Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    02. Veljača 2016. 21:05

Neznam kak je ostalim curkama, mene svaki dan trbuh boli i probada, bol je podnošljiva ali ponekad neugodna

Muža sam danas otpelja u rodin dučan da mu predočim moderne platnene pelene, ostal je zbunjen svim onim dodatnim ulošcima čemu to:-)
    Eto procitala skoro svu temu o platnenim pelenama na forumu, zapisala si sve dobre teta šivalice i tak dalje u istraživanje

inaj
    02. Veljača 2016. 21:22

To sam si i ja razmišljala tetranje za početak plus coveri, jer one se najbrže suše i otići ču u pamigo kupiti tetre u rinfuzi pa će mi ih frendica obrubiti

I da za curke koje ste se prehladile a i one koje niste Citrofit od Biorame rješava prehladu u roku od dva dana a nije šteta za bebicu i mala djeca ga smiju piti...a i sam posebi je dobar za imunitet i tako, mi ga koristili dosta dugo i puno nam je pomagao sad malo na pauzi ali krenut cu opet s njime

CrazyPuppet
    02. Veljača 2016. 21:26

Inaj, ako još ovo nisi vidila, evo ti link ;) najlakši način za motat, kad uđeš u đir gotova si u 5sec

https://www.youtube.com/watch?v=uKkJItrBKtQ

inaj
    02. Veljača 2016. 21:35

Zanimljivo, citala sam da imam masu načina za slozit tetru, treba to prouciti malo

inaj
    02. Veljača 2016. 21:46

OOoo žgaravice dobro mi došla natrag....fuj fuj fuj :-(

CrazyPuppet
    02. Veljača 2016. 21:51

Ima svašta, nađi način koji tebi najviše odgovara. Moja mama je u čudu gledala kako ja to motam, i ono: ček a di ti ide sad druga pelena?... mama, ne treba ti druga... :D 
    inače odlično drže, ništa nejde preko. sad kad smo prešli na jednokratne, najviše problema imala sam upravo sa pampersom, svaka kakica nam je probila van :( a svima su one kao najbolje

inaj
    02. Veljača 2016. 22:06

I do kad si koristila tetre?  Pa mislim da se s malo prakse sve da, i one kopce si koristila? Mislim prvo tetre a onda platnene nastavit kad malo ojaca ,moram jos to sve prouciti....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.