Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    19. Kolovoz 2016. 18:09

Uh neznam rekla j da setam al mene to bas boli, ne mogu setat hahha .... Na ctg pokazuje trud 100 al to nije puno?

mare1989
    19. Kolovoz 2016. 18:26

Tpol ti radi sta tebi pase

Meni se beba umirila jer su me cijelu noc drzali na ctg-u nju budili da joj se srce cuje. Lupi svako toliko samo da kaze dobro sam mama.
    Moji su bili isto 100 ajme majko bas nas cure zezaju

TPol
    19. Kolovoz 2016. 18:46

Znaci ovo moze potrajat?.

TPol
    19. Kolovoz 2016. 18:51

Oticicu cu ja u bolnicu opet 😬😬

ejic
    19. Kolovoz 2016. 19:08

TPol i Mare, sretno vam! Nadam se da ce nocas krenuti za ozbiljno i da cete se ujutro vec maziti sa svojim curama! 😘

mare1989
    19. Kolovoz 2016. 20:03

Kod mene se smirilo sve,tu i tamo trud a nista strasno.Spremni smo i ja i mm ako krene djecu obuci i pravac bolnica.A sad ne idem dok ne pukne vodenjak pa nek sve pukne

Masha
    19. Kolovoz 2016. 21:02

Ma Mare to je zatisje pred buru ....mozda ce klincu ipak u nocnu avanturu ;) 
    Meni dosla od mm teta za vik pa smo slobodni otic kad god. 
    T pol kak je?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.