Lucy znam da te neće utješit ali ja sam prošla skoro isto kao i ti. I ne, neće se zaboraviti, takav porod pamtiš zauvijek ali budeš zauzet bebačem pa ne razmišljaš o tome. Jedino kad te netko podsjeti ili pita kakav je bia porod, prođu te trnci. Bradavice će boliti prvih par dana, meni su očvrsnule tek tamo sa 10-ak dana. Plakala sam kad sam ga stavljala na cicu, tresla se svaki put, oblijeva me znoj, ali zato sad cicamo ka veliki i to svako malo Pitaj sestre da ti pomažu dok si u bolnici, nek ti oni stavljaju bebača cicat, kasnije ti neće možda imati tko popravljati greške. Ustani se iz kreveta čim budeš mogla ali samo korak po korak, bitno je ne forsirati se ali i ne zaleći radi ugrušaka. Samo pomalo... Meni su prva dva dana davali čaj za jelo, ja sam pop**dila. Izdrži Crijeva su mi proradila tek tamo 6. dan koliko se sjećam. Dali su mi čepić i rekli su mi da je bolje da čekam da se samo sve pokrene i eto pritrpila sam i sve se pokrenilo. Iz rodilišta sam izlazila kao da sam invalid, korak po korak se gegala do auta. Od drugog tjedna njegovog života sam bila već ko zmaj, išla u šoping s kolicima. Izdrži i čestitam
Jutro cure
Lucy draga kako si jutros?
vjerujem da te boli sve,ali za svog malenog izdrzi tih par dana u bolnici i onda ces doma pa cete da se naviknete i uhodate. Veliki zagrljaj ti saljem 😘
Jos ne mogu iz kreveta. Tek ustala malo i odmah krenuo izljev i zamalo se srusila. Dat ce mi krv i zeljezo.
Mali malo pozutio, cekamo njegov nalaz. Nocas i od jutra nesto cendra. Nemam valjda dosta mlijeka za njega pa ide na dohranu.
Lupili me hormoni valjda, place mi se. Ovdje vec par sestara doslo da me zale sto sam prosla, da sam i dobra od tog svega. Sad dosla babica koju poznam al ju nisam trazila da bude sa mnom i kaze da se takve stvari ne mogu znati. Da nikom nije bilo u interesu da me muci,..... Moram biti sretna sto je dobro zavrsilo.
Bljuje mi se od takvih izjava. Sve bih ih stjerala nekamo.
Abies kod mene nista,moja cura odlucila da bojkotira izlaz van
Lucy to su mi fuj izjave,ja ne znam sta bi rekla na to. Samo ti izdrzi i skupi svu snagu sto imas da se oporavis.Doji koliko mozes,kad dodes doma ici ce dojenje lakse,bit ces u poznatom okruzenju,smirenom.
Lucy drži se. Nadam se da ćeš se brzo oporavit. Nijedna od nas nema "dovoljno" mlijeka prve dane. Mali mora navući, pa ga samo što više stavljaj na prsa ako možeš. Ako se sjećaš moje priče, mali je drugu noć vukao skoro 15sati u komadu... taj drugi dan je svim mamama najgori.
Šaljem ti virtualni hug ♡
Trudnice kako se držite?
Lucy drz se. Oporavit ces se.
Moj ko Ariela. Nece pa nece van. Sutra pregled napokon. Danas idem u djir. Pjeske fo frendice pa na 2.kat. pa mozd krene.
Ja cu dobit 5 kg sad u finalu.
masha ja stalno nesto jedem,vec mi muka od hrane ali stalno sam gladna.
Ja sam jutros mm iskoristila,jucer sam oko kuce grane cistila koje smo govorili sklonit od kad smo se uselili,a i dalje sve miruje.Cak sam joj obecala kupit ponia ali nista
Ja sve cekam zgaravicu i gubitak teka a nist 😠😠😠.
Mamazadvoje rodila ili?
Mare bilo bi fora da to obavimo isti dan. Pa smo mirni ;)
Joj kak mi ni dobro od Lucynog poroda. Mogu mislit kak he njoj 😢😢
masha koji gubitak teka,on sve jaci a ne slabiji
ostale samo nas dvije na listi za roditi a nase bebe vrse bojkot. kazu cure se ranije radaju,ocito moja ide stopama seke pa ceka 42tjedan
Sortiraj odgovore
Najstariji