Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Masha
    21. Kolovoz 2016. 09:15

Ja necu do 1.10. Rodit. Nit kontrakcija nit iceg. On migolji po meni polako pa se cak i zabrinem...
    A da nazovemo bolnicu Sisak i predstavimo se kao rodbina s foruma?
    Mare sretna godisnjica ;)

MamaTroje
    21. Kolovoz 2016. 09:42

Čini se da nas je puno poslije termina. Ja sam zapela na 40+2. Sutra opet na pregled. Sad bih stvarno voljela da to već jednom počne jer mi je dosta pregleda. Kaže inicijalna aktivnost uterusa, a ja ništa ne osjetim.

vjeverica8
    21. Kolovoz 2016. 11:07

Pratim vas ali ne stignem previše pisati ovdje u bolnici. Ali danas idemo kući  
    Mare, Masha i MamaDvoje još samo vas da ispratimo  3 m, 3 mušketirke 
    Vjerujem da je Lucy rodila ali vjerojatno dolazi k sebi pa se ne javlja. Nadam se da će skoro! 
    Tpol kako si? Kako ide oporavak? Jedva čekam priču s tvog poroda 
    Bellaru lajk za muža!! A i ti ćeš polako doći k sebi. Prvih nekoliko tjedana je teže pa onda bude lakše  treba izdržati taj prvi period..

bellaru
    21. Kolovoz 2016. 11:28

Masha 😂😂😂😂rodbina sa foruma😂😂😂
    Masho cekaj onda 2.10. Da bude na moj rockas😁
    Mare mali nesto cendra cijelu noc. Pa me zeza na cici pa me bradavice ubijaju. Sad sam mu dala malo caja od komoraca da se jadan ne muci ako mu pomogne uopce i dala mu sab simplex kapi. Al ja se osjecam malo bolje ako nista psihicki😞
    Vjeverice kako je na sv duhu? Super da cete danas doma.  Evo nama 3 noc a imam osjecaj da je mj dana😀 vjeverice tih nekoliko tjedana se cini kao vjecnost. 
    Jos nisam.nasla tvoj porod al budem...eto i mi skoro u isti dan

Bas neki dan razmisljam kako sam u nedjelju isla se pomolit u katedralu i slj dan na gospu rodim😊 ako nista mami se ispunila zelja

Sanjarka88
    21. Kolovoz 2016. 12:24

Da da rodbina s foruma 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    21. Kolovoz 2016. 12:25

Mare sretna godišnjica! ❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bellaru
    21. Kolovoz 2016. 12:44

Mare se isto ne javlja😞 masho meni se cini da ostajes sama😀😀

TPol
    21. Kolovoz 2016. 13:10

E a kako vam je s kakanjem ? Ja jos nisam bila i bojim se , kupala sam se i vidim dosta sam pukla 😕Isto se krećem s nogu na nogu . 

Nazovite bolnicu pa pitajte za LicY al neznamo pravo ime

Vjeverice  super da odete kući😘😘

mare1989
    21. Kolovoz 2016. 13:16

Hvala cure😚

evo mene s kontrole,sve isto,ja otvorena,r.dio smeksan,beba ih ignorira na ctg-u😊 oni je bude a ona jednom lupne i okrene leda
    Pa su jutros ctg i ultrazvuk skupa radili da vide polozaj😁 ljubi je majka jos ce im srednjak pokazat.
    sad sam doma,lezim i odmaram. Kontrola za 3dana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.