Lucy ja trudnocu podnila super (osim prva 3mj) al majko mila tih par dana sta sam prinila satralo me sta fizički sta psihicki...tako da suosjecam!
Sta se tice go i muzev nas zeznila zutica pa ja otisla natrag u bolnicu i on cijeli go proveo sam s malim. Uvijek ce mi bit zao sta ni jedan dan tog njegovog go nismo skupa doma uzivali u cinjenici da imamo dijete....
Rozalija ❤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vjeverice, čestitam ti od srca!♡♡♡ svaka ti čast kako si to fino odradila! Uzivaj s malenim ;-)
Rozalija ♡♡♡
Mare ajme sex u autu... nisam od studentskih dana ahahaha
Moj nije htio ni blizu mene kad sam imala trbuh a sad bi al ne more... ko mu kriv haha
Uh cure evo ja u selidbi , odvezli su pola stvari sad jos pola. Uzas kolko toga ima , mrzim se selit , najradje bi sve bacila hahhaha 😂😂 a kolko se prasine skupi iako se čisti, to nije normalno, valjda i zbog grada
Al nije lose vako selit se u zadnji cas uope ne stignem na nista mislit 😬
Mare ja pijem jako puno i jako puno pisam. Ali sam primjetila da je to i zbog mog secera, juce sam si dopustila neke stvari, plus je moja mala u trbuhu podivljala plus sam popila vode ko deva , tak da pazim i dalje, nema slatkog za mene .
Macha moja ce se zvat Lea Laurel (cita se Lorel) ja zapela za ovo drugo ime a mm kaze da nece ahhah al hoce
Rozalija 💕💕💕
Ja sam se tolko naradila da nemogu od umora rodit . Bas sam pretjerala 😞😞😞
Muz i ja odlucili da ako je sve ok necu se dat inducirati u ponedjeljak. Pricekat cemo do 42. Tjedna.
Ako nije spremno, nije spremno i cemu siliti proces koji treba biti prirodan.
jutro curke
ja sam vam od sinoc u radaoni,trudove imam ali se ne otvaram. Pustili su cijelu noc da se patim i sad u 8h ce vizita pa ce da pozure porod.
javim vam kad sve zavrsi jer mi mobitel ne daju da imam uza se 😚😚👄
Mare bravooooo! Sretno! Javi. Ajmo manekenkiceeeeee😍
Lucy svaka cast, ja se ne bih usudila.
Tpol, bas si lijepo ime smislila.
Vjeverice, ti ko nova vec negdje...
I ja bi rodilaaaaaaa 😂😂😂😂
Bellaru puseeee
Sortiraj odgovore
Najstariji