Ipak idem kod svog, 700 kn je ali bar znam sta cu dobiti. Moje slikice od prve bebe sa 4d uzva isto kod njega su bile prekrasne. Svaki put kad hocu ustediti mi se obije o glavu. Ne stedim vise 😅😅
Na ovom cu trazit povrat novca.
Uglavnom utorak u 17h. Jedva cekam 😍😍😍
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
samo stavljajte slikice svojih cura! Mama radi casting potencijalnih cura za svog Karla :)
Betty ne trčim ni inače a kamoli sad hahahah jesi išla na vježbe sinoć?
Belle bogme dobro spavanje blago ti se ja prvi put u nedjelju naručila tetre od Malog anđela, pa javim recenzije
Cro čekamo slikicu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam trcala prije trudnoce,ali su mi savjetovali da prestanem jer je prva trudnoca i da vidimo kak se bude situacija s bubregom odvijala, ali mi je savjetovao da se prebacim na hodanje....nisam uspijevala bas ni hodat zbog mucnina, nadam se sad poceti kad krene ljepse vrijeme
Sto se tice 3d/4d pitala muza neki dan nije nesto zainteresiran pa bumo jos vidjeli mozda se predomisli
Moja susjeda je isla kod tog Đurica prosli tjedan,poslala mi sliku i snimkicu malu,ali nije mi komentirala doktora
I citala sam da im taj 3D/4D zuji bebicama i da im smeta i da se znaju rukama se skrivat od tog zvuka da im.buci previse
Sortiraj odgovore
Najstariji