Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    22. Siječanj 2016. 11:51

Ljetnice 2016

Svibanj
    Yana 08.05.2016. cura
    Majadila 16.05.2016. cura
    Marie4 20.05.2016 cura/Hana
    Starim 23.05.2016 dečko/Noa
    Sanjarka88 30.05.2016. dečko/Petar
    Tynchy 31.05.2016. dečko/Karlo

Lipanj
    Ninocka24 03.06.2016. dečko
    Cro262 04.06.2016. cura
    Dunyasha 05.06.2016. cura
    bettyboop_st 08.06.2016 dečko/Andro
    teja4444 11.06.2016. dečko
    MalaKoza 12.06.2016. cura/Emily
    Jambica 14.06.2016. cura
    Sarlina 15.06.2016. cura/Kim
    Pupano15 15.06.2016. cura
    lunale 18.06.2016. cura/Aria
    zumbul 19.06.2016 dečko/Luka
    deedee01 22.06.2016. dečko
    pbpetra 22.06.2016.
    Nessah 23.06.2016.
    Iva1989Lea 25.06.2016.

Srpanj
    Loola 02.07.2016.
    Petra84 03.07.2016
    Pixii 04.07.2016.
    Točkica1906 09.07.2016.
    Kokolo5 10.07.2016
    Bruna257 11.07.2016.
    obelixx 11.07.2016.
    ivf_mommy 11.07.2016.
    Anna_Bella 11.07.2016.
    Ribi 11.07.2016.
    Pupoljak 13.07.2016.
    Inaj 13.07.2016.
    Silvestrica82 14.07.2016.
    SanjaKlokanica 15.07.2016.
    larimara 19.07.2016.
    Kika832013 20.07.2016.
    Aurelija 20.07.2016.
    PeppePula 22.07.2016.
    Marti1711 22.07.2016.
    Sandrichx3 27.07.2016.
    Miska 30.07.2016.
    Le-Lo 31.07.2016.

Kolovoz
    Crnatockica 03.08.2016.
    Orhideja 05.08.2016.
    Zabica25 08.08.2016
    Rozalija 08.08.2016.
    Ejic 17.08.2016.
    Minnie28 19.08.2016.
    TPol 20.08.2016.

Rujan
    GrumpyCat 07.09.2016.
    Mimica24 15.09.2016.
    Croheidi 17.09.2016.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

PeppePula
    22. Siječanj 2016. 11:52

Sandrich dobrodosla... zelim ti sto ugodniju i zdravu trudnocu, a za kupovinu ima jos vremena :) Vjerovatno i kada objavite svima, ponuditi ce vam se za pomoc ili kupnju necega...

Vidim da su kucni ljubimci tema, pa kako ja imam psa i macku... pas mi je mjesanka labradora, jako voli ljude, druzenje i djecu tako da mislim da nece biti problema oko prihvacanja... Problem ce mi biti na pocetku jer dragi radi po cjele dane u sezoni i nece je tko imati setati dok ja ne budem imala snage, tako da vec imam plan da je dam u "pseci hotel" kod super covjeka koji nam ju je vec cuvao kada smo isli na put i kod kojeg smo isli u skolicu dresure tako da znam da je u sigurnim rukama...A i po ljeti se strasno linja od vrucine pa ne bi mogla usisavati stalno...ali cim se ja oporavim, uzimam je nazad... a sta se tice macke, macka je iovako nekako "neutralna"... zavuce se u svoj kutak i promatra, ne radi neki nered tako da mislim da cu s njom moci od pocetka...
    Kako je pas moj, tj. imala sam ga prije nego sam upoznala dragog, odmah na pocetku sam mu dala do znanja da ni pod kojim uvjetom pas nece van... i kada sam zatrudnila, to sam mu opet dala do znanja, prije ces ti nego ona...haha....( dobar je prema njoj, ali nije dog person...vise macku voli :) )

Također mi se cini dobra ideja bezicni usisavac, cula sam da Bosch ima neki kvalitetan...to bi mi bila definitivno korisna investicija....

E sad opet ja malo sa tuzaljkama.... zadnjih par dana me malo boli kao da trebam dobiti, vjerovatno se siri... ali kako mi trbuh uopce ne raste, ne dobivam bas na kilazi, ne osjecam se trudno a niti jos ne osjetim bebu....uhvati me strah dali je sve u redu...se dogadja vama to? Jedva cekam da je pocnem osjetiti....

