Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    07. Siječanj 2016. 13:38

Dunya, vracas se na posao nakon 6mj ili? Sanjarka? Ostale?

Sanjarka88
    07. Siječanj 2016. 13:43

Ty nemam pojma za go, kod nas mala firma, nitko o tome puno ne vodi računa. Znam da ga ne iskoristim cijelog nikad definitivno jbg. Imam sigurno 2tjedna starog + sad novi.
    al kažem što ću kad se to ne gleda tako.

Kokolo neznam jel ima veze al nadam se da nema jer i i ja imam problem s tim. Doduše sad već rijeđe. Vidit ćemo kako će se razvijat. No s obzirom da mi je curka bila velika spavalica, sad očekujem da mi život vrati hahahha

Bruna znam da te to puno opterećuje koga nebi, no možda da si odeš na privatni neki pregled, po neko drugo mišljenje da vidiš kako stvari stoje, pa požderat ćeš se ovako od nervoze i brige

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

MomM.94
    07. Siječanj 2016. 13:46

Bokic curkee... Baš mi je drago da nas ima sve više..
    Ja danas bila kod ginekologice sa nalazima i kaze da je sve super, al samo da imam povišene leukocite, i da moram ić na urinokulturu, jer se boji da nije neka bakterija
    Ima koja kalva iskustva sa leukocitima i bakterijama u trudnoci?

Ja saznala danas da cemo dobit kindic od muzevih vjencanih kumova, kao dar na vjencanju, pa jedan trosak manje..

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Sanjarka88
    07. Siječanj 2016. 13:48

Joj koliko tu kombinacija postoji, a ja ih i ne poznajem...

mene onako muči gdje s klinjom kad napuni godinu dana, nekako uvijek gledam na te jaslice/vrtić da se upisi vrše na jesen. No svakako smo osuđeni na privatni vrtić pa valjda će moć krenuti i na proljeće/ljeto, tu će mi definitivno trebat 2tjedna go, za prilagodbu.
    Vi planirate jaslice?

Dunyasha
    07. Siječanj 2016. 13:57

Teja, prvo, urinokultura moze biti i sterilna, bez obzira sto imas bakterije. A ako ces trebati atb, dr ce ti dati neke koji se mogu koristiti u trudnoci, tipa Ninur ili tako neki. Nemas brige. 👍

Sanjarka88
    07. Siječanj 2016. 13:57

Ma bolja je tvoja opcija naravno, jaslice su nužno zlo to vam ja iz iskustva dok je vrtić već neka druga stvar. No eto neznam koja mi je druga opcija,s obzirom da aktivne bake i djedove

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.