Jutro ljetnice moje
Hvala svima na čestitkama, mama presretna zbog pišonje, tata posebno, a seka luduje od sreće
Ostatak pregleda mi je baš ostao u bezveznom sjećanju, i onako nemam šta ispričat, žalosno al tako je.... baš sam razočarana no dobro.
Drugo sve ok, urin, tlak.... s kg sam na -3
Kako ste mi vi?
Ty si uzbuđena? odmah očekujem ful izvještaj baš mi je žao zbog tm bemti
nek brzo ozdravi i čime prije vam dođe. 5d? Što pak je sad to? Kolači? obvezno radiš neki, a mi te online bodrimo za vrijeme pečenja
Zabice hoćem i ja recept za kuglof, mljac! tipkaj samo tipkaj puno nas je i to me baš veseli, a kad nemogu zapamtit zapišem si
Baby baš lijepo za advent i super za tako dobar odnos sa sveki, sretnice
Miska normalno ti je da mučnine nakratko prestanu sve je to ok
Dunya pivo veliš ha? ja nemam za sad nekih tako želja, no tko zna što me još čeka
Cro262 o wc problemi, čine mi se sve gori i gori, za izludit magnezij nisam još počela pit, znači ipak ne pomaže?
Aurelija da da cura i dečko kod mene
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure, ja sam u ogromnim zaostacima sto se tice tipkanja. Nemojte mi zamjeriti, imam posla preko glave. Stan nam je u izgradnji te moramo svako malo na gradilište, jos nam i kasne s rokovima pa mi i nije bas svejedno, jer bih se željeli odseliti prije nego rodim. Uspjela sam sve pos
Morgen buskice!!
Kako ste jutros? Ja se evo spremam frizeru, pramenovi i sisanje me cekaju.
Ty, ja sam ozbiljna stonse tice degustacije kolaca. Ja cu doci, javis adresu i dolazim na probu! O i da, fino se osjecam nakon popijene pivice. U subotu popila dvije pa rekla da ne smijem vise da cu se napiti. 😂😂
Cro, nije bezalkoholna isto sto i prava, naravno, ali za prvu ruku utazi onu zed i potrebu za okusom pive. A kad sam u prilici, cugnem malo i prave stvari. 😉
Sve spominjete taj magnezij, meni dr nije rekla da njega posebno pijem, valjda nema potrebe.
E Ty, jesi ti probala spavati s Normabelom? Jel lakse?
Sanjarka, pa kako takav pregled? Trebala si zaprijetiti doktoru jednim jecmencem, pa da vidis pregleda!! Koliki je sinko? Jel znas? Kad je iduca kontrola? Imate neko ime u planu?
Uspjela sam sve pospremiti, jos moram samo kolače ispeči. Posto živimo kod njegovih dogovorila sam se sa svekrvom da podijelimo poslove tako sa sve stignemo. Što se tice kolača ja sam ekspert u izradi božićnih keksiča. Mozda i kuglof napravim.
Žabica ti si rekla da si iz Međimurja, kod kojeg si doktora?
Vidim da polako svi saznajete spol, meni na prošlom uvz nije nista rekao. Sljedeći mi je drugi tjedan u srijedu i ide MM samnom. Jer nemoze izdržati da on to čuje kako srceko lupa.
Pozdrav cure!
Evo da se i ja javim sa svojim plusiceem Ima nekih tjedan dana sto slavimo plusic. Do sad su se vec misli malo poslozile oko toga i sad pocinje briga je li sve ok
Prema svemu sto sam do sad citala, bi sad vec morala imati neke simptome i znakove trudnoce, a kod mene jedino nesto veci umor nego inace (jucer mi dragi kaze da izgledam iscrpljeno ), pocetkom tjedna je bila nesanica dok nisam shvatila kako se namjestiti pa odspavati par sati duze ali se i dalje budim cesce nego inace, trcanje na wc svakih sat vremena tokom dana (ali ne noci), napuhanost u trbuhu i bol u grudima (nesto su i narasle). Malo me pocelo to brinuti sto nema nikakvih drugiih znakova
Recimo, trbuh mi je napuhani ali ne i toliko tvrdi da ga ne bi mogla stusnuti (citala sam da neke imaju izrazito tvrdi trbuh), bradavice nisu osjetljivije niti tamnije, a niti od mucnina, mirisa i slicnih znakova nema ni traga. Jel mozda kod mene jos pre rano za takve simpome? Kad ste ih vi pocele osjecati?
Oprostite na glupom pitanju, to mi je prva trudnoca pa jos ucim o svemu
Jutro trudnice..evo da se i ja javim nakon malo duze vremena..svim novim trudnicama i od mene dobrodoslica i uspjesnu trudnocu zelim...takodjer svim koje su tek cule srculence ili osjetile prve pokrete kao i onima koje su vec saznale spol puno srece i zdrave bebice zelim..moj se sljed. termin nadudjio tek 22-og tad cu biti 10+6 i nekako me panika hvata,bojim se je li moj bebac dobro...neke pisu za magnezij ja ga vec pijem nekih 20-tak dana al nikakve promjene nemam...i neko je pomenuo babywatscher,mislim da cu ga i ja kupiti...
Bruna i ostale koje ceka pregled danas puno srece zelim ......
Dunya nikakav eto kakav, 2 minute uključujući i presvlačenje nikakve mjere ma ništa, kaže danas uzv samo da vidimo da srčeko kuca.... i uspila sam pitat za spol i to je to.... nemogu nikako prebolit što neznam koliki je
sljedeća kontrola 13.01, kaže sestra da je tad veliki uzv pa ako sam mislila koga dovest na uzv da dovedem tada... to je onda anomaly scan prepostavljam
Ime? ne podsjećaj me
Meni se ne sviđaju njegova imena, njemu moja i eto
Ja predlagala: Noa, David, Leon, Vito, Luka.... ostalo samo Luka u eventualnom izboru iako mu nije baš al eto
On predlagao: Tomislav, Ivan i Petar.... ostao jedino Petar u užem izboru al nije mi baš u svakom slučaju Luka ili Petar za sad, al nitko zadovoljan hahahhaa
posidit ću....
dajte prijedloge
btw. uživaj u tretmanu kod frizera a ja bi isto kod Ty na kolače
Marie samo se ti javi kad stigneš da znamo da je sve ok ekspertice za kolače
zavidim na talentu hehehhe
Ejic, čestitam i dobrodošla! Nemoj si to raditi, tek si trudna 5 tjedana i sve je to ok! Mene su također samo grudi bolile i u 7 tjednu se na uzv srčeko vidlo i sve je bilo ok... Mučnine nekima kreću sa 7,8,9 tjedana, a nekima nikad!
Ejic dobro nam došla! čestitke na trudnoći i nek bude školska
to ti je sasvim dovoljno simptoma za početka,ne treba ti ih više
koliko si sad trudna po zadnjoj m?
Pupoljak hajde brzo će 22.12 , bit će to sve ok to će tada bit već velika bebica
Sortiraj odgovore
Najstariji