masha super da je teta dosla.
bit ce kad moradne biti,sluzni cep ispada masovno,a trudovi stali
Najbitnije beba se javlja,sto mi je odma lakse jer je cijeli dan bila tiha
Ooo bome napeto ovdje sve nešto oće neće... Mare prvi put cujem da su nekog iz rađaone doma poslali hehehe
Vjeverice tvoj mi porod zvuci slicno ko moj prvi, isto sam bila na zadnjem sicu na sve 4. Jedino kad je mene krenulo tiskat ja sam tiskala... ne m
Bemti mob...
Ugl. Ne mogu zamislit tu muku da ne tiskaš kad ti je nagon... uf uf
Masha, neš ti na jesenske, 02.09. je ljeto, naša si i nedamo te ;-)
Držite se komadi, još malo pa nestalo!
Cmokić
Abies, da, voda je mljecna.
Ja sebi nikako ne mogu ovo objasniti. Zasto nista ne pocinje?? Opet me muci zatvor pa boli trbuh zbog toga, ali od trudova ni t. Mali miran, tek toliko se javi. Skakala po lopti danas. Cijelo popodne krvav iscjedak, valjda od pregleda. Ako ce me u bolnici svaki dan gledati, svaki dan cu tako imati.
TPol i tebi krenulo. Nek je sretno i brzo!!!!
Tpol nam radja ❤ Sretno draga!
Mare i Lucy ce sutra a onda za njima i Masha kao šećer na kraju 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jel ima tko budan??
Jel moguce da su mi trudovi odmah na 6 min razmaka??
Dolaze iz kriza i boli dosta. Izmedu trudova osjecam bol ali ne strasno. Poslije svakog se beba rita.
Smirilo se na 20 min pa pocelo opet bolnije svakih 7 min. Ne bih prerano u bolnicu, ali malo krvarim pa me to brine.
Možes ići da te pogledaju, ne moraš ostati ako ne želiš! Šeći ili skaci po lopti da se normaliziraju ili ubrzaju trudovi ako su pravi!
Lucy nema ih, subota pa sve pozaspale, evo ja ću ti slat dobre vibracije. Stručni odgovor ne znam, ali koliko sam shvatila moraju biti u pravilnom razmaku?
Držim fige da ih sve prestigneš
Inače vas pratim tek zadnjih par tjedana ali mi suze liju čim nekoj krene porođaj. Muž mi se smije i kaže ne smiješ to čitati u javnosti.
Sretno cure u veliki finish da uskoro ljubite svoje malene!
[/url
Tpol čestitam i ovdje!!
Vrhunski si to odradila bas me zanima izvještaj s poroda kad dođeš k sebi!! Ona ravno na termin stigla!
Lucy držim fige da i tvoj mališan stigne danas! Ima li kakvih pomaka od noćas/jutros?
Sortiraj odgovore
Najstariji