Dunya jutro!
mene je malac jučer usred mise zviznio 2 puta po mjehuru, da sam mislila da ću momentalno morat iz Crkve izać hehhehe
samo neka lupkaju sreće naše male!
I čestitke na ulasku u drugu polovicu, obrojavamo prema cilju
heh sretnooooooo i nemoj se puno gurat ako bude velika gužva
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo kupio je muz i kaze da je guzvetina samo takva,da mi je jedva nasao majicu M sve L ostale i da je sve vec raspakirano i rascupano
Dunya, razmišljam ja o svakakvim kombinacijama pri porodu, pričat ću vam u subotu :)
Imam taman tjedan dana do sljedećeg pregleda, pa ćemo vidjeti koliko će, ili neće, Karlo napredovati..
Zasada mu samo bedrena kost raste i duža je od vršnjačke.. :)
Ček, kad si ti aktivna i vesela tvoja mala miruje, a kad si tužna ili mirna, ona je aktivna? :)
Sanjarka, žgaravica.. plačem od bolova, doslovno. imam osjećaj da mi ništa ne ulazi u želudac, da sve stoji nekako gore i kiseli se... Bol se širi na lijevu stranu ispod rebara, i malo stane ak se tamo masiram...
Stvarno me živciraju ti naši liječnici u bolnicama, ne saznaješ sve informacije pa ko tuka moram sama istraživati, pun kufer mi je više i privatnika kojima moram ići da bi sznala osnovne stvari.
I onda da idem na hitnu? mah..
MalaKoza, poslala ti zahtjev za prijateljstvo pa te informiram detaljno :)
Ty bemti žgaravicu! baš mi žao što se toliko mučiš? Pokušaj si pomoć s nečim, sigurna sam da bar za to ima lijeka??
naravno da će Karlo narast do sljedećeg puta neznam zašto to uopće dovodiš u pitanje
Starim, hvala na savjetu, to mi je i liječnik rekao... to je bila jedna od 2,5 rečenice koju smo progovorili.
Trpim jer ne želim piti tablete, ali očito ću morati :( ...
Sanjarka, ajme kako to boli... stvarno ne znam kako se ovo stanje može zvati blaženim...
Tko na kraju dolazi na našu zagrebačku kavu?
Prepostavila sam da....
ako mi Dunya ne pronađe ono što sam si želila, vodim večeras malu na gimnastiku, pa dok je čekam svatit ću do solinskog Lidla, iako uopće ne očekujem ništa tada, kad je već sve razgrabljeno.....
nema veze kupit ću si čokoladu za utjehu hehhehe
Sortiraj odgovore
Najstariji