Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    21. Kolovoz 2016. 18:26

Lucy joj 😢
    Liječnici griješe. Kud baš na tebi. A drže se skupa. Nedodirljivi. Baš mi prohujalo koliko si imala postova u brizi kako će biti i svi te hrabrili. Po meni si ispala najhrabrija na porodu.
    Bebač je baš veliki. Neka je samo zdrav. 
    Nažalost meni je 4,5 god od poroda i većina detalja je zapisana u mozak. Al kad shvatiš da imaš jedan mali život kraj sebe koji ti kaže mama volim te puno bit ćeš najsretnija na svijetu. I sve to vrijedilo je.

Abies
    21. Kolovoz 2016. 18:28

I da, čestitam 🌷💟

Lucy16
    21. Kolovoz 2016. 19:01

Prvi dan dojenja i vec bole bradavice. Jel radim nesto krivo ili tako mora biti?? Da stavim sesirice bil pomoglo??

CrazyPuppet
    21. Kolovoz 2016. 19:32

Lucy normalno je da boli, nije koža navikla... trajat će to nekoliko dana. Obzirom na carski vjerojatno nećeš dojiti sjedečki nego u ležeći. Udobno se namjesti i bebu okreni prema sebi, a bradavicu što dublje u ustašca. A možeš i sjedečki, ali onda onaj "hvat nogometne lopte" beba ispod ruke, da ti ne leži na šavu.

kleopatra1606
    21. Kolovoz 2016. 19:40

Lucy prvo da ti cestitam! Zelim ti brz oporavak! 

A na ovu tvoju pricu sam se najezila!  Sva sreca pa sam igrom okolnosti zavrsila u Njemackoj jer bi u protivnom i ja trebala u Sisku roditi. Zanima me koji je taj kreten od doktora?

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

Masha
    21. Kolovoz 2016. 20:24

Lucyyyy cestitam i zelim brz oporavak!

Cure sasrana sam 😢😢😢😥😣😣😣 citajuci lucyn post. Ubit cu se

mare1989
    21. Kolovoz 2016. 20:42

Masha ne brini bit ce sve u redu

ja kad sam citala pocela sam plakat jer to sto su lucy napravili je mucenje a ne porod,i taj bezobrazluk prema njoj i muzu njenom.

zahvaljujem dragom Bogu da su me poslali doma da su odlucili da me ne muce,i bas danas doktor govori gospodo necemo forsirat porod,bit ce kad trebadne da bude.

Lucy16
    21. Kolovoz 2016. 21:48

Nadala sam se najboljem i bila sretna kad je krenulo samo od sebe da ne moram na indukciju. Cijeli dan dobro podnosila sve, cekajuci da ce kraj jos malo. I kad su krenuli s izgonom, mislila sam sad stisnem par puta i to je to. A ono nista. 

Nisam se jos ustala iz kreveta. Pokusali su ali ne mogu. Tek sam malo sjedila. 

Hvala svima na cestitkama i dobrim zeljama.

• crnatockica
    21. Kolovoz 2016. 21:49

Lucy...cestitam od srca na sineku💙💙🍼🍼....zao mi je za ovaj 'masakr' sto si prosla...ali si prava lavica🐯.. sto si izdrzala...
    Sad se mazite...zelim ti sto brzi oporavak...i da sve dobro prodje dalje...

Abies
    21. Kolovoz 2016. 22:22

Lucy kao veteranka carskih. Kad ustaneš bit ćeš dobro. Boli hod. Svaki dan manje. Okreći se sad na bok. Sjedni. Ono što se meni s prvim dogodilo na ustajanju je izljev. Ne kao jaka menga nego izljev do koljena u krvi. To je normalno!!!! Ležiš dugo i sve se nakupi i odjednom krene van. 
    Hodaj i pij puno vode!!!!!!!
    Dojenje.... Urlaj da ti pokažu sjedeći lopta i kolijevka položaj. Ležeći će im biti prvo. Poznato je da carice bolje podnose sjedeći stav.   Turski sjedneš staviš jastuk u krilo i bebu na jastuk. Rez ne boli u tom položaju. Ne čitaš ludost.  Lopta sjedneš i uz bok jastuk, bebu na jastuk pod ruku.
    Drž se, proći će fizička bol ubrzo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.