Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cro262
    18. Siječanj 2016. 09:08

Dobro jutro ženske! Evo ja bila u Lidlu prije posla, znači pola sata od otvaranja ducana pola toga već fali i pootvarano je. One majcice sam najmanje našla 74-80, a bodice i hlacice sam uzela 60-68...tako da tko misli nekaj kupiti, trk u Lidl...

Sarlina, zavidim ti na susjedstvu, ja bi fakat bila happy da nađem nekoga u blizini tko je tu negdje kao ja sa t pa da nam klinci zajedno odrastaju, ali mislim da nista od toga...

Dunya, enciklopedijo naša, hvala ti kaj ces podjeliti znanje s nama, kaj se mene tice mozes ih i sve scanirati pa nam ih poslati na mail ili viber kad se vidimo. Joj, cafee u subotu, jea! :)

Mama3put
    18. Siječanj 2016. 09:12

Ty da je bebac mali ili nedaj Boze zaostaje u razvoju odmah bi ti rekli i isla bi u bolnicu na pracenje trudnoce svakih dva tjedna tako da se bzvz nerviras vjeruj mi.
    Moj prvi mali je isto kao i ovaj sad imao uvijek duzu bedrenu kost(visoki na tatu) prvi mali je u 9 mjesecu trudnoce jednostavno stao sa debljanjem i tu su me malo maltreturali u bolnici (pred kraj sam isla svaki drugi dan na kontrolu u rodiliste) rodio se sa 2800 i naspram drugih beba izgledao kao gladna djeca iz Afrike.Na viziti sam izgledala kao da nitko nikad nije rodio takvo dijete,zamisli bebe 4 ipo kile i izgledaju kao michelin a on kao vrabac,skuzi to dr i kaze "mama ne brinite se on ce bit napredniji od svih oovih velikih beba,on je zilav i borac" 
    Sad ima 4 godine,visok je 120 cm i ima 30 kg 
    I ovog ocekujem malog i zgoljavog i ok,takvu djecu valjda radam. Brines se bez razloga vjeruj mi.

Tynchy
    18. Siječanj 2016. 09:18

Starim

Ty da je bebac mali ili nedaj Boze zaostaje u razvoju odmah bi ti rekli i isla bi u bolnicu na pracenje trudnoce svakih dva tjedna tako da se bzvz nerviras vjeruj mi.
    Moj prvi mali je isto kao i ovaj sad imao uvijek duzu bedrenu kost(visoki na tatu) prvi mali je u 9 mjesecu trudnoce jednostavno stao sa debljanjem i tu su me malo maltreturali u bolnici (pred kraj sam isla svaki drugi dan na kontrolu u rodiliste) rodio se sa 2800 i naspram drugih beba izgledao kao gladna djeca iz Afrike.Na viziti sam izgledala kao da nitko nikad nije rodio takvo dijete,zamisli bebe 4 ipo kile i izgledaju kao michelin a on kao vrabac,skuzi to dr i kaze "mama ne brinite se on ce bit napredniji od svih oovih velikih beba,on je zilav i borac" 
    Sad ima 4 godine,visok je 120 cm i ima 30 kg 
    I ovog ocekujem malog i zgoljavog i ok,takvu djecu valjda radam. Brines se bez razloga vjeruj mi.

Hvala ti draga....
    Ma brinem se jer sam sama istraživala po internetu njegove mjere i one koje su po tablici normalne za to doba. Sama. Jer nikakav feedback nisam dobila.
    NIsam liječnik, znam samo ono što pročitam, i puno mi znače ovakvi konkretni primjeri kao tvoj.
    I Karlov tata je visok... Valjda je onda bedrenu kost pokupio od njega :)

Tako sam razočarana našim zdravstvenim sustavom.. pa gle šta je Baby doživjela... Ne razumijem taj odnos nikako... pa ja kad sam radila sa ljudima dolazili su mi svakakvi, zabrinuti, ljuti, uvijek sam pokušavala napraviti sve što mogu da ljudima pomognem (radila sam na računima).. šta bi bilo da sam ja još bila bezobrazna i hladna... ili ih otpilila..
    otpilila bih one bahate, ali zabrinute nikad nisam...

Sanjarka88
    18. Siječanj 2016. 09:32

600kn? pa odakle te cijene kod vas u zg? Kod nas su 250-300kn privatni pregledi... ne kužim kao da smo u drugoj državi
    dođeš k meni u st?

Moja curka je uvijek bila sitnija , i cca 2 tjedna manja po mjerama u trudnoći , rodila se sa 2800g,  ginićka mi nikad oko toga nije radila frku , i znam da je na moje pitanje zar nije to premalo, rekla pa mama pogledajte sebe, nebi bilo dobro za vas i porod da je veća
    Petar je za sad ok, doduuše glava mu je za tjedan veća trbuh i kg taman, al je zato bedrena tjedan manja, pa valjda neće bit visok malac tko to zna, ja sam mini, a ni tata nije bog zna koliko, 1.80m, ništa previše....
    tako da očekujem jedno prosječno dijete sa velikom glavom hahhahaha

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Slatkocekanje
    18. Siječanj 2016. 09:35

Evo mene nove na klokanici!!
    Imam 30 god, na putu prva zeljena i planirana bebica..
    Trebala bi roditi u srpnju..
    Al sad nas vec muce svakakve brige, pitanja...
    A posto mi je lijepo citati vase forume i vidjeti da ste tu jedna za druge...

Sanjarka88
    18. Siječanj 2016. 09:48

Slatkocekanje

Evo mene nove na klokanici!!
    Imam 30 god, na putu prva zeljena i planirana bebica..
    Trebala bi roditi u srpnju..
    Al sad nas vec muce svakakve brige, pitanja…
    A posto mi je lijepo citati vase forume i vidjeti da ste tu jedna za druge…

Dobro nam došla, i puno tipkala, veselim se druženju !
    sve brige i nedoumice ovdje skupa rješavamo

Bruna hoćeš nam nabacit slikicu trbuščića? drago mi je da si bolje, sada unaprijed može samo biti još bolje

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bruna257
    18. Siječanj 2016. 09:45

Jutro curke...
    One koje ste pitale,a ja zaboravila koje su to bile-hvala :) dobro sam... Glava me taj dan bolila pa nisam mogla ni jest, sad su prestale mucnine i glavobolje,jucer sam konkretno pojela mesa za rucak,nakon one sarme za NG :) polako cemo,necu panicarit bzvz...
    Jucer su mi frendice i muz i mama zakljucilo da bi se trbuh lijepo povecao i zaokruzio-ovih dana hodam u muzevim majcama,jucer se uredila malo pa obukla tajce i usku duzu majcu pa se iznenadili...
    Sto se tice beba koje su naprednije ili uaostaju u odnosu na tt, ne obazirite se na to.... Sestricnu mi to izludilo jer je svaki puta gledala dimenzije i usporedivala,pa je mali jednom bio 2tj mapredniji,pa zaostajao za tj dana..na kraju se rodio zdravi mali momak, danas ucenik 1.razreda OŠ.. Tako da se ne sa tim zamarat,opterecujete bebe i sebe bez potrebe... Saljem vam svima puuuno pozitivnih vibrica, ova bura i debeli i kod mene donjeli dobro raspolozenje :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI