Deckooooooooooooo
Druge informacije nemam hebo ga ja i blic uzv
Tipkamo se ujutro
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo i mene...kliničko laboratorijski nalaz je u redu, a mikrobiološki i transfuzijski dobijem u petak popodne.
mmmm....breskvice, može i meni recept? Nikad ih još nisam pravila, a obožavam ih...ja ću peći kuglof od naranče i limuna, našla sam neke fine kocke s bananom i neke keksiće,...vidjet ću...
Sanjarka, babygirl...ja mislim da se samo s vama dopisujem na ovom forumu...
Dunya, čestitam na kćeri! I ja si malkiceviše želim curicu, ali naravno, i dečko je dobro došao. Imena već imamo spremna za oboje :)
MalaKoza, još uvijek se mučiš s mučninama i povraćanjem? Uff..nadam se da će brzo prestati..ja imam ujutro najjače izražene, moram piti Elevit, a nekako mi ne paše jer ga moram prožvakati budući da ne mogu gutati tablete..ono željezo kad osjetim, napinja me na povraćanje. Užas! Ali za mrvicu sve!
Što ste vi ostale po zanimanju, vaši muževi? Ja sam učiteljica razredne nastave i hrvatskoga jezika, a moj muž je tokar...
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabice, i ja vjerujem da ce sve bit u redu s nalazima, ne brini. A za Elevit, da ih pokusas smrvit malo i stavit u casu pa brzinski popit? Mozda bi ti bilo lakse...
Ja sam po zanimanju graficki dizajner ali radim u jednoj gradskoj firmi kao samostalni referent osiguranja ( ukratko vodim osiguranja) a muz je pomorac.
Ja ne znam peci kolace jer uvik nesto falijem al ne odustajem :) U ovoj kuci muz vise kuzinaje jer gusta u tome i valjda ga opusta a i ja dolazim doma tek oko 4 tako da on skuha rucak. Ja kuham dok njega nema
Dunya cestitke na curki
Lunale takodjer cestitam na dobrim nalazima, i curki
Sanjarka ludnica, za pišulinca ( u manjinu su na ovom forumu muskici)
Curke ne zivcirajte se, sve brzo prodje, a da se i ne okrenes
Dunaysha pitat cu ti, nema problema..
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Sanjarkaaaaa!!! Jeeeeej!!! Popravljas statistiku :) ...
Zabice, bit ce sve ok sa nalazima, uvjerena sam
Nisi jedina ako ti Elevit i slicno ne pase. I meni je tako bilo, pa sam jednostavno prestala piti. Ginekolog mi je rekao da nadoknadim kroz hranu. Mislim da je i Sanjarki bilo lose od folne pa je prestala piti.
Btw, saznala sam upravo da MM ipak ne dolazi tako da smo do daljnjeg sami :( ...
Javim se sutra sa informacijama o 4D :)
Btw; postoji i 5D ..
Sortiraj odgovore
Najstariji