Dobar dan drage.moje trudnice. Sretni vam svi blagdani, nadam se da ste ih lipo provele u krugi dragih ljudi.
Ja sam dobro, danas punih 12 tjedana. Sutra je pregled. I to 3d pa se nadam da bi se mogao i spol vidjeti. Krvarenja nemam više od mjesec dana, još uvijek mirujem samo ne toliko kao prije. Dan dva pred Božić sam malo više radila i na Božić imala cijelu obitelj na ručku pa sam još uvijek umorna.
I čini mi se da sam od veelike spavalice došla do totalne nesanice. Noćima ne spavam. Zaspim navečer oko 11 i do 3-4 i onda buljim u plafon do 5-6-7 i opet malo spavam do 8-8:30 i gotovo.
Malo me i panika pere radi pregleda sutra, iako znam da će biti sve u redu. A valjda je to normalno. Uživajte ljubimo vas sve
..da nema nade, srce bi prepuklo..
Marie, super je buška, neka samo raste!
Dunyasha, mogli bi organizirati kavicu, super ideja, pa da opalimo grupnu trbušastu slikicu! U kojem si ti djelu grada? ja sam u NZ...
MM još nije osjetio udarce, ja ih osjetim ovako, ali kad stavim ruku na trbuh, obavezno se beba smiri... Bio mi je super mm ujutro na Božić kad sam mu stavila ruku na trbuh dok smo još bili u krevetu da opipa kak mi je trbuh iskočio, pa se legao u razinu trbuha i sav splasen gledao trbuh. I da, konstantno mu moram objašnjavati da trbuh neće sam od sebe nestati odmah nakon poroda. On je meni tak smjesan kad mi za nesto u ducanu kaze da ce mi biti ziher dobro jer će beba već biti vani...ja umirem od smjeha. Nadam se da će trbuh brzo nestati, ali ja cu rade biti realna...
Curkeee Sretan vam Bozic sa malim zakasnjenjem, nadam ste da ste ga provele u miru i veselju...
Ja svoga malca ne osjetim bas cesto ali javi se tu i tamo, al jos rano..Iskreno da vam kazem ja jos uvijek nisam svijesna da cu ja za 6 mjeseci postati mama, meni je to sve jos uvijek wauu.. Inače i ja i dragi obožavamo dijecu, tak da bude to mali razmaženko a i prvi je unuk i s moje strane i njegove..
Ja se danas probudila u 7, išla vadit krv i dati urin..I sad bih samo spavala, baš se osjećam umorno..Sljedeći pregled je 7.1, i jedva čekam..
Baš mi je drago da sam pročitala sve samo dobre stvari ovih dana, osim hematoma, al to če brzo proc uz mirovanje..
Negoo curkee di ste za Novu godinu? Dal je pidyama party ili?
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Ivf joj 3d super, uživaj i naravno da čekamo izvještaj
Što se nesanice tiče, prala i mene jedan duži period, baš tako kako pričaš, al prošlo... valjda faze neke tko će znati
Cro262 i ostani relana, tijelu treba 9mj da se više manje vrati u normalu a kažu neki i dužeeeee
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Teja neka malog razmaženka, to tako ide sa prvorođenima
što se nove tiče, nema piđame još mi idemo kod kumova.... a vi?
Kad smo već ko nove, ja si jučer kupila haljinicu za doček, prekorasna mi je, i ima mašnicu poviše trbuha, tako da izgledamo ja i moj tbruščić kao dar još mi dragi kupio sat za Bočić, ma ima da zabljesnem ko prava zgodna trudnica
Bože kako je to već velika bebica, predivno
da onda moguće da se ne namjesti dobro, ja sam svog pišu vidila mislim da mi ga nitko ne može otet
Mi cemo na svadbu za docek, veselim se! Ja isto imam haljinu u kojoj se busko vidi, a ide i remen, samo jos ne znam di cu ga namjestiti, jer kako imam poprilicne cicke, ako ga stavim direktno ispod cica, izgledam ogromno... Malo cu ga spustiti.. Pidama party mozda next year, vidjet cemo kakvo dijete bude.. A imamo i svadbu u 09. mj na koju vec sad planiramo ici najnormalnije. Bake ce cuvati a ja se izdojiti i sve super. Valjda.
Cro, ja sam u zapadnom dijelu, kod sv.duha.
Kava moze, ako su i ostale cure za!
Zagrepcanke, javite se!!
Cro, znam da će mučnine proći i da je to pokazatelj da je s bebom sve u redu. Ali toliko snage i energije oduzme, ne mogu ništa pojesti a da ne povraćam. Isto kao i miska. Tako je to kod nekih, nadam se da će do kraja 12 tt proći. Slike UZVa na netu su smiješne za 8 tt. Pokazala mi se beba u 7 mjesecu trudnoće tako da se ne mogu osloniti na to.
GrumpyCat, meni su ti mučnine počele s 5+5, a prvo povraćanje s 7+0 i sad se ono ponavlja kroz svaka 2 dana ujutro i navečer. Lavor je kraj mene cijeli dan. I ja sam ti u početku još uvijek imala grčeve kao da ću svakog trena dobiti M, i još uvijek znam imati malo (danas mi je 8+2) tako da je to normalno. Trbuh mi se polako nazire, ali sitno. To je povećanje crijeva i malčice maternice, beba je kao zrno graha :)Zaista ti je ovo najbolji božićni poklon :) Kad ideš na pregled ako nisi bila i kad ti je termin?
Tynchy, kako je bilo na pregledu? Što kaže muž? Odbila? Haha...neka, neka...
Marie4, trbuh je predivan. Vidi se da beba dobro napreduje i to je najglavnije
Sanjarka, i ja ti imam pregled za 2 tjedna. Bit ćemo onda 10+2. Jedva čekam da vidim moje sunčeko. Do sad sam imala osjećaj da je M, a od danas da je Ž. Ta intuicija je baš smiješna.
miska, hematom će proći, samo miruj. Nemoj se previše naprezati i bit će sve u redu.
Mogu zamisliti lica tvojih najbližih kad su saznali vijest. Jesu li očekivali ili je bilo zaista pravo iznenađenje?
teja4444, i moj će bebač biti prvo unuče s njegove i moje strane. Uopće me strah koliko će ga razmaziti :)
Za doček ćemo biti doma, doći će nam vjenčani kumovi. Naručit ću platu i ispeći 2 kolača. Ne mogu previše jer mi se gadi kuhinja.
Ja ću sljedeće godina naotečena na obje svadbe. Trebam roditi tjedan dana kasnije nego što sam vjenčana kuma, bit ću ko slon, a mjesec dana nakon očekivanog termina poroda se mužev brat službeno u crkvi ženi pa ću biti debela ko slon. U oba slučaja - SLON :)
Za blagdane nisam i kako stvari stoje, neću moći puno jesti jer povraćam. Onda me muči žgaravica. Od seke sam dobila za Božić trudnički dnevnik tako da sad sve lijepo upisujem unutra.
Stavljate slike bušike. Baš se veselim
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji