Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    16. Prosinac 2015. 20:55

Dunya, sutra ti pošaljem recept, nema problema. Mi ga obožavamo a vrlo je lagan za napraviti. 
    Ja isto već sad imam osjećaj da nosim deckica, možda je intuicija točna. Vidjet ćemo 
    Hvala vam na pozitivnim vibrama za nalaze. I meni nešto govori da je sve u redu. 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

baby♡girl
    16. Prosinac 2015. 21:07

Sanjarka cestitaaaaaaam 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
    Zabica inace valjda na svim temama tako funkcionira da treba malo da te prihvate. Ja se sjecam svojih starih prijateljica (AlmS, Pepite, Dulcinele, Stelle, Dilb,Nessah) nama tamo i nije bilo bas tako prije godinu dana. Ali npr kad sam se tek prijavila tu, nije bilo bas ispisivanja stranica, pa sam bila malo dosadna s pitanjima i propisale smo sve skupa. Sad npr kad ostavim komentar podrske na tko radi i planira nitko mi ne odgovori. Nitko. I ja sam bila tamo dugo i puno nam je svima znacilo kad ti netko ipak svrati dati podrsku. Tako i na proljetnima, vec par puta pozdravila jednu zenskicu sto je bila s nama na tko planira, i nista. 
    Nemoj se brinuti, samo tipkaj :D 😙😙
    Ja jedino ne tipkam na ono kad pet stranica pisemo sve redom kako smo i onda netko uleti i napise: Kako ste vi, evo ja sam ok. Na to ne tipkam. Hahah 😂😂😂
    Dunya bit ce, ne bude li, trazit cemo jos 😆😆😆
    Evo mi dosli s adventa, milina. Prekrasno je i bas smo uzivali 😊😊😊
    Inace oboje smo ugostitelji i obozavamo taj posao 😍😍😍
    Kolace radim uglavnom na blagdane, ove godine za Bozic pripremam mini tortice od sira 😍
    Doma muz i ja bas ne jedemo kolace, zato cesto pripremamo punjene paprike koje su mi bolje od najfinijeg deserta na svijetu 😂😂😂
    A za malu mi se ne isplati pripremati kad ce ono pojest jedan-dva i navalit na punjene paprike 😂😂😂 
    Ugl sutra moram po paprike, sad sam samu sebe zeznula. Vec mi vire pred ocima 😯😯😯
    Ty zao mi je, znam kako je biti solo, bila sam 4 mjeseca bez muza kad je otisao na sezonu. I vrlo vjerovatno ce opet ici taman kad se beba rodi 😐 saljem virtualni zagrljaj pun razumijevanja. Ja mislim da cu skupiti prnjice i otici kod sveki ako on ode na sezonu. Sveki mi je zakon i vjerovale ili ne jako se volimo 💜💜 nije snejkuša i to mi je super, bas je milo janje 😊💜

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    16. Prosinac 2015. 21:11

Zabice zaboravila sam da jos nesto moram napisati. Ja nista jos ne pijem jer mi je bilo muka. Zbilja se kvalitetno hranim tako da sumnjam da mi nesto fali. Pocet cu piti poslije Bozica, isto mi je bilo zlo kao i sanjarki. Jedino jedva cekam magnezij piti. Inace mi fali, ali kad krenu grcevi obavezno mi je to. I onda pred kraj rennie (mislim da se tako zovu) za zgaravicu. Inace nema nista od paprika i sarmica i kobasica 😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Tynchy
    16. Prosinac 2015. 21:16

Zabica, slazem se sa Baby, samo tipkaj sta ti padne napamet i uklopit ces se. Evo ja cak razmisljam odvaziti se napraviti kolac. Kako da odolim kad su toliko stranica ispisale o breskvicama? :)

Baby, blago ti se, ja adventa nisam vidjela. Mislila sad kad MM dodje :(
    Ma razbolio se, nece moci voziti dugo, a i ne zeli da ja pokupim virus.. Mozda dodje do blagdana, a onda ubrzo opet ide.
    Ja nazalost nemam obitelji ovdje, tako da sam zbilja solo, ali imam vas :)

Eto, mozda i kolac padne. Doslovno. Padne :) Vjerovatno.

