Starim pojacan iscjedak je potpuno normalan dok ne smrdi, peče, svrbi. Sluzni čep mi je izgledao kao veliki šmrkalj s komadima. Tako da budi cool, opustena. Meni je isto na dane pojacan iscjedak. Ne panicari 😘
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Baby popiškila bebu ahahhahaha joj komično sorry
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja imam maltezera starog 6 mjeseci. Iako sam bila protiv toga da pas spava s nama, m ga je stavljao na krevet kada sam zaspala, tako da sad spava sa nama. Puštamo ga i na trosjed. Navikla sam, i sad mi ga žao maknut. Dosta je zaigran i sve igračke su njegove. Tako da se nadam da će bebačeve igračke ostaviti bebaču, ako će biti problema rješit ćemo nekako. U svakom slučaju ostaje s nama i kada se bebac rodi. Planiram ga jedino prva dva tjedna ostavit kod mame jer već sad znam da me čeka carski, pa dok se malo oporavim i snađem s bebačem. Ne bi mu trebao biti šok što će biti kod mame, jer je i sad često kod mame, i ona ima maltezera pa se igraju. Mama mi je par minuta od nas, tako da ćemo ga kroz ta dva tjedna kod nje upoznavat i prilagođavat s bebačem, a kasnije će ići doma s nama. Dosta je ljubomoran, ali kad ga prilagodimo valjda bu sve ok. Samo se sjetim maminog maltezera koja je znala biti ljubomorna kada je kuma došla sa bebačem, čak je i u prazna kolica skočila jednom da nju vozimo, a kad se privikla pazila je na kumče i igrala se s njim. Tako da sam po tom pitanju mirna, vjerujem da če se pas i beba brzo sprijateljit, i nebude problema.
I kod nas je bilo pitanje od svekrve da kud ćemo sa psom kad se bebač rodi, ali smo i m i ja odmah rekli da ostaje sa nama. I više nije pitala ništa.
Ja sam po horoskopu vaga, a bebač bi trebao biti blizanac na oba djeda. :)
Mene nešto od početka prate grčevi i bolovi, ali otkad osjetim bebača nisam više toliko u brizi. Ja svog osjetim od 16 tjedna. U početku je to bilo dva, tri puta dnevno, a zadnjih dana ga osjetim svako malo. Najviše ujutro i navečer. Danas jedino nije nešto aktivan, ali stigne još.
Grumpycat i Sandrich, dobro dosle curke!!!
Sto se Chicca tice, imate i kupon s 20% popusta na sav asortiman, u dm knjizici za trudnice
Lunale ja ne mogu virovat koliko nam je slican ukus u imenima...moj izbor za curicu je Luna, Aria ili Livia! Ali bit ce musko, to je sigurno ko porez
Psa nemam...ima ga sveky i malac mi obozava zivotinje, sto mi je drago. Po tom pitanju se opet slazem s Baby-ne volim dlake po stanu. Ko dite sam imala psa i nekoliko macaka, ali i zlocestu susjedu koja ih je trovala ...Pas je dozivio duboku starost, ali mi je tuga koju sam osjecala kad je on uginuo bila strasna...iz tog razloga vise nisam htjela nikakvog ljubimca.
Starim imali kakav miris? Mozda da se cujes s ginekologom??
Sanjarka sad je i meni komicno, ali tad sam zbilja bila u totalnom strahu. Da si me samo vidjela 😂😂😂😂😂😂
Kokolo joj i meni su tog samojeda otrovali, i upucali ga prije toga godinu dana, od tog se oporavio, ali na kraju umro u mukama i nikad to necu zaboraviti. 😢😢😢
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Ninocka zašto carski?
Kokolo hvala na infu za dm kupon, moram ić u dm prijavit se kao trudnjača. chicco hranilica je u užem izboru pa će dobro doć
zašto si sigurna da je muško?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ojj jeste se raspisale...a nema me dva dana...prvo dobro nam došle nove trudnice...nadam se dugom i ugodnom druženju..
Što se tiče spavanja naša beba ide u krevetac koji ide do našeg kreveta...a što se tiče budenja i toga ocete ki cut bebu dok plaće... Vjerujte cut ćete i kad ne plaće i kad plaće haha ja sam mislila da ću poludit više jer nisam znala Jel stvarno plaće il mi se pričinja... To je valjda tako prvih mjesec dok se ne naviknute...
Što se tiče psa !moj je iza kuće tako da s tim neće bit problema...
Ja sam po horoskopu bik,muž vodenjak a mala lavica...zna bit veselo hehe
Zg ženske, sad sam na FB naletila da Magic baby sutra ima outlet na adresi Slavonska Avenija 68 od 9-15h... evo link na kao dio asortimana... https://www.facebook.com/media/set/?set=a.636177159818435.1073741938.143953119040844&type=3
I da neznam kako VI al ja se nikako Namjestit i naspavat...užas jedan
Sortiraj odgovore
Najstariji