Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    19. Kolovoz 2016. 14:26

Masha nece danas Ariela nije blesava sparina vani i uzasno vrijeme.
    Ja uzivam u klimi u kuci😊 kad nece cura van sta da ja radim.
    jedino ajd sluzni cep ispada,i trudovi kao da su sad opet svakih 10min umjesto 5min

Lucy16
    19. Kolovoz 2016. 15:00

Vjeverice, jesi ti trazila fizijatra ili pregledaju sve?? 

Tko je pitao, nisam upamtila, danas sam 41. Tj. Znaci do slje.petka ce nesto biti jer sam onda 42 tj.

Pocelo malo stezati trbuh, pritisak mi na mjehur, kao da ga gnjeci glavom valjda. 

Vecina iskustava je da je indukcija bolnija i da drip ubija cijelo vrijeme. A opet ima par primjera gdje su zene bile gotove za 3-4 sata. Ne mozes znati sto ce i kako biti samo se nadati najboljem.

mare1989
    19. Kolovoz 2016. 15:30

Lucy ja sam prva dva poroda za 3-4h rijesila uz drip.
    sad bas malena ribica zeza

TPol
    19. Kolovoz 2016. 16:34

Ja sam na ctg pa ćemo vidit sta će samnom

Masha
    19. Kolovoz 2016. 17:14

pa ja sam valjd jedini debil koji ne zna ovaj ticker napravit
    dakle, kopirala sam link u potpis i ne vidi se ticker nego ovo grrrrrrrrrrrr

TPol
    19. Kolovoz 2016. 17:17

Ma evo ništa , 1cm otvorena , pa idemo kući pa ćemo doc ponovo , ali trudove imam svake 3 minute

Abies
    19. Kolovoz 2016. 17:41

Masha pa mi umalo da nismo bile cimerice s prvim djetetom ☺ (vinogradska)

Ajmo bebe van! Cure sretno. 

Lucy voda je mliječna jel da? Beba je sazorila. Sto kasnije voda mutnija i opasnije za bebu. i ono sto je masha pisala - može se pokakat a onda je velika panika.
    Mene su inducirali al nije uspjelo. Zbog šećera kojeg nije bilo. Voda bila bistra!
    Dobiješ gel i to te počne frkat za početak.

vjeverica8
    19. Kolovoz 2016. 18:01

Sanjarka profilna je super!! 

Lucy ovdje to svima gledaju. Dragi već nabavio steznik i imam ga sa sobom sad.

Tpol, sad će to, krenulo je polako! Skaci po lopti ili mužu pa će brže 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.