Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokolo5
    28. Siječanj 2016. 09:55

evo spavao je noćas stvarno dugo...zaspao oko 8 i pol i još preko dana opali po 2-3 sata, sve u komadu. Da se kucnem, stvarno od rođenja je beba za poželit E sad...ili će mi to sve doć na naplatu kad uđe u pubertet, ili će seka pošteno zapaprit Bilo kako bilo, samo neka su mi živi i zdravi, lako za mene

CrazyPuppet
    28. Siječanj 2016. 10:00

e da za porod, puuuuno kretanja ( ja sam uglavnom pješačila) a za disanje sam našla na http://opusteno-radjanje.kastrapeli.hr/ - s tim da se oni bave nekom hipnozom i to, ali imaju i tečaj u ZG... kako ja nisam u zg i ne mogu na tečaj, javila sam im se mailom i za nekih 150kn poslali su mi audio verziju tečaja i knjižicu di je opisano što i kako... malo kao meditacije i vježbe disanja... svodi se na to da kad te uhvati trud, da se ne zgrčiš jer tek onda boli, nego da opustiš tijelo...- i tako ja to dišem u boksu nekih 45 min, dođe dr. i kaže U!, ajd još jedan trud i beba je vani!... dobro da je došla dr. da nebi malog sama morala uhvatit :D

Dunyasha
    28. Siječanj 2016. 10:02

Ja kupila 2 grudnjaka i spasili su me, cice su mi doslovno kipile iz starih grudnjaka, za 2 broja narasle... 😕😕
    Stalno ih nosim i kako su prestale cice boliti, dobro je. Samo dok spavam sam bez njih. I imam ih namjeru i dalje nositi, a pogotovo kad dode mlijeko. Ne znam do kud bi isle da sam bez grudnjaka kad pocnem dojiti. 😂😂😂😂😂
    Jcr na kraju nisu stigla kolica, dostava se iskomplicirala.. Bas sam bila bijesna. Cijeli dan cekala dima, a vani suuunce... Ali dns zvala, doci ce iza 1. 👏👏👏👏

PeppePula
    28. Siječanj 2016. 10:05

Pozdrav cure... evo vec par dana vas samo citam i nikako da nesto napisem, jutros vas citam takodjer vec sat vremena jer mi se neda preskakati... :)
    Kao prvo cestitke Ty na preslatkim slikicama :) stavi nam jos :)
    cestitke i curama koje su saznale spol, stvarno nisam zapamtila tko je, ali znam da je curica :D Maja, mislim da je kod tebe sada decko i gotovo
    A za kile, mislim da sve preko 15kg u trudnoci nije za opterecivati se, naravno da mi nize cure ispod 165 cemo biti u goroj situaciji s viskom kg nego one vise, ali najbitnije da su bebe zdrave :)

Ovo sta pisete da soc ginekolozi naplacuju pregled uzv mi se cini totalno kriminalno... Po meni su svi pregledi u trudnoci besplatni, tj. spadaju pod osnovno zdrav.osig., a pogotovo sta ne izdaju racun... Mene je gin svaki put pregledala pomocu uzv, nakratko, ali da vidimo otkucaje srca i duzinu...nikad nisam platila...ceka se od 30min do sat vremena na pregled ali bm, da ocu super uslugu, idem privatno :)
    Otkrila sam da mi dragi zna jednog od gin koji radi u bolnici na porodjajima, pa mi je sada puno lakse... Ipak se osjecam sigurnije kada znam da se netko moze zauzeti za mene...

Starim, drago mi je da su te pustili kuci, ali nemoj se zezati sa bakterijama...slusaj sve sta ti kazu, pa makar morala opet ici u bolnicu, znam slucaj koji nije dobro zavrsio...Ne zelim te plasiti, samo kazem realno...Nadam se da ce tebi biti sve super

I eto, usli mi u 16 tj., jos ne osjecam bebu...bas cu pitati dr kako je meni smjestena posteljica, mozda je to razlog...

Peppe

Sanjarka88
    28. Siječanj 2016. 10:15

Ja imam muških i ženskih kolega, generalno se i i inače u životu bolje slažem s muškarcima pa je tako i na poslu situacija, no imam jednu super kolegicu koja je baš s menom u uredu, ove koje mi idu na živce su u drugim uredima pa preživim

Peppe super za vezu u rodilištu, svaka zlata vrijedi

Ne sekiraj se oko bebe, prva ti je trudnoća i generalno je rano još za osjetit, ja sam u prvoj t tek sa 17-18tj osjetila a neke cure ne osjete do 20.tj

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    28. Siječanj 2016. 10:18

ma super su mi kolege, ali klijenti su nam isto uglavnom muškarci, i svako malo mi doleti neki "neprimjereni" kompliment... ne znam, možda je to meni samo u glavi, ali izaziva mi neugodu kad ja pričam o poslu a ovaj mi izvali da sam mu baš lijepa... imam dojam da me ne doživljavaju ozbiljno, ako pričamo o poslu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.