Dunya, bio je mm prije mj dana na pregledu ali smo išli pvt zbog uzv-a za kombinirani, bila sam 13tt i radio mi je vaginalni pregled i mm je bio unutra, naravno ušao je nakon pregleda. Prije toga se sav zgražao da kaj će on unutra biti dok on meni radi vaginalni uzv ali kad je ušao uuntra nije nista drugo vidio osim uzv-a. Slažem se da je nešto predivno vidjeti njegovu reakciju i vjerujem da ih to zbližuje sa bebom, barem dobije dojam da je stvarno Ništa, onda držite fige da i danas vidi bebu, ja jedva čekam pregled
Moj muz nije htio ući na uvz prosli tjedan, ali dr me samo preko trbuha nakratko pogledao i muž kad je vidio bebača nije vjerovat, dete nam je imalo tulum lamatalo nogama ko ludu....muž se najviše iznenadio jer valjda nije računao da je dijete razvijeno jer je vidio samo slikicu od 7 tj dok je još bio kikiriki....danas idemo opet na uvz i mislim da jedva čeka da vidi
Baš vam zavidim što vodite svoje mužiće sa sobom! Ja idem sutra kod svog gin i u laboratorij, ali to je sve ujutro pa mm radi. Zato sljedeći uzv dogovaram popodne i vodim muža obavezno sa sobom!
Cro sretno na pregledu
Sanjarka, ciljali smo malu razliku ovaj put
Sortiraj odgovore
Najstariji