Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    19. Kolovoz 2016. 21:13

masha super da je teta dosla.

bit ce kad moradne biti,sluzni cep ispada masovno,a trudovi stali
    Najbitnije beba se javlja,sto mi je odma lakse jer je cijeli dan bila tiha

CrazyPuppet
    19. Kolovoz 2016. 21:58

Ooo bome napeto ovdje sve nešto oće neće... Mare prvi put cujem da su nekog iz rađaone doma poslali hehehe
    Vjeverice tvoj mi porod zvuci slicno ko moj prvi, isto sam bila na zadnjem sicu na sve 4. Jedino kad je mene krenulo tiskat ja sam tiskala... ne m

CrazyPuppet
    19. Kolovoz 2016. 22:01

Bemti mob...
    Ugl. Ne mogu zamislit tu muku da ne tiskaš kad ti je nagon... uf uf
    Masha, neš ti na jesenske, 02.09. je ljeto, naša si i nedamo te ;-)
    Držite se komadi, još malo pa nestalo!
    Cmokić

Lucy16
    19. Kolovoz 2016. 22:32

Abies, da, voda je mljecna. 

Ja sebi nikako ne mogu ovo objasniti. Zasto nista ne pocinje?? Opet me muci zatvor pa boli trbuh zbog toga, ali od trudova ni t. Mali miran, tek toliko se javi. Skakala po lopti danas. Cijelo popodne krvav iscjedak, valjda od pregleda. Ako ce me u bolnici svaki dan gledati, svaki dan cu tako imati. 

TPol i tebi krenulo. Nek je sretno i brzo!!!!

Sanjarka88
    19. Kolovoz 2016. 23:39

Tpol nam radja ❤ Sretno draga!

Mare i Lucy ce sutra a onda za njima i Masha kao šećer na kraju 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lucy16
    20. Kolovoz 2016. 04:36

Jel ima tko budan??

Jel moguce da su mi trudovi odmah na 6 min razmaka??

Dolaze iz kriza i boli dosta. Izmedu trudova osjecam bol ali ne strasno. Poslije svakog se beba rita.

Lucy16
    20. Kolovoz 2016. 05:55

Smirilo se na 20 min pa pocelo opet bolnije svakih 7 min. Ne bih prerano u bolnicu, ali malo krvarim pa me to brine.

vjeverica8
    20. Kolovoz 2016. 07:31

Možes ići da te pogledaju, ne moraš ostati ako ne želiš! Šeći ili skaci po lopti da se normaliziraju ili ubrzaju trudovi ako su pravi! 

Zabica29
    20. Kolovoz 2016. 07:36

Lucy nema ih, subota pa sve pozaspale, evo ja ću ti slat dobre vibracije. Stručni odgovor ne znam, ali koliko sam shvatila moraju biti u pravilnom razmaku?
    Držim fige da ih sve prestigneš 
    Inače vas pratim tek zadnjih par tjedana ali mi suze liju čim nekoj krene porođaj. Muž mi se smije i kaže ne smiješ to čitati u javnosti.
    Sretno cure u veliki finish da uskoro ljubite svoje malene!

[/url

vjeverica8
    20. Kolovoz 2016. 08:04

Tpol čestitam i ovdje!!  
    Vrhunski si to odradila  bas me zanima izvještaj s poroda kad dođeš k sebi!! Ona ravno na termin stigla! 

Lucy držim fige da i tvoj mališan stigne danas! Ima li kakvih pomaka od noćas/jutros?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.