Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    21. Siječanj 2016. 08:57

Jutro ljetnice lipo ste se natipkale, sinoć ležim u krevetu čitam vas na mob, i umirem od smijeha na mob hahhaha, stvarno ste genijalne
    pogotovo me nasmija Majin dojam da joj beba raste u guzici lol
    i ono kmeee kmee od Starim pogotovo je slatko kad je to kmee kmee usred noći 

Bruna raste raste bušica, neka samo raste

Majadila hahhaha samo nek konobar ne naiđe u momentu kad Dunya objašnjava masažu međice

Starim super izbor kolica! A što se dm torbe tiče meni to izgleda sasvim fine, e sad jel isplativa? trebalo bi zbrojit sve hehhehe

Rozalija pojačan iscjedak je normalan u trudnoći, sve dok ne peče, boli i nema neugodan miris

Miki dobro nam došla i puno nam tipkala što se tiče trbuha no sikiriki, u prvoj t sam s 18tj bila ravna ko daska al doslovno, ništa, nula.... tako da je svaka trudnoća posebna

Ty predivan tekst!

Cijepljenje? da!

Dunya čestitke na kumčetuuuuu, frendici brz oporavak a malenoj dug  i sretan život želim

Cro bed za spavanje.... mislim da će nas unaprijed sve više i više toga bolit i smetat....

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    21. Siječanj 2016. 09:03

Jutro trudnjace!
    Ste dobro? Naspavane, odmorne? 
    Mene rastura zdjelica, kukovi me bole (Majadila, znam da nisu to bas kukovi, vec bokovi 😉😉), bas mislim da je ili od sirenja ili od spavanja na bokovima.. Slabije spavam na ledima vec, ponekad osjetim kako me trbuh stisce... Ali zato sad bole kosti za poluditi!!
    Mislim da mi se pred jutro javljaju kontrakcije, osjecam neke grcice u trbuhu. E sad, jel to to, ne znam, spavam pa ne osjecam bas sve kako treba. 😉
    Dns necu na vjezbanje (iako bih zbog tih kukova morala) jer sam se tek probudila i doruckujem, a vjezbanje na puni zeludac i nije neka sreca...
    Prica s poroda je krasna. Dakle rodila je jcr oko 19.20. Kad je dosla u TA rekli su joj da je otvorena 3 cm i da ce ju ostaviti, ide na inducirani porod (vec je prenijela). Cekala pregled, kad su joj htjeli probusiti vodenjak, on pukao sam, oko 11, pa se cijedio polako. Otvarala se polako ali nije bilo jacih trudova pa su joj oko 13.30 dali drip. Oko 16 nam je javila da nista od epiduralne, nisu ju uspjeli piknuti (dns kaze da su par puta probali uvesti kateter ali nije islo, zasto, ne znam, to cu saznati kad ju vidim). U 18 su se javili da ju sibaju trudovi i u 19.40 nam je poslala sliku malene struce. Od 3900 g i 51 cm. Nije tak ni mala.
    Jutros mama kaze da nije cijelu noc spavala jer je malena bila na cici non stop, vec je jutros kakala (curica). Ona se super osjeca, doslovno je ovako napisala: 
    A jesam. Umorna sam i bole me užasno leđa….nekoliko puta su me boli da mi uvedu epiduarlni kateter pa nije išlo… Drugo sve ok! Normalno hodam, sjedim…nisu me šivali!
    I zato je prirodni porod super. Boli, ali poslje si ko nov!
    Eto!! Mislim da je to sasvim lijepa prica s poroda. Bez trauma i loseg iskustva. 🌞🌞🌞🌞

Sanjarka88
    21. Siječanj 2016. 09:07

Super iskustvo
    Dunya eh boli boli, ja sam još ok, jedina briga su mi puna crijeva i to me zna bolit. Za sad spavam ok, ne bole kukovi (bokovi), zna mi bit pritisak na zdjelicu nakon sati sjedenja, al nije bolan više neugodan

Mama3put
    21. Siječanj 2016. 09:12

Duny super za kumu i veliku curicu  sad ce malo imat problema s ledima nakon izlaska zbog neuspjelih punkcija ali sve u svemu dobro je prosla,bar nije rezana 

Sanjarka ova kolica nisu na ono kopcanje kao njihova ostala jeeeee i ima brdo opreme,sva tri djela svoju navlaku zimsku,u kosari jastucic za ispod glavice i podloga s preslatkim motivima i svasta nesto,jedva cekam vozat bebaca u njima 
    A ta torba me tako privukla ali eto sad vise nemam pojma...

P.S mislim da cu u 2 mjesecu krenuti na vjezbe u klub trudnica

Sanjarka88
    21. Siječanj 2016. 09:18

Starim imaš pp

Bruna257
    21. Siječanj 2016. 09:19

Jutro cure moje!
    Dunya cestitke frendici i tebi na kumcetu.. Nadam se da cemo sve ovako dozivjet i iskusit porod, da boli, ali za to smo stvorene i prezivjet cemo ;) inace, da te utjesim, i mene bokovi(kukovi) rasturaju, posebice dok se atepenicama spustam, i normalno u krevetu, i od lezanja i od sirenja... To je normalno :) tak mi kazu... :D
    Mene sinoc mucnina rasturala dobrih sat i pol, pomogla kockica leda i poslije malo narance kisele sam pojela... Samo hladno i kiselo strpala u usta i bilo ok,al svaki puta mi drugacije...
    Da da Sanjarka, raste busa, jos se i sama neki put iznenadim kolka vec je, mm sinoc gleda i veli mi: E a bas si se zaokruzila.. Nisam znala kako da reagiram, a nisam doduse ni snage imala :D
    Nadam se da ste se odmorile i da ste spremne za nove pobjede ;)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    21. Siječanj 2016. 09:24

Nisi znala kako reagirat hahahha meni je moj neki dan rekao da ću bit taman sad kad se udebljam moram priznat da se ja nisam dvoumila kako reagirat

Aurelija
    21. Siječanj 2016. 09:24

Dunya, čestitam na kumčetu!  
    Miki, dobrodošla!

Meni jučer frendica donijela trudnički jastuk i hrpetinu (ali zbilja hrpetinu) knjiga i časopisa o trudnicama i djeci, neću to do kraja porodiljnog pročitat sve  Već mi nudi i krevetić i kolica, a robice isto ima i za curu i za dečka, zapravo je super kad svi imaju prije tebe djecu hehe

Sanjarka88
    21. Siječanj 2016. 09:26

Aurelija odično! Super je to kad ti ima netko proslijediti stvari
    sad si me sjetila na časopise, kad mi je curka bila beba nema koji časopis za mame nisam kupovala moram malo vidit što je sad aktualno na tržištu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.