Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurelija
    02. Veljača 2016. 14:10

Vidim da ste spominjale 3d preko crnog jaja, ja sam to isto bila gledala pred par mjeseci, ali na sreću odustala. U međuvremenu sam bila kod Harni na kombiniranom pa sam se opet tamo naručila za anomaly scan. Puno je dat 500 kn, ali ja to ne gledam kao plaćanje za lijepu slikicu, nego kao detaljan i stručni pregled (koji kod svog dr neću dobit) i najbitnije od svega je da je dijagnostičar izvrstan i da zna što gleda na uzv, a ne da se skupa divimo kak beba akrobacije radi. Čula sam jako dobre preporuke i za dr. Višnju Latin u poliklinici Vili, da ne bi ispalo da samo Harni reklamiram 

Sanjarka88
    02. Veljača 2016. 14:30

Kokolo eto vidiš! Bravo za dm tetu! ja poprintah mullerov mail, sad još moram do mullera doć
    toliko tih sitnica ima za kupit da će dobro doć svaki kupon, ako ne ništa kupim sve što mi još ostane u dm-a na kupon od 15% za ukupnu kupnju neznam jel muller ima takvo nešto?

u dm-u je bio i chicov popust 20% na sve, a s obzirom da je konačna odluka pala na Chicco Polly magic koju će nam moji kupit dobro će im doć http://shop.chicco.hr/product/483/polly-magic-0m (neznam još koja boja, postoji još dezena)

Moram još pronać bazu za Graco As, i smislit što s drugim autom, to bi mogla naručit od svekića as 0-18g, ima tko iskustva s njima? stvarno idu o rođenja?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    02. Veljača 2016. 14:38

Kokolo ma daj? Mogao bi on meni to onda i naplatit bijesno :D nisam ni pitala koliko košta, no prija mi je kod njega vodila cilu trudnoću i kad su radili 4d (anomaly scan) došlo ju je 500kn, e sad hoće meni uzet više vidit ćemo.
    U svakom slučaju u Mimice sam bila jednom u ovoj trudnoći sa 10tj. zbog hematoma, i moram reć da je taj čovjek divan i kao čovjek i kao dr. . Uzv koji mi je tada radio (obični 2d) strpljivost, komentari popratni.... ma sve mi je baš ostalo u sjećanju kao vrh nečega što ti jedan dr. može pružit

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    02. Veljača 2016. 14:48

Aurelija, dođeš na kavu u nedjelju?

• kokolo5
    02. Veljača 2016. 14:48

Sanjarka- e da, kad već ideš kod njega-probaj ga pitat za onaj gel, da li on zna hoće li ga htjet prihvatit u rodilištu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.