Abies, nikak da te pitam. Kak to ide s posjetama u Vinogradskoj. Ne veseli me pomisao na 4 muza odjedmom u sobi s malim bebama. Koliko god mi tesko pada ono bez dolaxaka djece i to..
Curke kako ste?
ja evo sva nikakva,povraca mi se jako😩 da nemam ovoliku stomacinu pomislila bi da sam trudna😊
Ja se dosadjujem na mrtvo ime. Malu sam jutros izvela..i cekam joj oca da ju bacim na njega kad dodje s posla. Sveki mi tu. Jsko dobra zena, sve napravi i to..ali samo suti. Boze kako mi tesko to pada. Sjedit kraj nekog tko samo suti. 😭😭😭😭😭😭
Mare meni zao ak ces povratit nakon mog pitanja..ali moram pitat. Ne znam koja je ono imala vanjske hemice😨😢😠?
I kak je to proslo? Sta im se desilo?
Sad sam bila na sd. Koliko znam u v su 3u sobama i par soba z 2 (imaju svoj wc)plus onaj apartman. Posjete u sobu. Bolje mi je bilo onda -van sobe.
Ovisi o sestrama klinci mogu. No tamo su bile ok sestre. Ili sistem ti van kćeri a tm bebi u sobu.
masha nisam imala problema sa hemicima😊 tako da ti ne znam dat savjet
a dobro je da ti netko ima pomoci,jedino eto steta sto ne prica puno sveki.
Moj mm ce kasnije s djecom u voznju s biciklima😊 pa cu malo odmoriti.
Mare od cega ti se sad povraca??😨😨
Masho sta bi radje da prica ko navijena i sere govna non stop?😃 bolje onda da suti😄 a mozda te se boji??😄
Masha za hemice navodno u trudnoci bas i nema puno pomoći, tek nakon poroda... meni se bas nakon poroda pojavio jedan vanjski i to sam rijesila kremom hemeroprotect u roku 10ak dana...
Tko je ono napisao pjesmicu? Zakon jeeee :-D
Tko rađa? Sretno ;-)
Uspijem vas jednom dnevno letimično pročitati, najčešće dok donjim pa ne mogu pisati.
Mene su jučer i danas prali hormoni, danas mi je moja mama otišla kući i plakala sam i evo opet plačem dok pišem sad. Najprije sam mislila da mi uopće neće trebati ali stvarno mi je puno puno pomogla ovih par dana. Divim se mamama s vise djece, meni su i s jednim pune ruke posla iako mi je mali dobar k'o kruh.
Kaj da vam kažem, šavovi jos bole, ne mogu dugo stajati/hodati ali svaki dan je malo lakse. Sin je super, da ga ja ne budim za hranu taj valjda nikad ne bi pitao za jesti. Lijepo spava a plaće samo kad ga muci probava i ne moze se pokakati. Ma zlatan je!
Zao mi je sto nisam aktivnija na forumu, ali mislim na sve vas svaki dan jos samo par bebica čekamo i sve ljetnice imaju svoj happy end
Mare, Masha, Lena drž'te se jos samo kratko
Btw, poezija je vrh!!!
Bellaru ne znam ni ja od cega mi se povraca,mozda vise od hormona i nerovoze.
Sortiraj odgovore
Najstariji