Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama3put
    28. Siječanj 2016. 09:40

Crazy Meni grudnjak ne smeta,smetao mi je u pocetku dok su jos bolile grudi.Ne odustaj,trpi i ne skidaj da ne bi iza poroda plakala kad vidis da su do pupka 😀 ja sam u prvoj T stalno nosila i stoje na mjestu kao kod cure od  18 g

Sanjarka88
    28. Siječanj 2016. 09:45

i ovako su mi velike, pa kud bi da još rastu.... sreća nisu se povećale, no ne sumnjam kad mlijeko navrne da će bit dar-mar

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Majadila
    28. Siječanj 2016. 09:45

Radila sam OGTT tu u Domu zdravlja na Tresnjevci, gdje i inace vadim krv kad me salje dr. opce prakse a sada i gin. 
    I ja sam ocekivala da cu morati tamo sjediti u cekaonici punoj bolesnika, i bas me ugodno iznenadilo kad su samo rekli da se vratim za 2h i da nista ne jedem u medjuvremenu. I potrebno je biti natašte 10 sati, a ne 12 (ja sam 12).
    Samo sam se autom vratila u stan i malo odrijemala na kaucu. 

Bila je jos jedna curka koja je u 10.tjednu, njoj je jadnoj bilo mucno i cijelo vrijeme je prosijedila tamo u borbi sama sa sobom da ne povraća tu tekućinu. Ta pretraga teze pada curama u 1.tromjesecju, koje jos muku muce s mucninama...

Tu u Zgu navodno u bolnicama traze nalaz OGTT-a i koliko vidim oko sebe, sve cure ga rade barem jednom tokom trudnoce, bez obzira na ranije nalaze i indikacije. 

Samo se nadam da ce biti dobar nalaz. Sutra je gotov.

• kokolo5
    28. Siječanj 2016. 09:47

Evo mi se probudio moj mali guzonja
    Starim uživaj doma, neka te paze i maze ko princezu!
    Crazy ajme ja bih takava porod...možeš mi opisat te vježbe disanja ili daj neki link ako ima ?  stvarno se ovaj put želim što bolje pripremit... Ja sam ovu bebu skroz rano osjetila...prvi put točno na Novu godinu, a šta sam tad bila- 14tt. Kaže mi dr da nije čudo, em je drugo pa ga ranije prepoznaš, em mi je posteljica straga, tako da stvarno svaki pokret osjetim Grudnjak nosim samo kad izađem iz kuće....doma sam bez...meni grudnjak služi samo da mi vizualno izgledaju veće, nema šta držat

Sanjarka88
    28. Siječanj 2016. 09:48

Maja držimo fige za dobar nalaz, da te ne zezaju oko toga još....

a ta jadna cura, nemogu si na zamislit da sam takvo nešto morala popit u prvih 12tjedna, nebi Bog to zadržao u sebu

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    28. Siječanj 2016. 09:53

ma ja još dojim svog malog pišulinca, pa mi se čini da su sad pod utjecajem trudničkih hormona još malo narasle... grudnjak ne nosim samo kad idem spavat, inače je stalno na meni... morala bih u šoping, što ću... ako uzmem onaj udobni tanki mekani, onda će mi "curke" probijat kroz majicu, a i ovako dobijem dovoljno seksističkih komentara na poslu, pa moram uzet neki oklop :D sve muški oko mene, treba to izdržat...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.