Neznam kak je ostalim curkama, mene svaki dan trbuh boli i probada, bol je podnošljiva ali ponekad neugodna
Muža sam danas otpelja u rodin dučan da mu predočim moderne platnene pelene, ostal je zbunjen svim onim dodatnim ulošcima čemu to:-)
Eto procitala skoro svu temu o platnenim pelenama na forumu, zapisala si sve dobre teta šivalice i tak dalje u istraživanje
Nisi jedina, i mene po malo boli ali nije nepodosljivo, cisto da osjetim da se nesto tu desava :) al kazu mi da je to normalno...
Oo pa ima nas koje proucavamo mpp...:) Mi cemo startati s tetranjem isvedakim pelenama+cover, a kako bude beba rasla tako cemo pribavljati pp.. :) mislila sam umjesto svedskih snappy kopce, ali nekako mi je svedska ugodnija i prirodnija od plastike...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Nisi jedina, i mene po malo boli ali nije nepodosljivo, cisto da osjetim da se nesto tu desava :) al kazu mi da je to normalno...
Oo pa ima nas koje proucavamo mpp...:) Mi cemo startati s tetranjem isvedakim pelenama+cover, a kako bude beba rasla tako cemo pribavljati pp.. :) mislila sam umjesto svedskih snappy kopce, ali nekako mi je svedska ugodnija i prirodnija od plastike...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

To sam si i ja razmišljala tetranje za početak plus coveri, jer one se najbrže suše i otići ču u pamigo kupiti tetre u rinfuzi pa će mi ih frendica obrubiti
I da za curke koje ste se prehladile a i one koje niste Citrofit od Biorame rješava prehladu u roku od dva dana a nije šteta za bebicu i mala djeca ga smiju piti...a i sam posebi je dobar za imunitet i tako, mi ga koristili dosta dugo i puno nam je pomagao sad malo na pauzi ali krenut cu opet s njime

Inaj, ako još ovo nisi vidila, evo ti link ;) najlakši način za motat, kad uđeš u đir gotova si u 5sec
https://www.youtube.com/watch?v=uKkJItrBKtQ
Inaj, ako još ovo nisi vidila, evo ti link ;) najlakši način za motat, kad uđeš u đir gotova si u 5sec
https://www.youtube.com/watch?v=uKkJItrBKtQ
Ajme ovo je predobro!

Zanimljivo, citala sam da imam masu načina za slozit tetru, treba to prouciti malo

Ima svašta, nađi način koji tebi najviše odgovara. Moja mama je u čudu gledala kako ja to motam, i ono: ček a di ti ide sad druga pelena?... mama, ne treba ti druga... :D
inače odlično drže, ništa nejde preko. sad kad smo prešli na jednokratne, najviše problema imala sam upravo sa pampersom, svaka kakica nam je probila van :( a svima su one kao najbolje

I do kad si koristila tetre? Pa mislim da se s malo prakse sve da, i one kopce si koristila? Mislim prvo tetre a onda platnene nastavit kad malo ojaca ,moram jos to sve prouciti....
I do kad si koristila tetre? Pa mislim da se s malo prakse sve da, i one kopce si koristila? Mislim prvo tetre a onda platnene nastavit kad malo ojaca ,moram jos to sve prouciti….
skoro cijelu prvu godinu, u ovaj origami fold stanu svo to vrijeme + snappy kopče. imala sam malo problema s nabavkom covera, ovi prvi najmanji su mi bili od mother ease i bili su mi savršeni, kad je te prerastao jedno vrijeme nisam mogla naći jer se ta internet trgovina zatvorila, onda sam uspjela nabavit veće, ali ti mi se nisu toliko sviđali, sve je to bilo ok, ali nekako je materijal bio tanji i nekvalitetniji, i jednostavno mu na tijelo nisu toliko pasali. kad je i te prerastao opet sam bila u problemu koje kupiti dok me nisu "odj..." u vrtiću. inače sam nabavila i vunene covere, al ih nisam nikad probala, oni su više za zimu, a taman ih je na zimu i prerastao...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji