu se porodit

Sanjarka88
    09. Veljača 2016. 10:00

Starim aaaaaa čok-naranča mrak ubuduće slike svojih kolača ovdje da malo slinim
    tebe tvoj glavom po mjehuru udara :D
    kakvi bolovi točno?

još kašljete?

Mama3put
    09. Veljača 2016. 10:10

Naopacke slika 😊
    Bolovi su kao kad sam bila u bolnici,ubila me moja dr u pojam s izjavom da mi je to od probave!!!! Jedva cekam danas ic kod Mimice da se malo oraspolozim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.