Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rozalija
    01. Veljača 2016. 14:38

url=http://lilypie.com]

• pochahontas
    01. Veljača 2016. 14:41

Chaos 
    Nova sam ovdje   danas idem drugi pu na pregled...prvi pu kad sam bila vidla se samo gesacijska i žumanjčana vreca..ali brine me jedna druga svar...prošli pu na pregledu mi radila papu koji na kraju nije uredan????Jako sam nesrpljiva i nervona dok danas dočekam pregled.Dr je rekla da e mi radii kolkposkopiju..prvi mi pu da imam ovakvo iskusvo ....danas cu sve cut kad pregled avrši i nije mi baš ugodno jer nenam kaj ocekiva…jel ima neko ovakva iskusva    rudna sam oko 7 jedana sad ermin mi dr još nije dala..al priključila sam se ovdje  

Rozalija
    01. Veljača 2016. 14:44

Ovo je moja bebica, duga 6 cm.  
    Kaj se tice odjece u H&M-u malo mi je to previse 200 kn za hlace. A u manje ne stanem.  I u Mani ima trudnicka odjeca. Tajce 80 kn, tunike s kratkim rukavima 100 kn, a imali su i trudnicke traperice snizene s 200 na 80 pa budem si jedne kupila. Jedne imam otprije. A do ljeta budem vidjela. Vi se budete onda vec rijesile. 

url=http://lilypie.com]

• kokolo5
    01. Veljača 2016. 14:50

Super slicica Rozalija 
    Sto se tice trudnicke robe...bila sam jucer u h&m, i odvalila sam se smijat na onaj broj 34...svaka cast svima koji ga nose -ja nisam jedna od njih  Ni 300kn mi se nije davalo za nesto sto cu nosit par miseci. Kupila sam zato lipu haljinu/tuniku u manga za 200kn. Tajica imam i to je to...tako sam i proslu t. 
    Sanjarka, cini se super recept, bas bi ga mogla isprobat ovih dana. Dajte i ostale cure neku ideju za brzi i fini rucak...volim kuhat ali cesto mi fali inspiracije. Danas sam radila enchilade od piletine (bez chillija ) morala sam nesto s grahom nakon jutrosnjeg spominjanja 

Sanjarka88
    01. Veljača 2016. 15:00

pochahontas welcome! Čestitke na trudnoći i nek bude školska Nemam iskustva, no držim fige da sve bude ok, javi se nakon pregleda

Belle eto vidiš, tko će ga znat.... Meni su u bolnici na probiru s 12 radili preko trbuha prvi put, a moj ginić sa 15tj (al jer je tako ispalo da sam kod njega, bila sam prije toga s 11tj. pa je očito bilo rano)

Kokolo i taj tvoj ručak zvuči sasvim dobro

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Majadila
    01. Veljača 2016. 15:00

Ajme kako dobra fotka, Rozalija!
    Dobar neki uzv. Moje fotke nakon 12. tjedna nisu ni za moje ponovno gledanje, a kamoli pokazivanje. 

Što sam htjela reći... Aha, Zg kava. Oćemo ned u 17 u Bobanu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.