Hvala vam na odgovorima, smirile ste me malo
Rekla sam da necu citati sto na netu pise, ali znate kako je to kad cijeli dan radim na kompjuteru pa sad ti u par slobodnih minuta ne cackaj na netu oko trudnoce
Ma neee,zabica kaze da se s nikim tu ne dopisuje samo s dvije cure ali to tako ide...
U 11:30 mi je pregled
Sanjarka sta je na kraju s posteljicom,dignula se?
Nema nikakvih ignoriranja, ni s jedne strane. Samo nas je puno i treba to sve poloviti. A neke su cure aktivnije od drugih, pa se cini da se samo nekima odgovara.
E, da se pohvalim (iako nisam sigurna dal je to to)... Mislim da sam jcr osjetila bebu. Jako nisko dolje, kao da mi netko u trbuhu pucka onu foliju zastitnu s mjehuricima!! Mm me masirao, pa mi je bilo fino, lezala na boku, pa je onda valjda i zivki bilo fino pa se javila. 😊😊
Ako je to to. Sad cu par dana pratiti, pa cemo vidjeti jel to bilo to ili sam bila pod dojmom.
Dunya po opisu vrlo moguće da je to to tako krene a kroz par dana će ti se javljat redovno
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zapmtit ću ovo - folija s mjehurićima haha! Kad dođem do toga, da znam prepoznat
Pozz drage moje ljetnice nadam se da me niste zaboravile i da me opet primate u svoju ekipu.unaprijed se ispricavam na jaakoo dugom postu i mom nejavljanju ponajviše jer sam vodila da su se neke trudnice zabrinule nakon mog nalaza NN.evo da vam ukratko ispričam sto smo sve prošli u zadnjih mjesec i nešto dana...nakon izmjerenog nuhalnog nobara od 6 mm tj.cistickog hidroma kako to doktori zovu Vadim krv za krvni probir i dok čekamo rezultate preko vikenda uz veliku pomoć svog ginekologa uspijevam na sv.duhu riješiti biopsiju korionski resica jer se to u Splitu ne radi a za aminocitezu sam morala cekat mjesec dana da je napravim pa skoro još toliko nalaze....krvni probir dolazi u ponedjeljak nalazi užas sve mi se u to trenutku srušilo vjerovatnos trisomije je bila 1:5,dok mi je dobna skupina bila 1:650...sutra sam već u 8 bila na sve.duhu na biopsiji kod super doktora i geneticarke koji su me smirili da to još nista ne znači...pretraga je bila užas još su mi je ponavljali jer prvi put nije bilo dovoljno uzorka došlo mi je lose nakon nje...nalazi se čekaju oko 2 tjedna...najduži dani u mom životu pokušavala sam bit sto pozitvnija i stalno sam sebe i bebu uvjeravala da ce bit sve u redu i jako puno sam se molila dragom Bogu...nakon malo manje od dva tjedna poziv iz ZG..srce mi staje od straha....geneticarka kaže Vasa beba ima uredan broj kromosoma 46...tad pocinjem disat...ali sumljiv nam je kromosom broj 3 po strukturu...i trebali bi krv vas i muza da vidimo vaše kromosome ako neko od vas ima takvi izgled to je super znaci da je beba pokupila to id roditelja i tad ce bit sve u redu...šaljemo ja i mm krv u ZG...čekanje tjedan dana...nakon toga opet poziv...opet srce staje od straha...kaže teta geneticarka vas muž takoder ima sumljivi kromosom 3...malo veći kamenčić pada sa srca...ali trebali bi opet u utorak doc u ZG.na ultrazvuk i aminocitezu jer je premalo uzorka od biopsije pa da sa sigurnosti možemo uspredit tatin i bebin kromosom oni moraju bit identični i tad ce bit sve u redu...utorak smo na sve.duhu isti super doktor i geneticarka pregled uzv...nakon 5-6 min dok.govori geneticarki da neznam sta je bilo prije nikad ne bi posumljao u ti....nuhalni nabor se povukao...nas sin je po mjerama super....ipak radimo aminocitezu koja je mačiji kašalj za onu biopsiju...tata daje još malo krvi...nalazi su nam iza ng.i 12.1 smo ponovno u ZG.na kontroli i snimi ćemo u bebi srceko da nam slučajno ne bi bila koja mana...ali u svakom slučaju SAD znam da ce se moj sin uz Boziju pomoć roditi živ i zdrav i hvala Mu na tom...
O Ina tu si nam hb. Često sam mislila na tebe Bože dragi što ste sve prošli, svaka čast na hrabrosti i strpljivosti, užasno mi je drago da sve dolazi na svoje, nek još ti nalazi budu dobri pa da možete odahnuti i nastaviti mirno trudnoću. Mazi bebu u buši puno puno
Zabice leži i odmaraj ako nemaš nekih obveza, udri spavanac mene je spavanje bilo spašavalo...
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji