Neznam kak je ostalim curkama, mene svaki dan trbuh boli i probada, bol je podnošljiva ali ponekad neugodna
Muža sam danas otpelja u rodin dučan da mu predočim moderne platnene pelene, ostal je zbunjen svim onim dodatnim ulošcima čemu to:-)
Eto procitala skoro svu temu o platnenim pelenama na forumu, zapisala si sve dobre teta šivalice i tak dalje u istraživanje
To sam si i ja razmišljala tetranje za početak plus coveri, jer one se najbrže suše i otići ču u pamigo kupiti tetre u rinfuzi pa će mi ih frendica obrubiti
I da za curke koje ste se prehladile a i one koje niste Citrofit od Biorame rješava prehladu u roku od dva dana a nije šteta za bebicu i mala djeca ga smiju piti...a i sam posebi je dobar za imunitet i tako, mi ga koristili dosta dugo i puno nam je pomagao sad malo na pauzi ali krenut cu opet s njime
Inaj, ako još ovo nisi vidila, evo ti link ;) najlakši način za motat, kad uđeš u đir gotova si u 5sec
https://www.youtube.com/watch?v=uKkJItrBKtQ
Zanimljivo, citala sam da imam masu načina za slozit tetru, treba to prouciti malo
Ima svašta, nađi način koji tebi najviše odgovara. Moja mama je u čudu gledala kako ja to motam, i ono: ček a di ti ide sad druga pelena?... mama, ne treba ti druga... :D
inače odlično drže, ništa nejde preko. sad kad smo prešli na jednokratne, najviše problema imala sam upravo sa pampersom, svaka kakica nam je probila van :( a svima su one kao najbolje
I do kad si koristila tetre? Pa mislim da se s malo prakse sve da, i one kopce si koristila? Mislim prvo tetre a onda platnene nastavit kad malo ojaca ,moram jos to sve prouciti....
Sortiraj odgovore
Najstariji