Peppe

Sanjarka88
    22. Siječanj 2016. 11:59

Peppe ne biti tužna, to su sve normalni strahovi i prošle smo i prolazimo sve ovdje ja mislim... piški testić!
    a kad krene osjećat bebicu onda ćeš se bojat kad je nečuješ jedan dan, pa kad je nečuješ par sati.... i tako u nedogled.
    Kg i ne moraš još dobit, a bušu malu trudničku imaš i to smo se uvjerile i ovdje, tako da je sve za pet!

kad ti je pregled opet?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mama3put
    22. Siječanj 2016. 12:04

Taj bon od 100 kn od chicco se moze iskoristit pri kupnji iznad 300 kn mislim

Mene i M su uvjerili da ce macka iskopat oci bebi itd. Ne dajte svoje ljubimce

Ja sam pravi pravcati blizanac i skazem se super sa skorpionima,strijelcima,lavovima... ribama i zenskim djevicama kao i zenskim vagama nikako 😆

Sad sam imala cudan iscjedak kad sam isla piskit,kao sluzni cep?? Nadam se da nije to 😯

PeppePula
    22. Siječanj 2016. 12:05

Hvala Sanjarka...bas sam jutros piskila testic, ostao mi jedan... i naravno da je testna crtica potamnila dok se kontrolna jos nije ni pokazala :) a valjda je normalno imati te strahove, ipak zeljno iscekujem bebicu...nije mi svejedno...pregled je tek 4.2..... :/

Peppe

miska
    22. Siječanj 2016. 12:07

Sto se tice ljubimaca, kod njegovih na selu je zlatni retriver i s njim nece biti problema, jer je velika maza, ali postoji i macka koja je problem. Ona napada psa, ugrize, ogrebe iz cista mira, vecinu vremena je vani ali ju pustaju i u kucu kad zeli i doslovno je po cijeloj kuci i svugdje se zavlaci, i kad dodemo tamo ja samo panicno gledam di su njene  dlake. Bome kad budemo boravili s bebom tamo morat ce se svi pomirit s tim da macka nece blizu i dok smo tamo nema sto radit u kuci! Kad dijete bude oko godine dana, svakako namjeravamo uzet psa koji ce biti stalno s nama i rast uz dijete!

Tu samo neke kombinacije blizanaca i lavova 😊
    Ja sam blizanac, a tata i beba (ce biti) lavovi, veselo 

E da, bon od 100 kn iz chicca mozete iskoristit ukoliko potrosite min 300 kn, ja sam malo gledala da li se sto isplati uzet ali nisam nasla nista posebno zanimljivo!

Lunale
    22. Siječanj 2016. 12:09

Vidim da su nasi ljubimci dosli na tapet pa se moram odma ukljucit :) 

Mi imamo 2 pasa, engleski buldog nam je stari dobri nas prajac, ima 10,5 godina i on je prava penzija... jedva i hoda jadan. Spava cili dan na svom kreveticu u dnevnom i nema ga ni cut ni vidit (samo osjetit jer prdi ko lud), on ne osjeca moju trudnocu a mozda i da samo ne trza! 
    Kavalirka je damica od 2,5 godine, ona ide di oce. Spava s nama na krevetu, lezi na kaucu i di god mi idemo, ide i ona. Zbog nje smo donekle i kolica birali, trazila sam kolica sa sta vecom kosarom dole ali i da mi kavalirka moze stat jer se voli vozit na bicikli, motoru ili bilo cemu, Pogotovo kad se umori (cekamo ih vec mjesec ipo dana, bas su nam rekli da ce doc ovaj tjedan). Zenkica kuzi da sam trudna jer se skroz prominila, sva je pazljiva prema meni i nema vise skakanja po meni, sad samo po muzu i kcerki skace a pored mene je sva usporena, njezna i mazna. 
    Vezano za dlake, sta rec... svak ko ima pasa zna. Mi usisajemo svaki dan kompletno SVE ali ih i cetkamo. Nije lako ali tako je kako je i mora se. 
    Prvo dijete nam je dugo bilo u krevetu s nama tako da Ariu namjeravamo sto manje s nama u krevetu i s nama u sobi. (jooooj i soba joj treba doci ovu ili sljedecu subotu iz Ikee, cekam ko ozebla sunce da se ovi iz dostave jave. JEDVA CEKAM!!!) 

