Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    28. Siječanj 2016. 10:39

Slažem se s Dunyom, to je sve kako se postaviš.
    ja se postavit neznam pa svašta isto doživim

kad sam tek počela radit u ovoj firmi (moj prvi posao- odmah nakon faksa) i kad su krenule svakave upadice, dopadice, komentari..... bila sam onako 
    a mm tj tadašnji dečko lud ko kupus hahahahha

no svakog čuda 3 dana dosta.... tako i to prođe, ili jednostavno zaustaviš ako vidiš da je otišlo izvan pristojnih okvira

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• kokolo5
    28. Siječanj 2016. 10:43

ufff, i ja mrzim takve komentare... na prošlom poslu, radila sam direktno sa klijentima, i tu je bilo svega. Mrzila sam taj posao, nisam tip koji se može smješkat i bit ljubazan ako kuham iznutra...dala sam otkaz kad sam dobila šeficu koja je bila stvarno kučka, upucavala se muškima a sve cure u svom timu je konstantno ponižavala i maltretirala...na njoj sam pukla za sve klijente kojima sam se smješkala
    sad mi je super, toliko sam se sprijateljila s kolegama, da se i privatno družimo. Sanjarka, i ja puno bolje funkcioniram u muškom društvu, oduvijek. Volim iskrenost i direktnost, bez glumatanja, a muški su puno skloniji tome od žena, čast divnim izuzecima
    Peppe, nije ni čudo što još nisi osjetila, to je normalno.ja sam prvi put oko 18-19tt...budeš vrlo uskoro

CrazyPuppet
    28. Siječanj 2016. 10:59

kod mene ista stvar, puno mi prirodnije leži muško društvo. Iako otkad sam doselila u Zadar ipak mi fale moje frendice, ovdje nemam s kime popit kavu ... Ja ove neprimjerene komentare ignoriram, i pravim se da nisam ni čula i nastavim dalje po svom... eventualno uputim neki prezirni pogled.

iva1989lea
    28. Siječanj 2016. 11:08

Dobro jutro trudnice...
    Što se tiče grudi ja stigla s C na D ...a i ovaj steže...sta će bit do kraja majko mila...
    SAD sam se bavila na šetnje,jucer smo ja i moje dijete sat i po propjesacile...
    Pošto od moje dijete nema ništa bar ne onako kako piše ...Jedem zdravije i više voća  ..ja sam uvijek imala problema s kilama i nikad nisam imala idealnu kilazu...iako sam ovo ljeto smršavila i SAD opet isto...al svi nalazi su super...

Cro262
    28. Siječanj 2016. 11:16

Çrazy, nemam cica, nemam problema :D Ja još stanem u svoje grudnjake, ali ono na pocetku dok su me boljele su mi toliko smetale da sam bila happy kaj nisu veće.

Vi koje imate muške kolege u uredu, zavidim vam iskreno, ja imam super muške kolege, ali nisu samnom u uredu, a ovaj kokosinjac oko mene je nesto prestrasno. Inaće nemam problema sa muskima i komentarima, ali to je bas sve kako se ti postavis prema njima...

Sanjarka88
    28. Siječanj 2016. 11:23

Cro nisu ni s menom muški u uredu.... a baš bi volila da jesu jer nisam tipično žensko, i ne volim tipične ženske tematike i kokošinjce ogovaranja i ostala sr.x!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    28. Siječanj 2016. 11:55

Dunya ja sam ti iz Međimurja, udala se eto u Zadar :) a u gradu sam ti malo vamo, malo namo... bili smo u najmu, a sad smo odselili u Privlaku jer tamo imamo kuću. Inače radim na poluotoku, ko arhitektica u jednoj firmi. 
    Vidim da smo sve ovdje bolje s muškima, i nijedna ne podnosi tračeve i to mi je baš drago. meni se par puta desio neugodnjak na kavi kad sam jednostavno prestala slušat što mi ova druga priča, jer mi je mozak doživio prezasićenje i nisam se više mogla skoncentrirat na laprdanje... tip sam osobe koja se jednostavno ne druži s osobama koje me opterećuju, pa sam isto uvijek na distanci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.