Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    08. Veljača 2016. 18:50

Kako se glasa? Ni ja nebrem u hrpi postova naći di ste to napisale...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Aurelija
    08. Veljača 2016. 18:55

Haha, nemam ja djece još 
    To je od Starim sin, ja sam samo stavila link da glasate!

Bruna257
    08. Veljača 2016. 18:55

ovdje otvorite:     https://klokanica.24sata.hr/prigode/vesele-jagoda-banana

za ovu sliku glasajte:  :)

https://klokanica.24sata.hr/media/occasions/vesele-jagoda-banana/8e76a5d4059110a6eaac6f975b4186a5.jpg

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• crnatockica
    08. Veljača 2016. 19:52

Juhuhu nasla slikicu...glasala za Josipa!....
    Sorry Aurelija...pomijesala sam djecicu...😘

inaj
    08. Veljača 2016. 20:00

Mislim da su trebali neku graničnu dob staviti za djecu kak se dijete od 4 godine može mjeriti sa djetetom od 12 godina u crtanju.........malo bezveze......i pogotovo ona dva crteža sa 42 i 39 bodova

Cro262
    08. Veljača 2016. 20:34

Bruna, ja sam ih uživo vidjela u showroomu dječjakolica.eu sve pregledala dobro i onda naručila. Ok, imala sam neki ludu kombinaciju kupovine i slanja, pa mi eto as stigla u petak a kolica ipak nisu danas ali budu... 
    Pogledaj si na linku http://bababoltolcso.hu/sct/578379/Bebetto-babakocsi
    Za sada kaj ti mogu reći da su nešto manja od baby merca i meni se materijal više svida, stabilnija su, malo lakša i nekako mi skuplje izgledaju, kvalitetnije, ne tako jeftino kao baby merc, ali to je eto moje mišljenje. I da, ona kupola se na sva tri djela može spuštati više nego na BM pa je i beba zaštićenija po zimi, a po ljeti se kupola otvara i onda imaš mrežasti dio koji je veći nego na BM..i torba mi je lijepsa, košara je nešto manja...kad stignu ti poslikam i saljem i napišem više kaj te zanima

miska
    08. Veljača 2016. 21:05

Evo glasala za Josipa, i ful sam se nazivcirala jer je vecina tih crteza nerealna i prekopirana i ja bih sve takve diskvalificirala 

Ipak sam bila na pregledu, zvala sam i objasnila situaciju i sestra mi rekla da dodem odmah danas. Doduse nacekala se puna tri sata ali vrijedilo je 

Pola sata mi je radila uz i sve ali bas sve pregledala i bas sam bila sretna. Beba je super i sve odgovara tijednu i jako je zivahna. Velika je 10 cm i ima 119g. Vidjeli smo i spol ali nisam htjela da mi kaze mada skroz mislim da je cura jer se nije nis vidjelo dole a bas je lijepo bila okrenuta! I konacno sam vagana i imam 49 kg  al kaze dr da sam svejedno sitne grade i da ne brinem jer si beba uzme sve sto joj treba. Tlak mi je isto bio skroz ok iako sam ocekivala da nece jer mi je inace nizak i jos ova juzina ne pomaze uopce. Sljedeci termin za pregled je 8.3.

E sad da vas jos pitam, narucila sam tetre od malog andela i danas mi je stigao sms od GLS-a da je paket pripremljen i da ukoliko ga danas posalju sutra stize. Dobila sam i onaj broj posiljke i lozinku, medutim meni ne prima to a drugog kontakta na njihovoj stranici nema. Dal ce oni meni svejedno taj paket isporucit ili ja s tom lozinkom moram potvrdit paket!?

Nessah
    08. Veljača 2016. 21:53

Vecer curke! Hvala vam na cestitkama za sina! Ja sam i htjela sina i eto Bog mi ostvario zelju srca moga 💙👶🏻 
    Trudit cu se javljati cesce jer svakako se zelim savjetovati sa vama oko nekih stvari s obzirom da sam sad samo po oglasnicima i u trazenju stvari za mog sineka. Evo usput stavljam i slikicu nas od veceras (muz slikao). Danas smo 20weeks i 5dana. 

Aurelija
    08. Veljača 2016. 22:00

Mala slatka buša!
    Nessah, duguješ nam popis tko ti je odgovorio i poslao poklon pakete, koliko se sjećam B-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.