Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Masha
    25. Kolovoz 2016. 14:25

Abies, nikak da te pitam. Kak to ide s posjetama u Vinogradskoj. Ne veseli me pomisao na 4 muza odjedmom u sobi s malim bebama. Koliko god mi tesko pada ono bez dolaxaka djece i to..

mare1989
    25. Kolovoz 2016. 15:16

Curke kako ste?

ja evo sva nikakva,povraca mi se jako😩 da nemam ovoliku stomacinu pomislila bi da sam trudna😊

Masha
    25. Kolovoz 2016. 15:25

Ja se dosadjujem na mrtvo ime. Malu sam jutros izvela..i cekam joj oca da ju bacim na njega kad dodje s posla. Sveki mi tu. Jsko dobra zena, sve napravi i to..ali samo suti. Boze kako mi tesko to pada. Sjedit kraj nekog tko samo suti. 😭😭😭😭😭😭

Masha
    25. Kolovoz 2016. 15:35

Mare meni zao ak ces povratit nakon mog pitanja..ali moram pitat. Ne znam koja je ono imala vanjske hemice😨😢😠?

I kak je to proslo? Sta im se desilo?

Abies
    25. Kolovoz 2016. 15:46

Sad sam bila na sd. Koliko znam u v su 3u sobama i par soba z 2 (imaju svoj wc)plus onaj apartman. Posjete u sobu. Bolje mi je bilo onda -van sobe.
    Ovisi o sestrama klinci mogu. No tamo su bile ok sestre. Ili sistem ti van kćeri a tm bebi u sobu.

mare1989
    25. Kolovoz 2016. 16:29

masha nisam imala problema sa hemicima😊 tako da ti ne znam dat savjet

a dobro je da ti netko ima pomoci,jedino eto steta sto ne prica puno sveki.

Moj mm ce kasnije s djecom u voznju s biciklima😊 pa cu malo odmoriti.

bellaru
    25. Kolovoz 2016. 16:33

Mare od cega ti se sad povraca??😨😨 
    Masho sta bi radje da prica ko navijena i sere govna non stop?😃 bolje onda da suti😄 a mozda te se boji??😄

CrazyPuppet
    25. Kolovoz 2016. 16:44

Masha za hemice navodno u trudnoci bas i nema puno pomoći, tek nakon poroda... meni se bas nakon poroda pojavio jedan vanjski i to sam rijesila kremom hemeroprotect u roku 10ak dana... 
    Tko je ono napisao pjesmicu? Zakon jeeee :-D 
    Tko rađa? Sretno ;-)

vjeverica8
    25. Kolovoz 2016. 16:52

Uspijem vas jednom dnevno letimično pročitati, najčešće dok donjim pa ne mogu pisati.
    Mene su jučer i danas prali hormoni, danas mi je moja mama otišla kući i plakala sam i evo opet plačem dok pišem sad. Najprije sam mislila da mi uopće neće trebati ali stvarno mi je puno puno pomogla ovih par dana. Divim se mamama s vise djece, meni su i s jednim pune ruke posla iako mi je mali dobar k'o kruh.
    Kaj da vam kažem, šavovi jos bole, ne mogu dugo stajati/hodati ali svaki dan je malo lakse. Sin je super, da ga ja ne budim za hranu taj valjda nikad ne bi pitao za jesti. Lijepo spava a plaće samo kad ga muci probava i ne moze se pokakati. Ma zlatan je!
    Zao mi je sto nisam aktivnija na forumu, ali mislim na sve vas svaki dan  jos samo par bebica čekamo i sve ljetnice imaju svoj happy end 
    Mare, Masha, Lena drž'te se jos samo kratko 
    Btw, poezija je vrh!!! 

mare1989
    25. Kolovoz 2016. 17:07

Bellaru ne znam ni ja od cega mi se povraca,mozda vise od hormona i nerovoze.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.