Jutro cure!
Dobrodošle nove!
Ovaj Sundvik iz Ikee cemo i mi uzeti za novi stan, tamo na jesen (stan se jos gradi, pa se selimo tek tamo u rujnu). Za prvih 6 mjeseci sam uzela Chicco kolijevku kojoj se isto jedna stranica spusta i to ce biti privuceno uz nas krevet.
A kolica stvarno daju dojam da je sve ovo stvrano
Dunya, krasne su pelenice za milostivu.
Ja jos ne znam gdje da uzmem ostatak, Molly mi je super pa bi najradije kod nje, a opet bih htjela probati i neke druge koje su isto hvaljene. Sjetila sam se neki dan da kad cemo biti na moru nemam na raspolaganju vešmašinu, dakle morat cu par tjedana koristiti jednokratne. Meh.
Moja pasica je takav karakter da ju se ne treba ništa posebno pripremati. Njoj je svejedno tko je doma, dapače - the more the merrier. Nije ljubomorna niti ikad radi probleme doma. Ovisno kako će nam izgledati prvi dani s bebom, možda ju uvalimo baki i dedi na čuvanje dok se ne uhodamo. Ta moja divljakuša traži barem jednom dnevno istrčavanje, srećom imamo ograđeni parkić za pse odmah tu preko ceste pa bi se to dalo... Vidjet ćemo. Ali svake godine kad smo na moru, ona je kod mojih na selu, pa je to normalno da je malo vamo, malo tamo.
Ty ma nećeš vozat malca u krevetiću od sobe do sobe, mislim možda hoćeš al ne vjerujem bar ne često.... tako da mislim da možeš i bez kotačića ako su baš cijene u nebo
ovo o tm i alatu i bušenju, bolje da ne spominjem u kojem smjeru mi je mozak krenuo razmišljati
eh da mi je na kavu s vama
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro!
Sarlina, super za kolica u BiH, definitivno onda iskoristi ugodno s korisnim. Ja ću još malo pogledati opcije i cijene, jer se jako razlikuju od zemlje do zemlje.
Ninocka, cuvaj se onda sa zdravljem, drzim fige da sve bude ok. Mi i nemamo bas od koga posuditi, tj meni je malo neugodno posudivati i opterecujuce me razmisljati sto je cije, a opet, fakat nema smisla kupovati neke stvari nove, pogotovo ako ce curka biti jedino dijete...a to sad fakat ne znam kaj ce biti.
Sanjarka, ludo jedna, ti mene nasmijes svaki dan da svojim izjavama...nadprosječna glava... I ja sam jučer malo citala te vase probleme sa stitnjacomi znam dosta ljudi koji imaju problema, pa to je uzas, kaj je to neka moderna bolest?! Fakat sam sretnica kaj je meni sve ok po tom pitanju.
Dunya, ne znam kako pripremiti pasicu, ona je lovacki hiperaktivan pas koji obozava svoju plisanu igracku i loptice tako da mislim da cu imati problema sa objasnjavanjem da sve igracke nisu njene i da ne skace na sve sto cvili. U suprotnom ce mi ili dijete ostati bez svih pistajučih igračaka ili mi bez psa ok salim se, mozda dobijem slom zivaca, zadrzati cemo je ipak
Inaće, pokusala sam joj pokazati robicu i bila je krajnje nezainteresirana, ali je zato u baby sobi sve pronjuskala. Ne znam, strah me iskreno na sto ce to liciti, pogotovo kad krene faza puzanja jer je moj mozak alergican na dlake
Dan cure
Sve mi teze pada ustajanje iz kreveta,pocinjem imat ozbiljnih problema s tim
Ty ja imam s kotacima krevetic i ti kotacici mi nisu nikad u biti trebali. Imam pomocni krevetic-putni,njega sam drzala u dnevnom kad bi mali spavao preko dana i suncao se uz stijenku zbog vitamina D.
Kasnije je taj krevetic sluzio kao vrtic kad je prerastao gornji madrac i kad smo ga maknuli,naravno i za putovati je zakon.
Ti si onda Sanjarka sve nabavila? Ja trebam lezaljku a mislim se dali da uzmem lezaljku-njihaljku ili viper?
Zanimljivo Cro kako si odma skuzila duny
A joj, puzanje... E to ne znam na što će ličiti. Ova moja je kratkodlaka ali se linja nenormalno. Prije mjesec dana sam ju dala prvi puta ošišati da vidim kako će to s dlakama izgledati, i bolje je,ali svejedno su po podu samo sitnije. Sad je opet to naraslo.
Mozda kupim onu Roombu pa neka radi po cijele dane
Jutrooo!
Ja danas odmaram od ponavljanja jer me od jučer glava boli samo da ne eksplodira. Ujutro se probudila, reko, prošla je. Čim sa ustala, opet jako boli
Dunja i Ty, krevetići su super, i jedan i drugi mi se sviđa. Ja imam krevetić još od mog brata, poslužit će :) Jako je očuvani.
Zumbul, tebi je stvarno naglo došlo do promjene dioptrije...glavno da si na vrijeme išla da se ne mučiš. I ja nosim naočale jer sam čorava - daleko ništa ne vidim. Nekad ih je bilo sramota nositi, a danas je to IN!
Baš bi mi bilo drago da mogu doći na kavu :) Ali..... UVIJEK TAJ ALI!
Kaj se tiče plave odjeće, zašto ju curke ne bi nosile? Traperice su plave. Sad sam se sjetila kak je jedna curica imala plave trapke, bijelu majicu i plavu mašnu na glavi, a jedna žena joj veli: Kakav lepi dečec!
Meni još uvijek mučno u trbuhu, nikako da prođe. Sad ste me zarazile s kupnjom dječjih stvarčica, ali moram se suzdržati. :)
Kad riješim ispit, onda ću se učlaniti u knjižnicu i posuditi knjige za čitanje, po mom ukusu...ne ove zakone koje sad čitam!
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
hahahahahaha, u kojem smjeru su krenuli vaši mozgovi?? kakve vi to asocijacije imate? :)
Starim, ma tam kod tate je stan sav u pločicama, neće biti teško premjestiti krevetić.. a mislila sam ga vozat po potrebi... jer nekad se tata mora odmoriti, a nekada se beba mora odmoriti pa onda treba ih moći prilagoditi.. Ne znam , razmislit ću, cijene su me stvarno odljepile..
Mislim da će naše ljetne bebe imati dovoljno prilike nakupiti se vitamina D, baš se u super doba godine rađaju.. :)
Majadila, dobro da si me podsjetila za Chicco, u HIPP paketu se dobije bon od 100kn za Chicco!
Sortiraj odgovore
Najstariji