Zabica, moja sestra je Hana i ime je preeeeeedivno! Ona je 76. godiste a prijatelj je nedavno dobio blizance Luku i Hanu :) to su jedine dvije Hane za koje znam, nije bas cesto ime a meni je zbilja predivno.
Ty, zelim da muz sta prije ozdravi i da vam se vrati kuci. Znam kako je to biti sam pogotovo u ovo vrijeme al sto kaze Dunya, mozda te i iznenadi :)
P.S. stigao mi upravo Baby Watcher! On pokazuje od 14. tjedna a ja sam 13+5 i ipak sam ga odma ukljucila :) uhvatio je broj mojih pa broj bebinih otkucaja ali nisam zvuk srca uspila cuti. Sacekat cu subotu pa polako pokusat, sad sam bila uzbudjena a u zurbi. I da, jadna moja curica jer unutra je takva buka
Evo me ne moram vise bas toliko mirovati pa smo bili u setnjici,kavi,kupnji,rucku :D ali pretjerala sam sad me bole i leda i trbuh
Uglavnom decko je opet ,mucila se dok ga je okrenula da mozemo vidjeti jedno 15 minuta i sve su mjere super,raste normalno,bio je muz samnom pa mu je sve objasnjavala i pokazivala organe i mozak... bedrena kost je kao i prvom sinu duga pa kaze da ce i ovaj bit na tatu (tata ima 2 metra)
Sad pocinjemo normalno imat preglede svakih 4 tjedna i dopustila mi je putovati jeeeee
Starim, cestitam na decku jel to muz bio prvi put? Moj se vraca kuci u ponedjeljak a u utorak nam je pregled pa ce i on ici s menom upoznati svoju djevojcicu
Starim, cestitke na momcicu!!!
Sad kad ne moras vise jako mirovati, polagano se uhodavaj, ne odmah naglo u aktivu.
Jel doktor rekao sto za posteljicu? Je li se digla?
Lunale a ja mislila da ce izmedu mojih biti velika razlika(5 godina)
Bas fino,seka starija se sigurno raduje
Starim weeeeeeeeee dečko, dva brata ma super čestitke
Ček sad sve splićanke s teme čekaju dečke zar ne?Ja, Starim, Betty, Ina?
super da je sve ok, koliko je dug i težak?
i ta tvoja ginićka je super, jel inače duže radi uzv ili je ovo sad bilo zbog tate?
Kako se ono zove, di je? jel upisuje još? možeš i preko poruke
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji