Rozalija, okolica ČKa :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Helou djevojke. Konacno prestala ova strka poslije blagdana, sad se pripremamo za maliiii velikiii 2 rockas. 😆😆 snijeg pada kao lud pa smo uglavnom doma, tata izadje s malenom uzivati u snjeznim radostima, a posto se ja umorim kad prebrzo pricam, a kamoli u snijegu, mi se druzimo doma.
Žabice poslala sam ti zahtjev za prijateljstvo pa prihvati tako da ti mogu poslati poruku. Nadam se da cete brzo izaci iz te situacije, vibram svim srcem 😊😊😊
Nessah pa ženo kako si? Ne znam za zadar, ali u vinogradskoj moj muz dosao bez tecaja. Pa nece on radjati, a ni ja nisam isla na tecaj. Zene radjale po polju, a oni bi te sad ucili kako da rodis 😂😂😂
Sala mala naravno, ja sam smatrala da bolje da ne idem jer nisam htjela uopce bit "spremna". Sad sam za ovaj spremna. Naucila sam reci ime i prezime + epiduralna za tri sekunde 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Pusa curke 😍😍
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Baby_girl, prihvatila sam te :*
Zabice, žao mi je zbog tvoje situacije. Zar nemate nikakve rodbine koja bi vam pomogla u osnovnim stvarima ili prijatelja koji imaju viška robice i stvari od svoje djece? Nemam djece pa ne znam ni koliko koštaju, ali svi mi govore - mala djeca, mali trošak! Mi ćemo opremu kupovati rabljenu preko oglasnika, samo zato jer mi je bezveze baciti 5000 kn na kolica koja će trebati godinu dana! A bez raznoraznih babyphona, sterilizatora bočica i da oprostiš sličnih pizdarija se može. Meni zapravo ide na živce taj konzumerizam vezan za malu djecu i koliko je sve precijenjeno, tako da se nemoj uopće opterećivati s nebitnim stvarima. Kad rodiš, dobit ćeš nešto porodiljne, barem da bude za pelene i osnovne stvari, a robice ćeš ionako dobit od svih kad ti dođu u goste... A od opreme ti trebaju kolica i krevetić, što se isto može naći za malo novaca i u dobrom stanju. Samo hrabro, trudna si i uživaj u najljepšem periodu svog života!
Aurelija, ohrabrila si me :) Hvala ti na tome. Krevetić imam od brata, star je, ali će poslužiti.
Babyphone i komodu će mi poslai sestrična iz CH, a ostalo nemam ništa, ali mi ne treba. Osim kolica, ali to ću nabaviti. Nemam nikoga drugoga tko ima malu djecu. Ma budemo već nekako :)
Zabica, zao mi je zbog vase situacije... Danas nije bas lako ni onima koji imaju 2 place, a kamoli onima sa jednom placom..
Bitno da ste slozni i da se volite.. Imat ces naknadu sa burze cini mi se 1663 kune cini mi se, tu negdje.. A i Milanovic i Karamarko su rekli dat 1000 eura za svaku novorodenu bebu :) sad, treba vidjett dali ce dat ili nece..
Javi se na fb stranicu mamine tajne anonimne i javne.. Mozes anonimno ili sa imenom poslat poruku u inbox i oni objave.. Jako puno zena se javi da treba pomoc, i dosta zena pomogne.. Ja bi ti rado pomogla ali kad ja stvarbo nemam nista za bebe.. I ja moram kupovat sve.. Oko mene svi imaju curice, jedino sogorica sina.. Vidjet cemo..
Zumbul, jesam u toj grupi na fejsu, ali mene ti je sram bilo što tražiti...radije neću imati nego tražiti.
Bude već nekako, glavno da je s bebicom sve u redu!
Hvala :)
Mnoge žene neznaju što bi sa robicom koja im djeca preraste, pa rado ju daju nekome....u današnje vrijeme mislim da nije sramota tražit pomoć....svi smo u ne baš sjajnim situacijama
Zabice ja sam iz Čakovca. Ako si na fejsu, nisi u grupi Međimurske mame i trudnice? Mozes dosta jeftinih stvari kupiti i preko fejsa, a i organiziraju cesto sajmove rabljene odjece. Ja sam isto takva, sram me je moliti nekaj od nekoga. Ako mogu kupim, a ako ne, nemam. A u toj grupi mame cesto dijele odjecu koju djeca prerastu.
url=http://lilypie.com]
Meni je isto preskupo dati 2000 kn za kolica, ako ima i jeftinijih. Bez uvrede. Svaka mama bude si kupila najbolje za svoju bebu, ali njima je svejedno u kakvim kolicima se voze i da li imaju markiranu odjecu ili ne. Kik i Lidl isto imaju kvalitetnu odjecu za djecu i ja tamo kupujem. I kak je rekla Aurelija, bez pojedinih stvari se moze.
url=http://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji