Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    28. Siječanj 2016. 13:15

Stigla su nam kolicaaaa!!! Ijiju!! U dvije kutije.. I sad ja gledam njih, one gledaju mene.. Kao, hocu ih sloziti ili da cekaju da mm dode s posla... Hmmmmm....
    Teske su to odluke... 😂😂😂

Cro262
    28. Siječanj 2016. 13:20

Ou jea! hm hm, mislim da meni vrag ne bi dao mira... 

Majadila
    28. Siječanj 2016. 13:21

Dunja, naravno da slazes! Da cekati jos par sati, aj mamasita! 

CrazyPuppet
    28. Siječanj 2016. 13:22

Ja bi to sama složila (ko što i jesam za prvu bebu) jer da čekam muža, sklapali bi ih kad bi beba imala već 4mj. i onda bi mi to zajedno, pa bi on gubio živce i derao se kad neš ne može od prve sklopit...

Majadila
    28. Siječanj 2016. 13:28

A ovo muski-zenski... Ima kretena i dosadnjakovića i jednog i drugog spola  Koliko god su žene na glasu kao tračare, muški znaju biti jos gore babe. Ja se dobro slažem sa svima koji mi odgovaraju  :alan ford: 

Što se poslovnog okruženja tiče, po mom iskustvu najbolje je kad je normalna miješana ekipa. Muškarci su jednostavniji i bolje se zajebavaju, ali žene kad su kul, onda su stvarno kul 

Dunyasha
    28. Siječanj 2016. 13:30

Ma slagala bih i ja, ali kad se on tako veseli tome.. Vec mi je rekao, ne diraj ih, slozit cemo ih zajedno. 😂😂😂
    Kak da mu uzmem to zadivoljstvo? Kako??
    Majadila, ides u setnju s pesicom? Ja bas izlazim za par minuta.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.