Inace, u uto. smo bili na pregledu i nauceni smo sljedeci put za 4D pregled. Sve je super, ginic mi je zadovoljan a Aria se nesto ceskala po licu :) Rekao mi je da je po bedrenoj kosti tjedan dana vise i da je posteljica nisko i iza ali da bi se tijekom mjesec-dva trebala dignuti. Da ce on to pratit i da je sve to u redu.

E da, i neko je horoskop spomenija... ja sam skorpija a Aria ce biti blizanac (ako ne prenesem pa bude rak na tatu)

Cestitam i novim curama na forumu, dobrodosle i divno je vidjeti koliko nas ima.  <3 
    a sad idem citat unazad jer me nije bilo par dana, zavrsit cu do veceras nadam se 

baby♡girl
    22. Siječanj 2016. 12:09

Helou cure 😊
    Psa nemam, imaju moji doma. Jel uopce trebam reci kolika je to ljubav izmedju jedne male princeze i pitbulla?? I jos jednog malog mjesanca pincha? ❤
    Volim pse, ma sve zivotinje. Ali u moj stan ne. Kad vidim dlake poludim. Jebiga. I jos kad mi mala legne s tim cukama u jastučiće i dodjem s njom doma, odmah u wc-u se skidamo jer zbilja mrzim dlake. Iako kazem odrasla sam sa mackom, sibirskim samojedom, akvarij s ribicama ma zivotinjsko carstvo. A ova moja bi i kokosi podragala, a kad je kod sveki vidjela svinje izgubila se od srece 😂😂😂 
    U horoskopu sam Ovan, muz Lav, mala Jarac. Dobitna kombinacija 😂😂😂
    Ovo za odgoj, drago mi je da vam se svidja. Iako priznajem da kad sam tek ostala trudna mislila sam da puno toga nece biti tako. A da ne pricam kad me haltala doslovno jedna zenska sto provodi neko svoje bolesno odgajanje. Sama sam joj kuhala kasice, ono u staklenkama je fuj i smrdi. Ali kad sam se dovela u situaciju da sam maloj napravila korabicu koju nije htjela jesti jer je naravno 😫😫😫 i to samo zato sto tako negdje pise i najgora si mater ako djetetu das nesto drugo osim korabice taj period. Ne vise, nikad. Nije da sam joj sarmu dala, ali fino sam miksala par vrsta povrca, i sve doslo na juhicu na kraju 😆😆 a da ne pricam kad sam prestajala dojiti jer stvarno vise nije bilo, manje je cicala jer je bila veca i mjesecnica vec postala redovna, kad sam prvi put dala adaptirano osjecala sam se kao najgori ološ koji djetetu daje otrov kako to inace zovu svemoguce mame koje iskljucivo doje do 40 mjeseci. Cast iznimkama, ne vrijedjam nikoga. Samo ovaj put znam da radim apsolutno sve kako ja mislim da je najbolje. U odgoj se nitko nije mjesao, a sad ni ne moze jer sam si maknula takve frustrirajuce ljude iz okoline. Ono jedna je imala fix ideju da se dijete uci da ne smije dirati uticnice tako da ides sa bebom i lupas ju po rucicama i govoris pec pec kraj svake uticnice. 
    Najteze je kad si prvi put mama i sama si u tome i nemas pojma tko je u pravu. Dojile, nedojile, spavale s bebom ili u drugoj sobi, sve smo mi mame, najbolje na svijetu. I svaka zna sto je najbolje za njenu bebu. Savjete razmatrati, ali uvijek napraviti po svom. Ne znamo jos kakve cemo karaktere roditi na ljeto. 😊😊

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    22. Siječanj 2016. 12:21

Peppe draga to ti je sve normalno. Ja sam cijelu prvu T poslije wc-a gledala da nisam mozda popiskila bebu van. Malo zvuci omg, ali eto takva sam bila dok nisam rodila. I sad sam na nju bas osjetljiva uzasno, probaj se opustiti bit ce ti lakse. Kad te pocne lupat da te sva rebra zabole bit ce drugacije ❤❤❤

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.