Starim morat ću uhvatit vremena pa ga pretipkat, no to su samo stvari koje mi još trebaju misliš da bi ti to bilo zanimljivo? Nisam stavljala ono što već imam....
kako tako rano ručak? kako ti tm radi? još ćemo mi bit krive kad zagori nešto hahhaha
Zabice proć će mučnine već, još malo još maloooooo ajte i vi međugorke i zagorke na kolače negdje
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zabice da,strasno gledat! Jucer ona djeca sto su dobili bicikli i romobil 😢 a nasa to ne znaju cijeniti
Sanjarka moj ti M radi kako mu se ceifne doslovno al rijetko duze od 12
Pa zanimljivo mi je jer se bojim da sam nesto izostavila bitno bas zato sto skoro sve imam od prve T
Mala koza dali te boli kompletan stomak od tih bolnih BH i kako bebac na to reagira??
Wow super posao, blago njemu
ok natipkam ga
Meni odgovara i misto i vrime...nadam se da ce se i ostale slozit! koliko nas za sad ima?
Miki sigurna sam da ovo nece bit jedine kave valjda ce bit vise srece drugi put.
MalaKoza, tvoj nick i avatar me svaki put nasmiju...odlicna si
Ja sam uzela za malog krevetic od lorellija, ima nogice koje se mogu skinut i tad se pretvara u zipku, moze se ljuljat. Jako je robustan i cvrst...a kad ga dite preraste, moze se pretvorit u radni stol. Platili ga 900kn. Zadovoljna sam, ali sad bih ipak neki malo manji i jednostavniji...dva ovakva u sobi su previse
Što mi još fali: (količine neću pisat)
Pelene jednokratne najmanji broj
Tetra pelene (bijele i šarene)
Švedske pelene (za široko povijanje?)
Tetra maramice, rupčići (bijele i šarene)
Podloga za prematanje (jednokratne)
Posteljina (set s donjom plahtom)
Kada za kupanje
2 tanje dekice
2 deblje dekice
1 ljetna vreća za spavanje
1 zimska vreća za spavanje
baby ručnik
Prašak za pranje baby robice
Baby šampon
Ulje za bebu (bademovo?)
Krema za guzu (koja?)
Vlažne maramice
Dude
boca za mlijeko (staklena)
Bočica za čaj (plastična)
Adaptirano mlijeko (1kutija)
Izdajalica (Avent)
Spavačica ili neko drugo rješenje
Jastuci za dojenje
grudnjaci za dojenje (??)
Ulošci za mene (chicco!)
Štapići za uši baby
Za njegu pupka (prašak, sprej?)
Sterilne gaze (za pupak)
Lupocet baby
Pumpica za nos
Baby škare
Dječji puder
Toplomjer (digitalni) ?
Krema za bradavice (koja?)
Noćna lampica?
Hranilica
Baza za Graco AS
mobile za krevetić
Roba:
Kapa tanja za bebija
koji komad u broju 50 (dugi)
Bodići, odjelca, majice, hlače u broju 56 (kratko i dugo)
čarapice
sve to skupa u većoj količini i samo kratko u broju 62.
upitnici su neke moje neduomice....
Ty, bas ti hvala na komentaru, kad to cujes od nekoga a osjecas se ko bacva na dvije noge, malo ublaži situaciju barem na par sati
Divni trbuščići! I dobrodošle nove cure.
Ja nas prijavila na trudnički tečaj u KBCu sad u veljači, baš se veselim. A pregled imam sutra popodne.
Pojavljivanje kolostruma se moze javiti i prije poroda, nije uvijek ali je normalno. Samo treba pustiti cice na miru i staviti si jastucice u grudnjak ili sl.
Za Ikeu se slazem da je dobar namjestaj, i ja sam razdrmala sve i uzet cemo isto Sundvik za kasnije. Kod madraca je bolje da je tvrdji nego meksi, ali ne mora biti predebeli jer su bebe/djeca lagani i lako podnosi njihovu tezinu. E sad, ako uzmate one vece kindice 140x70, u kojima djeca mogu biti do skole, onda je bolje uloziti i u deblji madrac.
Sanjarka za pocetak Pavloviceva krema (po meni) kasnije Becutan,brisanje guze prvih mjesec dana s vodom i gazom kasnije vlazne maramice. A ta krema za bradavice-zaboravila sam koja je najbolja,trazi po netu.
Toplomjer digitalni definitivno. Grudnjak za dojenje-bacanje para(po meni)
Hvala za spisak 😙
Sortiraj odgovore
Najstariji