Ejic dobrodosla,cestitike...ne brini za simptome meni su krenuli od 7t tek a vec uveliko prolaze...
Sanjarka ah dug je bio ovaj mjesec cekanja,..nikad ovako nisam bila nestrpljiva..hvala na podrsci i cestitike na decku i dobrim nalazima
Jutro cure, Uzv mi je odgodjen jer je doktor odsutan. Nema veze, bar ce bebi biti veci.
MM mi se ne javlja, valjda je ziv :( ..
Ejic, cestitam, dobrodosla. Samo ti pucaj sa pitanjima, mi smo stare iskusnjare, sve cemo odgovoriti :)
Dunyasha, pila Normabel jednu vecer i naspavala se :) Ali samo jednu vecer.
Sanjarka, svi tvoji prijedlozi za imena mi se svidjaju. Mozda bi u uzi izbor ubacila Noah :)
Sve ste pozvane na kolace! Ionak sam solo :) Partyyy!
Sanjarka88, meni isto moj doktor nije rekao da pijem magnezij, ali mi je rekao doktor kad sam pvt išla raditi uzv pa sam uzela samo šumeće tablete. Ok su za piti, iskreno mi je više puna kapa tableta pa s odlučila uzeti šumeće. Pa ja ne primjećujem da meni ista pomazu...
E, možda da pitate kćer za mišljenje o imenu za bracu? ili neka ona izglasa koje je bolje
Dunyasha, o pa hrabra si, ja alkohol ne pijem, ok jesam dok nisam vidjela plusic, ali od onda ništa....samo ako nešto kuham pa ga dodam, ali onda ionako ispari.
Ok, toliko priče o brrskvicama i kuglofu, a di su recepti?
Ty a jooooj, za kad je odgođen? al da bit će malac veći pa će se bolje vidit što je tm toliko jako uhvatilo?
da Noah savršeno kao internacionalna verzija... Ian,Lukas.... puno ja imam ideja, al ne prolaze hhahahha
ja bi došla na kolače, ne me provocirat
ejic 5+1 mala trudnoća, i ne trebaš imat više simptoma.... sve je to ok, pokušaj se opustit. moj prvi pregled je bio dosta rano sa 5+4, vidili da je beba gdje treba bit i to je to
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zabica to ti je tako na forumu,ja isto napisem nesto i svi ignoriraju i onda nakon tri stranice sanjarka mi nesto napise :D ali ajd lagano se i drugi ukljucuju
Evo ti recept-
Sastojci
3 jaja
180 g. secera
225 ml. ulja
3 zlice mlijeka
1 vanilin secer
2 zlicice praska za pecivo
3 zlice brasna
430 g. brasna
Punjenje
350 g. Marmelade po zelji
Malo ruma
Mrvice od breskvica
Bojanje
Voda
Ekstrakt od visnje i marelice
Priprema
Jaja i secer pjenjacom umijesat,dodat ulje i mlijeko i sve sijedinit.Dodat vanilin secer,prasak za pecivo i tri zlice brasna,promijesat sve pa ostavit u hladnjak najmanje dva sata.
Izvaditi iz hladnjaka pa dodati 430 g. brasna pa umijesiti fino tijesto,da se ne lijepi za prste.Kidati kuglice od tijesta i uvaljati rukama loptice,peci na pek papiru u zagrijanoj pecnici na 180 stupnjeva 15-ak minuta.
Kad se ispeku izdubiti nozicem,moraju biti mlake ne smiju se ohladiti.
U mrvice dodati marmeladu i rum,izmjesati pa puniti polovice breskvi.Napunjene spajati.
U svaki tanjur dodat oko 80 ml. Vode i ekstrakt pa uvaljat breskvice,ostavit da se malo ocijede pa uvaljat u secer.
Ejic dobro nam dosla!
Tynchy bas mi je zao zbog tvog M
Sanjarka super za pisulinca
Sretno danas tko ide na pregled ,sretno i meni !
P.S jel koja Slavonka osim mene?
Cro262 nema tu receptića, samo pričamo da nam sline cure hahahaha
kćeri se sviđa sve šta ja predložim, nije fer da idem na tu foru
Starim kad je pregled? sretnoooooooooo
ps. nitko vas ne ignorira cure, malo je gužva sve je to ok
Ejic, cestitam na plusicu i dobrodosla! Ja u prvoj trudnoci nisam imala nikakvih simptoma, bas nikakvih a drob mi se poceo vidjeti tek krajem 4. mjeseca. nakon toga je buknio i drob i grudi ali ranije nista, ni mucnina, nesanica, tamnije bradavice, ma nista! Zato su mi sad u drugoj trudnoci svi simptomi dupli pari mi se hehheeh :) ne brini, svako tijelo reagira na svoj nacin. Bitno da je plusic tu i sad krece pustolovina zivota
Curama zelim reci (vezano za temu pisanja, odgovaranja na forumu) da se ispricavam ako nekome nisam odgovorila na neki upit iako mislim da niko ovdje ne zamjera, jednostavno ponekad bude i po nekoliko straica pa se ne zapamti sve... Eto, samo ne zelim da se stekne dojam da mozda nekog ignoriram a to nije istina :)
Sortiraj odgovore
Najstariji