Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cro262
    02. Veljača 2016. 14:57

Aurelija, da kava je u 5 u Bobanu. Kod koga si radila uzv u Harniju? 

Sanjarka, kad ideš u Muller, obavezno zaobidi onaj dio sa slatkišima 

• Maya20
    02. Veljača 2016. 15:36

Drage moje, znam da malo preskačem teme, ali aktivne se pa se nadam se brzom odgovoru :D

Trudna sam 7+5 tjedana i sinoć imala svjetlo žuti iscjedak. naravno da sam se uspaničila, doktor mi nije radio, ali MM se pametno sjetio da nazovemo hitnu. Rekli mi da je to sve normalno i da ne dolazim ako "iscjedak" nije obilan, smeđi ili krvavi.
    Za svaki slučaj sam stavila uložak i sve OK. Normalno sam na poslu, danas mi čak nije niti jako muka. Ali, maloprije sam bila na WC-u i vidim na ulošku malu svjetlo smeđu mrljicu, možda veličina kovanice, ma i manja. Odmah zvala svog ginekologa, opet rekao da je to normalno ali da dođem sutra na kontrolu da budem mirnija... Tako da idem sutra popodne, ali molim vas da mi netko kaže dali je imao sličnu situaciju jer ću izluditi! :-) malo me i trbuh boli, ništa strašno, ali tu i tamo zabolucka :-(

zabica25
    02. Veljača 2016. 15:50

Pozdrav,

evo mene...počelo me skroz dolje jako boljeti...jel se trebam zabrinuti ili se to sve širi?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

zabica25
    02. Veljača 2016. 19:02

Hvala Pochahontas i Dunja...na pregled idem ionak u ponedjeljak..a MG imam doma...al mi je rekla da se uzima od 15 tt

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.