miska
    16. Prosinac 2015. 21:21

Da vas i ja malo pozdravim. Za neko cudo jucer i danas bas nisam osjetila neke mucnine, prvi put od kad se pokazao plusic, jel to normalno da se tako malo povuku? Cak sam i jela rucak i to normalnu porciju. I dalje ne mogu smislit vecinu hrane, ali danas mi je tako u ustima sendvic koji sam kupovala za marendu u srednjoj skoli da je to za poludit i bas bih ga jako jako jela, samo nekako mislim da nakon 10 godina vise takvog ne rade hahaha 
    Ja sam svasta planirala za peci za bozic posto idemo konacno za hrv u obilazak familije ali me je nekako strah uopce pocet pec da mi se sve ne zgadi i ne zavrsi u smecu prije nego bude gotovo, a i skroz sam na knap s vremenom i jos nisam ni jedan poklon kupila a u pon vec krecemo i samo mi je petak slobodan i tad bi trebala obavit sve! 

Tynchy
    16. Prosinac 2015. 22:08

Ajme tako sam se nasmijala sada. Vizualiziram si trudnicu koja pije pivu :) .. Bezalkolnu. Jos i podrignes fino zdravo :) 

MM dobio crijevnu virozu. Ali neku gadnu.. Tako da ne dolazi do daljnjeg :(

Moze, super ideja! Dodjite na kolac, a ako fulam, u blizini je i Pan Pek i Mlinar. Imaju dobre kolace ;)

Cro262
    17. Prosinac 2015. 06:54

Jutro cure, ajde da vam se javim prije nego se počnem spremati za posao a onda opet strka, panika pa neću stići...

Sanjarka88, cestitam na dečku, baš mi je drago!    sad možeš u shopping 

Tynchy, ja popila par puta tu bezalkoholnu pivu sad dok sam trudna. Totalno drugačiji okus, meni to nema veze s pivom, ali ajde, mm pio pravu pa da ova ne stoji u frizideru kad mi je već kupio. Uvjerava me kako je zbog hmelja zdrava pa ajde...
    Usput, jučer smo nešto doma pričali o magneziju kako on potiče odlazak na WC...e bogme ja to ne primjećujem, jedva čekam da se taj problemcek vrati u normalu...

Aurelija
    17. Prosinac 2015. 07:54

Dunyasha, ovo si super sročila! Ja pamtim ko ribica, dok pročitam 5 stranica, zaboravim ko je što napisao! 
    Sanjarka, čestitam za dečka! Sad ćeš imati curu i dečka jel? To je najbolja kombinacija, mislim!
    Žabici i svima ostalima također čestitke za dobre nalaze, veselimo se svakom dobrom nalazu, to je jedino bitno da bude sve ok!

Sanjarka88
    17. Prosinac 2015. 08:04

Ljetnice 2016

Svibanj
    Yana 08.05.2016. cura
    Majadila 16.05.2016.
    Marie4 20.05.2016
    Starim 23.05.2016
    Sanjarka88 30.05.2016. dečko
    Tynchy 31.05.2016. dečko

Lipanj
    Cro262 04.06.2016.
    Dunyasha 05.06.2016. cura
    bettyboop_st 08.06.2016 dečko
    teja4444 11.06.2016.
    MalaKoza 12.06.2016.
    Jambica 14.06.2016. cura
    Sarlina 15.06.2016.
    lunale 18.06.2016. cura
    deedee01 22.06.2016.
    Nessah 23.06.2016.
    Iva1989Lea 25.06.2016.

Srpanj
    Loola 02.07.2016.
    Petra84 03.07.2016
    Pixii 04.07.2016.
    obelixx 11.07.2016.
    Bruna257 11.07.2016.
    ivf_mommy 11.07.2016.
    Pupoljak 13.07.2016.
    Silvestrica82 14.07.2016.
    SanjaKlokanica 15.07.2016.
    larimara 19.07.2016.
    Kika832013 20.07.2016.
    Aurelija 20.07.2016.
    PeppePula 22.07.2016.
    Marti1711 22.07.2016.
    Miska 30.07.2016.
    Le-Lo 31.07.2016.

Kolovoz
    Orhideja 05.08.2016.
    Zabica25 07.08.2016

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.