Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cro262
    07. Siječanj 2016. 20:54

Dunya, daaaa, prvo me ubi iščekivanje pregleda svakih mj dana, tak da sam se veselila ovom pregledu da saznam kaj je, ono samo da nije okrenuta tak da nis ne vidimo... Meni je super vidjeti mm kako i on sudjeluje, još koliko mi je doktor spaljen mm ušao dok ja bila sa nogama u zraku, ali njih dvoje su se lijepo rukovali, popricali, nasmijali se, totalno nova dimenzija pregleda i to mi je super! .  A ipak dečki ima vise? Hehe, a dobro ne zaostajemo puno 

Žabice, nisam ni ja piskila prva dva puta, valjda tek kad su bili ziher da će trudnoća napredovati su mi počeli mjeriti tlak, kilažu i to. Iskreno ni meni nije jasno čemu antibiotici, daj malo pitaj Google, nije da ne poštujem mišljenje tvog doktora, ali i oni ponekad idu linijom manjeg otpora i možda ti to ipak ne treba...

MomM.94
    07. Siječanj 2016. 20:59

Niti ja nisam piskila niti jednom kod svoje ginekologice, a 17+5 sam, sad mi stvarno nije jasno kak kod nekog je kod nekog ne.. 

Ja sam jedino davala urin kad sam isla i vadit krvnu sliku, i to je to..

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

id20
    07. Siječanj 2016. 21:35

Vidim da pisete o pregledu urina na pregledu, evo kod nas to rade, vidjela sam da to trudnice po ps-u rade cim predaju knjizicu! Ja jos nisam, ali budem u srijedu na pregledu, jer mi je doktor najavio, i mjerenje i otvaranje trudnicke.. Sad cemo vidjeti!

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

id20
    07. Siječanj 2016. 21:37

I hvala sto nas primate.. Zabice, tebe se sjecam s "planiranja", iako nisam tamo bila toliko aktivna!! Ovaj podforum je prilicno aktivan, nadam se da cu vas popratiti!! I svima sretno!! 😘

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

Croheidi
    07. Siječanj 2016. 21:50

Večer 
    meni u obje trudnoće su tri različita gin-a stalno kontrolirali urin. Čudno mi da to ne rade svugdje :misli: 
    mimica24 čestitam na T, jako mi je poznat taj osjećaj nakon dugo neuspjelih ciklusa. Želim ti mirnu i urednu trudnoću, same ćemo ostat na temi u rujnu 

Rozalija
    07. Siječanj 2016. 22:33

Dobro dosle nove trudnice. Ja sam isto u prosloj trudnoci svaki put pisala u casicu i sestra me je vagala i mjerila tlak. Sutra idem prvi put pa budem vidla da li budem vec sutra dala mokracu ili od sljedeceg puta. Da li vi isto placate ultrazvuk kod svojeg ginekologa? Ja budem sutra morala platiti 150 kn ili mi moze napisati uputnicu da idem u bolnicu. Tam se ne placa. Malo mi je to skupo, ali on me ipak sve pregleda i sve mi objasni tak da budem ipak kod njega napravila ultrazvuk. Nije to svaki mjesec.

url=http://lilypie.com]

inaj
    07. Siječanj 2016. 22:54

Sad sam nasla na netu da u west gatu si napravis kids world karticu i imas odredene popuste, npr u magic baby 10 % na svu djecju opremu , a i ovaj vikend je late night shopping...pa će biti i tu nekih popusta
    I vidjela sam neku radionicu sad na fejsu holističku za bezbrinu trudnoću i porod ,djeluje zanimljivo

inaj
    07. Siječanj 2016. 22:56

Rozalija ideš mozda kod Golubića?

Tynchy
    08. Siječanj 2016. 08:22

Jutro!
    Naša Dunya ko hodajuća enciklopedija za trudnoću i prava trudnica :)

samo za info, ja piškim štapić cca svaki drugi put.

Na posao se vraćam nakon 6 mjeseci.. nažalost, krediti se neće sami platiti.. Bebija će čuvati moja mama, i to nažalost, daleko od mene :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.