Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    02. Veljača 2016. 12:44

Dobro si ti napravila....
    o sjeđenju u uredu mi ne pričaj, leđa mi otpadaju, a da mi je negdje noge podignit dušu bi dala

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

belle28
    02. Veljača 2016. 12:49

Citala sam na nekim drugim forumima kako neke mame/trudnice jako osuduju nas koje radimo uredski posao pa pobjegnemo na bolovanje u pocetku trudnoce, jer kao, tu bar sjedis i nije ti tesko... Joj, to me bas ljutilo. Svatko je drugaciji, pa tako i svaki posao. Mozda neki zaista samo sjede i rade laganini, i to im nije tesko, no ja nisam radila na takvom radnom mjestu. Kod mene nazalost nista nije smjelo biti laganini. Sve je moralo biti brzo, tocno, uz vristece klijente na liniji. I sto stvari koje sam morala napraviti odjednom. Oko mene na poslu tri trudnice zavrsile na komplikacijama i cuvanju trudnoce. Ne mogu se oteti dojmu da je i stres tu imao svoju ulogu.

Cro262
    02. Veljača 2016. 12:59

Jao Ty, jesi me nasmijala! pitaju me kokosi u uredu kaj mi je, a ja umirem od smjeha! 
    Imaš još vremena za tražiti mu curu! 

Baby, uf, vidis, vidis, velika je to razlika u cijeni, ali ako opravdava kvalitetu i mozes si to priustiti, onda mi je drago što sam rekla da nisam prezadovoljna s ovim pregledom

Tynchy
    02. Veljača 2016. 13:14

Hehe, ja sam jednom bila u problemu zbog jednog galeba pa se cuvam Dalmatinaca :) .. Njima mame ne trebaju cure traziti! Mozda samo odobriti :)

Sanjarka88
    02. Veljača 2016. 13:34

Upravo to, pun mi je kufer dežurnih dušebrižnika i gđa "Ja znam najbolje"
    gledaj svoja posla i šuti, a ja ću bit ako hoću nemajka godine, moj izbor....

baby♡girl
    02. Veljača 2016. 13:39

Cro i meni je drago da si napisala svoje misljenje, kazem htjela sam kao proc jeftinije jer je ipak velika razlika, drukcije je sad i kad sam bila trudna s malom. Mala je sad tu. I uvijek radije novac potrosim na nju, ako gdje mogu proci jeftinije poveselim se ko malo dijete 😅 ali eto kao sto kaze Sanjarka plati pa se rugaj. 
    Crazy slazem se. Ja sam prihvacala savjete i voljna sam dati savjet za ono sto sam na svoje oci vidjela. Vec sam pisala da nikad malu nisam pustala da place i dan danas se smiri cim ju zagrlim osim u slucaju da vristi zbog gluposti, onda se prvo mora sama smiriti. I tako u vecini slucajeva, slusala sam svoj instinkt. Jedno vrijeme je uspavljivana i sa sisom u ustima, drukcije nije islo, ali kad sam procijenila da moze i bez toga, rjesavali polako da zaspe s dudom. Pa bez dude. Pa bez kravice i peseka. Pa bez pjevanja kukunke 145 puta. Sad je dosta samo da joj ruku dam. Sve laganini. Opustena mama i sretna beba. 😍

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• pochahontas
    02. Veljača 2016. 13:52

evo da se javim malo  bome sam imala materijala od jučer do danas pročitat :)  da se nadoveže,m što se tiče spavanja uspavljivanja hehe..ja kad sam bila beba moji kažu da samo dvije godine nisam hjela spavat xD  mama spala na 40 kg radi moje dernjave non sop .. vodili me doktoru jer su se bopjali da samnom nekaj nije u redu :D naravno da sam bila zdrava ko dren..a moji ko zombiji bili kažu :D ahhh reko to je samo faza :P pa mi mama rekla prije par godina jojjj jednog dana kad eš ima svoju djecu želim da budu na tebe hahaha..ja krivim njihovo neiskustvo bili su fakat mladi kad su me dobili ..samo 22 godine su imali..sad me frka da me mama nije urekla..jer i meni je ovo prva trudnoa i neznam baš puno o djeci i svemu kaj ona nose   iako sam radila snjima al nije to to..

Sanjarka88
    02. Veljača 2016. 13:55

Dunya pogledala sam onaj video od jutros, raspekmezih se skoro, jednostavno predivno jedva čekam to malo bićence da nam dođe

Pocha dođe to sve instiktivno samo od sebe majka priroda

• kokolo5
    02. Veljača 2016. 13:56

vidi, vidi što ste se raspisale! super, imam šta čitat dok mališa pajki
    uglavnom, bili smo u šetnji, skoknula sam do firme malo popit kavu s kolegama...ugl, spominjali su mi da su malo u gužvi, puno posla...tako da nije isključeno ni da se ja vratim malo u ured...iskreno, to čak i ne bi bilo loše, već sam se zaželila
    još sam svratila do dm-a, pitat jel mogu zamijenit knjižicu s kuponima, a teta mi da novi paket-cijeli paket, ne samo knjižicu! sad imam oba
    što se tiče 4-d, moj prošli dr bi ćirnuo od drugog tromjesecja svaki put, a u 22om tt smo imali bas dugi anomaly scan, i mm je bio. sad ovaj dr nije ni jednom još upalio 4d, ali možda i bolje ako toliko puno zrači...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.