vjeverice vidi se da uzivas sa svojom bebicom , 💕💕💕💕 zao mi je da imas tolko šavova al to ovisi i o tkivu dolje.
Juce su sve stvari odnesli ali kuhinja nece bit u funkciji do nedelje tako da smo ovde u starom stanu jos 😬
E sad mislim da su me poceli hvatat ovi lazni trudovi , bili su u razmaku od 3minute pa se smiri nema nista 10min i imala sam rozi sluzavi iscjedak. Pravi trudovi trebaju jos jace bolit? Za sad se mogu kretat, i traju 30-45 sekundi
Mene su trudovi nakon vodenjaka rasturali, a kako i ne bi kad su me tako brzo otvorili. Prati malo, ja mislim da bi to moglo biti to vrlo skoro
Skinula sam aplikaciju pa pratim, al spremat cu se pomalo, ako ne danas mozda bi moglo sta sutra bit 😬 Hvala vjeverice ❤️
Moram u pon ostati u bolnici da budem pod nadzorom. Nije dao da ostanem doma. Mlada dr.otisla i dosao stari dr.
Stanje isto, cerviks 1/2 clanka. 1 pp, glavica malim segmentom. Sto to znaci???
Ljuta sam. Kaze da ne prede u prenosenje. Znaci poslije 42 tj.im je prenosenje i sljedeci tj.ce me onda jedan dan inducirati.
Bas sam u komi. Zasto ce siliti bezveze?? Voda je dobra, nemam tlak. Stavljat ce me dva puta dnevno na ctg. A one tamo stalno vicu da bebe spavaju i stavljaju me u polozaje da se pokocis, drmaju, tjeraju da cupkam na mjestu i ne znam sta.
Lucy jooooj! Drzim fige da krene samo ovaj vikend. Kad punis 42tj?
Mare kako si?
Tpol skuzit ces prave iako i oni u pravilu krenu slabijim intezitetom.
Vjeverice ajme ne mogu si zamislit da satima ne mogu tiskat a tiska mi se. Imas moj naklon!
Meni su na 9cm dopustili da tiskam al na boku dok sam lezala. Zahvalna sam im na tome do neba... Najgori osjećaj na svijetu moraš i trebas a nedaju! Neznam kakvi su ti bili ti trudovi nakon pune otvorenosti no tih cca 40min sta sam morala istrpit te zadnje od 9cm otvorenosti do izgona, da je bilo koju minutu duze krepala bi... Tako da svaka cast!
Jesi uspila disat kako treba?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lucy mozda i krene do ponedeljka!
Meni su ovi trudovi dosta cesti ( svakij 7-10min) cekat cu do navecer , nece to tako brzo kod mene hihi
Cure evo mene doma u krevetu,poslali me doma jer nece pa nece dalje od tri prsta. Kazu glavica je u zdjelici,sluzni cep pomalo ispada,a trudovi kao da su stali.ali kad mislim stalo ono krene boliti.
moj mm popizdio jer od jucer od 7h nisam nista jela pa do 11h jutros kad je mm dosao po mene.On jadan odmah me odveo u restoran da se najedem.
Nedam se ja cure,sad sam sa svojim macicima doma i uzivam
Sortiraj odgovore
Najstariji