Dobro jutro ženske! Evo ja bila u Lidlu prije posla, znači pola sata od otvaranja ducana pola toga već fali i pootvarano je. One majcice sam najmanje našla 74-80, a bodice i hlacice sam uzela 60-68...tako da tko misli nekaj kupiti, trk u Lidl...
Sarlina, zavidim ti na susjedstvu, ja bi fakat bila happy da nađem nekoga u blizini tko je tu negdje kao ja sa t pa da nam klinci zajedno odrastaju, ali mislim da nista od toga...
Dunya, enciklopedijo naša, hvala ti kaj ces podjeliti znanje s nama, kaj se mene tice mozes ih i sve scanirati pa nam ih poslati na mail ili viber kad se vidimo. Joj, cafee u subotu, jea! :)
Ty da je bebac mali ili nedaj Boze zaostaje u razvoju odmah bi ti rekli i isla bi u bolnicu na pracenje trudnoce svakih dva tjedna tako da se bzvz nerviras vjeruj mi.
Moj prvi mali je isto kao i ovaj sad imao uvijek duzu bedrenu kost(visoki na tatu) prvi mali je u 9 mjesecu trudnoce jednostavno stao sa debljanjem i tu su me malo maltreturali u bolnici (pred kraj sam isla svaki drugi dan na kontrolu u rodiliste) rodio se sa 2800 i naspram drugih beba izgledao kao gladna djeca iz Afrike.Na viziti sam izgledala kao da nitko nikad nije rodio takvo dijete,zamisli bebe 4 ipo kile i izgledaju kao michelin a on kao vrabac,skuzi to dr i kaze "mama ne brinite se on ce bit napredniji od svih oovih velikih beba,on je zilav i borac"
Sad ima 4 godine,visok je 120 cm i ima 30 kg
I ovog ocekujem malog i zgoljavog i ok,takvu djecu valjda radam. Brines se bez razloga vjeruj mi.
600kn? pa odakle te cijene kod vas u zg? Kod nas su 250-300kn privatni pregledi... ne kužim kao da smo u drugoj državi
dođeš k meni u st?
Moja curka je uvijek bila sitnija , i cca 2 tjedna manja po mjerama u trudnoći , rodila se sa 2800g, ginićka mi nikad oko toga nije radila frku , i znam da je na moje pitanje zar nije to premalo, rekla pa mama pogledajte sebe, nebi bilo dobro za vas i porod da je veća
Petar je za sad ok, doduuše glava mu je za tjedan veća trbuh i kg taman, al je zato bedrena tjedan manja, pa valjda neće bit visok malac tko to zna, ja sam mini, a ni tata nije bog zna koliko, 1.80m, ništa previše....
tako da očekujem jedno prosječno dijete sa velikom glavom hahhahaha
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo mene nove na klokanici!!
Imam 30 god, na putu prva zeljena i planirana bebica..
Trebala bi roditi u srpnju..
Al sad nas vec muce svakakve brige, pitanja...
A posto mi je lijepo citati vase forume i vidjeti da ste tu jedna za druge...
Jutro curke...
One koje ste pitale,a ja zaboravila koje su to bile-hvala :) dobro sam... Glava me taj dan bolila pa nisam mogla ni jest, sad su prestale mucnine i glavobolje,jucer sam konkretno pojela mesa za rucak,nakon one sarme za NG :) polako cemo,necu panicarit bzvz...
Jucer su mi frendice i muz i mama zakljucilo da bi se trbuh lijepo povecao i zaokruzio-ovih dana hodam u muzevim majcama,jucer se uredila malo pa obukla tajce i usku duzu majcu pa se iznenadili...
Sto se tice beba koje su naprednije ili uaostaju u odnosu na tt, ne obazirite se na to.... Sestricnu mi to izludilo jer je svaki puta gledala dimenzije i usporedivala,pa je mali jednom bio 2tj mapredniji,pa zaostajao za tj dana..na kraju se rodio zdravi mali momak, danas ucenik 1.razreda OŠ.. Tako da se ne sa tim zamarat,opterecujete bebe i sebe bez potrebe... Saljem vam svima puuuno pozitivnih vibrica, ova bura i debeli i kod mene donjeli dobro raspolozenje :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji