Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    28. Siječanj 2016. 08:40

Kokolo gdje si ti vadila? Ima negdje gdje baš ideš to vadit u st-u ili?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    28. Siječanj 2016. 08:40

Kokolo gdje si ti vadila? Ima negdje gdje baš ideš to vadit u st-u ili?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• kokolo5
    28. Siječanj 2016. 08:47

tek sam stavila vodu za kavu, pa mi je mozak još u leru...skužaj

Cro262
    28. Siječanj 2016. 08:48

Dobro jutro! Jeste se naspavale, odmorile i neke odljutile od jučerašnje rasprave? 

Sanjarka, u Zg je još uvijek suncano, ali i toplo, mislim da će okrenuti na južinu kroz par dana, nisam gledala prognozu, ali pretoplo mi je. Ako te tješi, moja mala više ni ne spava, jučer od kako sam došla doma nije stala hopsati do nekih 21, onda mala pauza i oko 23 opet...a evo je i jutros je aktivna. Naj*** sam kad se rodi ako ovako nastavi. A pizda mala, kad se ustanem onda se neće micati, ili je ja samo ne osjetim, ali cim legnem, ona ima tulum 

Dunya, ja sam pila tu glukozu ili što već u Petrovoj i tamo sam ostala ta dva sata ali su mi dali da hodam. Zakaj si ti rekla jednom prilikom da ćeš ići na vuk vrhovac nešto odraditi od pregleda? ili sam ja krivo nekaj skuzila?

CrazyPuppet
    28. Siječanj 2016. 08:51

kokolo, moja dr. ima ugovor preko croatia osiguranja, to ti je polica selekta dodatnog osiguranja... ugovara se na tri godine, s tim da možeš prekinuti i nakon 1. godine (ali im moraš prekinut 4mj prije isteka te 1. g) 
    mene u trudnoći uopće nisu slali na tu glukozu, nisam imala neki nagli porast težine, a niti mi je glukoza bila visoka na KKS, pa nije bilo potrebe da se ovo radi... nadam se da me neće ni ovaj put poslat na to.
    e a kod zubara ja isto uvijek bez injekcije... dobila sam jedino kad mi je vadila zub, ali me toliko zamantalo da nisam mogla sjedit na stolcu... meni uvijek sve "na živo" rade

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.