Ja necu do 1.10. Rodit. Nit kontrakcija nit iceg. On migolji po meni polako pa se cak i zabrinem...
A da nazovemo bolnicu Sisak i predstavimo se kao rodbina s foruma?
Mare sretna godisnjica ;)
Čini se da nas je puno poslije termina. Ja sam zapela na 40+2. Sutra opet na pregled. Sad bih stvarno voljela da to već jednom počne jer mi je dosta pregleda. Kaže inicijalna aktivnost uterusa, a ja ništa ne osjetim.
Pratim vas ali ne stignem previše pisati ovdje u bolnici. Ali danas idemo kući
Mare, Masha i MamaDvoje još samo vas da ispratimo 3 m, 3 mušketirke
Vjerujem da je Lucy rodila ali vjerojatno dolazi k sebi pa se ne javlja. Nadam se da će skoro!
Tpol kako si? Kako ide oporavak? Jedva čekam priču s tvog poroda
Bellaru lajk za muža!! A i ti ćeš polako doći k sebi. Prvih nekoliko tjedana je teže pa onda bude lakše treba izdržati taj prvi period..
Masha 😂😂😂😂rodbina sa foruma😂😂😂
Masho cekaj onda 2.10. Da bude na moj rockas😁
Mare mali nesto cendra cijelu noc. Pa me zeza na cici pa me bradavice ubijaju. Sad sam mu dala malo caja od komoraca da se jadan ne muci ako mu pomogne uopce i dala mu sab simplex kapi. Al ja se osjecam malo bolje ako nista psihicki😞
Vjeverice kako je na sv duhu? Super da cete danas doma. Evo nama 3 noc a imam osjecaj da je mj dana😀 vjeverice tih nekoliko tjedana se cini kao vjecnost.
Jos nisam.nasla tvoj porod al budem...eto i mi skoro u isti dan
Bas neki dan razmisljam kako sam u nedjelju isla se pomolit u katedralu i slj dan na gospu rodim😊 ako nista mami se ispunila zelja
Da da rodbina s foruma 😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mare sretna godišnjica! ❤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E a kako vam je s kakanjem ? Ja jos nisam bila i bojim se , kupala sam se i vidim dosta sam pukla 😕Isto se krećem s nogu na nogu .
Nazovite bolnicu pa pitajte za LicY al neznamo pravo ime
Vjeverice super da odete kući😘😘
Hvala cure😚
evo mene s kontrole,sve isto,ja otvorena,r.dio smeksan,beba ih ignorira na ctg-u😊 oni je bude a ona jednom lupne i okrene leda
Pa su jutros ctg i ultrazvuk skupa radili da vide polozaj😁 ljubi je majka jos ce im srednjak pokazat.
sad sam doma,lezim i odmaram. Kontrola za 3dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji