Croheidi, dobro došla i tipkaj samo s nama :)
SAnjarka, evo, kolica mi je odlučila jedna klokanica pokloniti i baš sam sretna do neba. A ostalo će sjesti na svoje mjesto kad bude vrijeme. Nešto ćemo dobiti, a nešto sam uspjela nabaviti.
Dunya, kolica su PREDIVNA! Boja za 10!
Jučer sam saznala da imam pravo na jednokratnu pomoć od hzzo-a i ako će mi trebati adaptirano mlijeko da imam pravo besplatno dobiti na potvrdu pedijatra. Mnoge mame to ne znaju pa eto :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabice, pa to su sjajne vijesti! :) Baš mi je drago, a mislim da se i ti danas puno bolje osjećaš? Sve uvijek dođe na svoje mjesto
Da, baš sam vesela kao da sam dobila na lotu :)
Bez vaše podrške ne znam kako bih. Jučer mi došlo da puknem :) A sad sam druga osoba
LJUBIM VAS
Sad sam se učlanila u Novalac, stiže paketić :)
Što ste dobile od njih?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Naravno da imamo pravo, na pomoc od hzzoa. I sve to treba pokupiti i uzeti! Pa drzava nam svako malo digne pdv, treba sva prava svoja ostvariti!! Bez srama!!!
💪💪💪💪💪💪
i da, većina gradova i općina također daju nakndu, tako da si dobro ispitajte
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo, ja cu se javiti! Znaci danas smo 9+0, obavili smo do sada dva uzv, sljedeci tjedan imamo opet pregled.. Za sada sve ok, zeljena bebica, treci uspjesan mpo postupak, prva beba!! Termin mi je nije rekao doktor, ali kako on racuna, nasla sam na netu, pa kaze 11.8.!! Eto, nadam se da me primate!! 😃
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Pozdrav svima! U 16om tjednu sam, prva trudnoća, prvi forum - puno toga novog :) Trenutno se izbezumljujem stvarima za dijete - gdje, što, kolike cijene i što realno treba a što ne....
Sortiraj odgovore
Najstariji