Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    02. Veljača 2016. 11:43

Ipak idem kod svog, 700 kn je ali bar znam sta cu dobiti. Moje slikice od prve bebe sa 4d uzva isto kod njega su bile prekrasne. Svaki put kad hocu ustediti mi se obije o glavu. Ne stedim vise 😅😅
    Na ovom cu trazit povrat novca. 
    Uglavnom utorak u 17h. Jedva cekam 😍😍😍

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Tynchy
    02. Veljača 2016. 11:44

samo stavljajte slikice svojih cura! Mama radi casting potencijalnih cura za svog Karla :)

Sanjarka88
    02. Veljača 2016. 11:44

Betty ne trčim ni inače a kamoli sad hahahah jesi išla na vježbe sinoć?

Belle bogme dobro spavanje blago ti se ja prvi put u nedjelju naručila tetre od Malog anđela, pa javim recenzije

Cro čekamo slikicu

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

inaj
    02. Veljača 2016. 12:04

Ja sam trcala prije trudnoce,ali su mi savjetovali da prestanem jer je prva trudnoca i da vidimo kak se bude situacija s bubregom odvijala, ali mi je savjetovao da se prebacim na hodanje....nisam uspijevala bas ni hodat zbog mucnina, nadam se sad poceti kad krene ljepse vrijeme

Sto se tice 3d/4d pitala muza neki dan nije nesto zainteresiran pa bumo jos vidjeli mozda se predomisli

Moja susjeda je isla kod tog Đurica prosli tjedan,poslala mi sliku i snimkicu malu,ali nije mi komentirala doktora

inaj
    02. Veljača 2016. 12:09

I citala sam da im taj 3D/4D zuji bebicama i da im smeta i da se znaju rukama se skrivat od tog zvuka da im.buci previse

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.