Crazy joj meni kako izdržiš to bez inekcije? svaka čast!
eto opet i o dr. ovisi hoće li se uopće ić na OGTT, tko će to više razumit
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
a ne znam što bih vam rekla, meni je moja dr. baš super, ne komplicira bezveze... ako vidi da se ja dobro osjećam i da beba dobro raste, neće me slat ne 50 pretraga... kontrolira osnovno, ako se ukaže potreba da se nešto detaljnije pogleda onda me pošalje... prvi put kad sam došla bila sam blijeda ko duh i iscrpljena, odmah me poslala na KKS i željezo... Ljubazna je i draga, ambulanta joj je stvarno odlična, sestra isto... čak me i nakon prvog poroda došla posjetit u rodilište i donjela mi čokoladu...
Dunya, nakon spontanog, u masi pregleda i pretraga koje sam radila sam napravila i to.
Sanjarka, ako nista drugo neću stići jesti pa će se kile prije otopiti Salim se, samo se nadam da ce po noći spavati da i ja mogu.
Crazy- hvala na info i stvarno ne znam kako možeš tako bez injekcije...stvarno svaka vam čast svima koji to možete izdurat...bit će i za tebe porod mačji kašalj!
Sanjarka mene je na OGGT slao prošli put...pričala sam vam o svom prirastu težine a i mali je bio u jednom trenutku preko dva tjedna napredniji....tako da moguće da te ni ne pošalje. Moja mrvica ima isto tulum kad jedem, i sad dok pijem kavu...isto ko i stariji braco, on je baš bio aktivan, radio je svakakve kerefeke...pred kraj, znao mi se izobličit trbuh, samo pod rebra bi se napravio kao mali rog, zanimalo me uvik šta je to..i jednom je to baš u toku pregleda napravio- isturio malu guzu
i sad kad je malo veći, to mu je omiljena poza za spavanje-sklupčan na trbuhu s guzom u zraku
Jutro
Ja se bas naspavala u svom krevetu pijem i kavu mmmm joj kako je super bit doma
Ves mi pokisnuo 😑
Mene vise nitko ne salje na glukozu ni moja dr ni u bolnici nisu rekli da moram a isla u startu trudnoce,bas cu pitat za to
Starim nek si ti u svom krevetu
Kokolo obožavam tu guzu u zraku kod beba, heheheh preslatki su
hehehe, kokolo i moj tako spava... vječito mu ta guza strši
a za zubara sam valjda već navikla, koliko sam imala problema s jednim zubom, oguglala sam na tu bol... prvi porod mi je Bogu hvala bio za poželjet, brz i lagan, u tri sata sve skupa... ja sam ti sportski tip, nikad na miru, vječito na nogama i možda mi je zato bilo lakše... plus sam tijekom trudnoće vježbala disanje i to mi je puno pomoglo...
meni je možda još malo rano da osjetim bebu, iako mi se prošli tjedan činilo kako ju osjećam da se rita... al sad ništa, možda kad legnem automatski zaspem pa niti ne registriram... al uskoro će počet leptirići... baš se veselim.
cure kako vi s grudnjacima? ja muku mučim, ubijaju me žice
Crazy ja sam u ovoj trudnoći sa 15tj. osjetila leptiriće, tj. mjehuriće, tako da još malo
S grudnjacima nemam problema, stanem u sve svoje stare bez frke, ništa me boli i ne smeta
Sortiraj odgovore
Najstariji