Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    07. Siječanj 2016. 13:01

Sutra se vracam na posao, a onda odgulit jos 2,5mjeseca do porodiljnog :)

Bruna257
    07. Siječanj 2016. 13:02

Onda je ovo meni bila cisto probava, makar je bilo kao kako je jedna od vas opisala- pucketanje poput folije sa mjehuricima...  Ma necu se zamarat, odlucila sam razmisljat- kako Bog da,bit ce... Eto...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• kokolo5
    07. Siječanj 2016. 13:08

Uuuu koliko novih cura i beba  neka, neka, bas super-dobro dosle i neka sve prođe u redu 
    Sanjarka oooo da-nesanica, vec sam navikla na nju...nadam se da to ne znaci da ce ova beba lose spavat  s malim mi se stalno spavalo i on od pocetka puno spava, noc od 12-14 sati u komadu plus po danu jos 3 sata. Iskusnije mame, postoji li kakva veza oko toga? 

Dunyasha
    07. Siječanj 2016. 13:29

Vidim da caskate o porodiljnim.. Ja planiram iskoristiti 10 dana starog godisnjeg, 10 dana novog (za 2016.) a ostatak iskoristiti do 30.6.2017. A onda u 2017. na ljeto koristiti novi go.
    A porodiljni namjeravam otvoriti 45 dana prije termina. Racunala sam da ce to sve skupa biti sredinom ozujka.. Ono sto me zanima, dal u 45 dana ulaze i vikendi? Moram vidjeti s doktoricom kako to onda sve skupa ide...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.